Не хочемо долі «Арсеналу» та «Кривбасу», – заява «Волині»

Не хочемо долі «Арсеналу» та «Кривбасу», – заява «Волині»
Футбольний клуб «Волинь» вдруге попросив очільника Федерації футболу України Анатолія Конькова допомогти не допустити зникнення клубу.

«Уже найближчим часом усі футбольні функціонери, зможуть побачити повтор ситуації з нещодавнім зникненням з футбольної мапи України таких самобутніх і сильних клубів як «Кривбас» та «Арсенал», - йдеться у зверненні, яке опублікувала клубна прес-служба.

«Жоден із інвесторів не візьметься фінансувати клуб, який усілякими неправовими методами не допускають до змагань. Нині регіональні футбольні керівники змушують клуб акцентувати свою роботу не на спортивній складовій, а займатися лише юридичним захистом, своїх правових позицій», - каже керівництво клубу.

Тому ФК «Волинь» просить Конькова терміново втрутитися у ситуацію, яка виникла навколо питання членства у регіональній федерації футболу, а це своєю чергою тісно зв’язано із проведенням звітно-виборної конференції обласної Федерації футболу, яка запланована на 14 листопада.

Нагадаємо, 21 жовтня ФК «Волинь» уже звертався до ФФУ із листом, у якому інформував про суть проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що тут дивного? "Зникають" команди до яких мав відношення Коломойський, так що готуйтесь...
Щоб інвестор не відвертався - треба результат, а його у клуба нема і блжчи два тури і не буде(Шахтар, Динамо)!:(
Відповісти
Я не можу зрозуміти, яке відношення має гра команди до кабінетних ігор. Гри то не має... Кварц ти б краще команду тренував нормально, а не статті по ЗМІ розпихував, бо то не команда, а стадо баранів. Аж стидно на таку команду дивитись...
Відповісти
Кварцяний підключає важку артилерію! Викликав журналістів з "ПроФутболу"!:)
Відповісти
Аж бридко дивитись як за крісло жруться....
Кварц з популяризацією футболу розсмішив, а де ти раніше був??? А то як діло до витборів, то він розшевелився, за місяць чуть не всі райони об'їхав, аматорам банок накидував. Треба ж було в листі написати який він хопроший і популяризує футбол в області, а його тут гноблять, а раніше ти чого цього не робив...
Я вболівав і вболіваю за Волинь (Торпедо) ще із 80-х років, але кладучи руку на серце, теперішня гра Волині - це рівень першої ліги. Подивитись на якість гри команд на межі банкротства таких як "Кривбас" чи "Арсенал". Там була гра, команда билась, а тут повна жо..па... Я думаю що Кварц шукає шляхи відступу якщо команда вилетить з вишки, а потім скаже що сожрали команду...
Відповісти
Все правильно
Відповісти
Та нічого не правильно!
Ви не рівняйте гравців кривбасу та арсеналу (який доречі так сильно "бився" що в таблиці нижче волині) Зайшли хоба б на "трансфермаркет" і глянули, що волинь найгірша команда за якістю гравців (на думку міжнародних експертів). Так що добре що не на останньому місці.
П.С. Перед початком сезону вже було ясно, що команда боротиметься за виживання (судячи по трансферах). Так що добре що волинь поки є!!! І нехай буде далі!
Відповісти
Ну от хочеться відповісти всім критиканам ФК і Кварца. Не як адвокат відповісти, а як вболівальник і мешканець Луцька. Було таке: прийшла команда нездар в клуб (багато хто і зараз там працює), про...бали кучу бабок чувака, який в футболі - ні бе ні ме. Не врегулювали питання по Столяру, який банкрот для якого колишній статус в ФК - це останній більш-менш ліквідний актив - його, цей актив, Вася і хоче зараз якомога дорожче продати. Прийшов Кварцяний півроку тому і всі подумали, що все вирішиться само собою - це ж Кварцяний. Гра буде, місце буде класне, люди н еплюватимуться, клуб заробляти почне на футболі, стадіон зроблять нарешті, базу. Ну але ж В.В. не Хотабич, шоб це все самому зробити, правда? А народу треба вже ЗАРАЗ видовиська. А десь поруч, у норі затамувалися ярощукі і піз...вці і тільки чекають, що Кварц оступився. А ще ж є ригі, директору яких на Волині доручено зачищати тут все під ПРівський ніготь. Так що тим, хто справді вболіває за наш футбол, ліпше прикусити язики і не клювати зайвий раз нині Кварцяного, ліпше пару піз..лін футболістам відміряти, щоб грали краще.
Відповісти
