В ФК «Волинь» хочуть пікетувати облдержадміністрацію

В  ФК «Волинь» хочуть пікетувати облдержадміністрацію
У футбольному клубі «Волинь» планують провести акцію «Збережемо ФК «Волинь» для громади».

Про це після завершення переможної гри з «Шахтарем» 1 листопада розповів журналістам віце-президент клубу, народний депутат Юрій Савчук.

За його словами, у вівторок, 5 листопада, під стінами Волинської облдержадміністрації, на Київському майдані, відбудеться акція на підтримку клубу. Початок – о 13:00.

До слова, листівки із проханням підтримати клуб роздали вболівальникам під час гри з «Шахтарем».

Юрій Савчук переконує: обласна влада в особі губернатора Бориса Клімчука та Федерація футболу Волині в особі Василя Столяра (екс-президент ФК «Волинь», – ред.) намагаються перешкодити діяльності клубу і повністю припинити його існування.

Віце-президент стверджує, що клуб отримує листи, у яких йдеться, нібито ФК «Волинь» не є колективним членом обласної Федерації, а це унеможливлює подальшу участь команди у чемпіонаті України.

«Клімчук і Столяр роблять все можливе, щоб сфальшувати вибори і зняти команду із змагань у Прем’єр-лізі», – зауважив він.

Саме завдяки застосуванню Борисом Клімчуком адмінресурсу не відбулися вибори у ФФВ в лютому, переконує Савчук. Але знову наближається день, на який призначені вибори голови ФФВ. Це 14 листопада.

«Сьогодні вони (Клімчук і Столяр, – ред.) на посаду голови обласної Федерації мають свого кандидата. Це Ігор Чорнуха, син Віктора Чорнухи, фірми яких виграють 80% тендерів по будівництву в області», – розповів Юрій Савчук.

«Інвестори клубу не знають, чи варто далі вкладати в клуб. Інвестор завтра може сказати, що йому набридло. І станеться так, що команди просто не стане, вона перестане грати», – додав він.

Саме тому керівництво клубу просить небайдужих волинян підтримати команду і клуб у протистоянні з обласною владою та ФФВ.

«У свій час Столяр дуже багато зробив, але й дуже багато розвалив… Раніше і Клімчук допомагав футболу. Я сто разів ходив до нього, він ніколи не відмовляв», – висловився головний тренер Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, Борис Клімчук привітав команду із перемогою над «Шахтарем», назвавши Кварцяного «неперевершеним», а «Волині» передрік євротурніри.

При цьому Клімчук заявив: «Інформація, начебто я зацікавлений у ліквідації ФК «Волинь» - неправда. «Такі чутки можуть поширювати ті, хто упереджено ставиться не тільки до мене, а й хоче створити конфліктну ситуацію навіть там, де її нема».

Як відомо, неофіційним власником ФК «Волинь» є народний депутат України Ігор Палиця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Інвестори клубу не знають, чи варто далі вкладати в клуб. Інвестор завтра може сказати, що йому набридло. І станеться так, що команди просто не стане, вона перестане грати», а як Федерація футболу області впливає на роботу приватного клубу і не дає йому розвиватися? Кривбас і Арсенал зникають, бо немає бажання фінасувати команду у власників, може у тут те саме?
Відповісти
Ото так точніше...!
Відповісти
А може просто треба відкрити очі та побачити, що футбол на Волині розвалюють Столяр та Клімчук. Якщо інвестори підуть з Волині, чим будуть зайняті наші діти???
Відповісти
Це яким треба бути сліпим, щоб не розуміти ситуацію?!:) Столяр трохи-по троху, утримував, будував, ті дитячи школи він розпочинав... а тут за раз - бац і все "пропало", проблеми з'явились? Люди розуйте очі і не ведіться на дешеві, популістські призови!!! Нажаль і Кварцяний виявився не порядним як людина і це не має нічого спільного з виграшем у Шахтаря! Це все їм на руку "лягло" - от програли б - що б тоді казали, до них були б зовсім інші запитання, а зараз вони на коні... От влетять Динамо - нехай потім заяви роблять!:)
Відповісти
Столяр на сьогодні є співвласником клубу.А хто такий Кварцяний?Головний тренер,якого виперли з усіх клубів куди він сунувся і який є простим найнятим робітником.Усім в клубі заправляє Палиця який нічого не робить для волинського футболу,а лише його поступово розвалює.Він сам сказав,що продати гравців команди зараз доцільніше ніж утримувати команду...
Відповісти
Ну чого виясняєте хто такий Кварцяний! Ну головний тренер
Волині, ну і що дивного тут. До того ж заслужений тренер
України!!! З його участю волинська футбольна команда ще
радянських часів піднялась на хороший рівень! Була чемпіоном
України в 2-й лізі, а потім зрештою попала в 1-у. Але як це
швидко забувається! А тепер АТУ його! Назвіть ще якого
волинського тренера по футболу з яким команда успішно грала!
Між іншим команда Кварцяного не один раз обігрувала ШАХТАР!
В західному регіоні лише декілька команд грають у ПЛ!!!
Сусідня Рівненщина не може виставити команду, то питається
навіщо руйнувати те що є на ВОЛИНІ? Справжні любителі футболу Волині та вболівальники просто не розуміють цієї
ДУРІ? Кому стане легше що ФК ВОЛИНЬ припинить існування?
Відповісти
кароче сава .мы усе поняли! Хокей играют настоящие мущины.....
Відповісти
Останні новини
В ФК «Волинь» хочуть пікетувати облдержадміністрацію
02 листопад, 2013, 12:58