За кого вбловати???... У Кварца вироблена стратегія 1-ше набирає очки, а в 2-му - майже одні "сліви"... Це просто іздєваловка над вболівальниками які йдуть на стадіон і вболівають за команду...
Відповісти
По-перше: це ще потрібно довести. "Здають, не здають" - це все "бі-бі-сі".
+ ІМХО: якщо це єдиний спосіб вижити в упл і не повторити долі згаданих вище команд (і багато інших, які зникли раніше) - я не проти....нехай так.
П.С. Але я не впевнений що кошти йдуть на клуб :)
Відповісти
"клуб заробляти почне на футболі"
Шановний! Ви мабуть дуже далекій від футболу! У нашій країні на футболі, навіть клуби з більшим у рази достатком ніж у Волині, не заробляють, а чогось від Кварца захотіли?:) Ну смішно ж! А інфраструктуру, стадіон... це все інвестор має робити, а Кварцяний тренерувати і баста! Дуже багато на себе Володимирович бере і депутат і президент і тренер і письменник і... і з усього пшик!!!
Відповісти
якраз ти далекий від футболу чи просто недалека людина. Заробляти можна і треба на ньому - інтернет-магазин, просто магазин атрибутики, екскурсії стадіоном тощо Копійки ,але поточні витрати без зарпалти футболістів - це покривається. Кварцяний - президент клубу, не забувай. Книжку він писав до того,як вернувся у Волинь - не пересмикуй. Депутат він сумлінний - коли в Луцьку сесії не пропускає, а тренування робить вечірнє у такі дні.
Відповісти
Да що ти кажеш?:))) Ну чогось ні Дніпро, ні Динамо, ні Металл прибутків від футболу і тих "засобів", що ти перерахував, не мають, а Волинь з Кварцем супер-пупер?:) Не сміши людей!!!Про книжку: випустив він її 2 місяці тому!!!:) А толку що він "депутатом" сидить?:)А де ти бачив хоть одного тренера клубу Прем'єр Ліги, да ще і президентом?:) Кожен має своїм займатись, а Кварц себе таким "царьком" возомнив!:)
Відповісти
я розумію, що у ці буремні дні будь-яка інформація про Волинь буде коментуватися вами у руслі особистих випадів проти Кварцяного, навіть якщо про нього там не буде ані слова. Про футбол ви, вочевидь не чули, бо займаєтеся вікладанням каках в неті на інші теми. Книжку випущено у липні - це 3 місяці тому, написано півроку тому. Я бачив не в Україні такого тренера - і менеджера, і головного тренера - це сер Алекс Фергюссон з МЮ. МЮ - для "чайників" з ВОДи - Манчестер Юнайтед. Традиція така є в Європі - поєднувати посади, наскільки вона ефективна - питання, але це питання до власників клубу, чи варто поєднувати, чи ні.
Відповісти
Ти "грамотний" ще під стіл пішки ходив, або у ползунках повзав, коли я вже у футбол грав і тим більше розбирався у ньому!:) А до чого тут ВОДа?:) Ото вже зомбіленд почався!:)))
А порівняння Кварцяного і Волині з МЮ і Фергі - це жесть! Порівняння року!!!:)))
Відповісти
Випустив він її не два місяці тому - а в липні!
Але якщо ти грамотно читав попередній пост, де було вказано, "що ві її ПИСАВ коли ще не був у волині".
Різницю відчуваєш: випустив і писав?
Відповісти
А ось це дуже цікаво!
http://www.footboom.com/ukrainian/high/30-10-2013-Kak-bankrotjat-Volyn.html
Відповісти
ага!!!!!! таки звідти роги ростуть?))) із влади)) Так з чого ж то ми почали срачокс? Вже аж забулося, правда? Знаєш, чого хочеться найбільше - хорошого матчу завтра, щоб такі болєли як ти, стулили свої писки і відкрили їх тільки після наступної поразки команди. А про Кварца і Фергюссона - це не порівняння рівнозначності постатей, а порівняння для "чайників", щоб вони збагнули що можна і книги писати, і тренувати,і президентом бути, і депутатом. Президент Кварцяний став тільки для того, щоб відвести кілька судових позовів Столяра - той банкрот накерував клубом вже... не приходив на роботу півроку, а потім зарплати захотів
Відповісти
столяр банкрот ха ха
Відповісти
О! Я смотрю у вас тут дискуссия не шуточная!:) Ну ты "причетний" в корне не прав и по тебе видно, что ты явный Кварце-цем! Как же тебе Столяр не угодил?:) А когда он команду еще в первой лиге содержал, поднимал... то все хорошо было, а как Палица "появился" и Кварц всех предал и переметнулся, а теперь вякает - то это все нормально?! Да ты такой-же продажный, как и твой "тренер", как в фильме "Свадьба в Малиновке" - власть поменялась, меняем и буденовку. Шел-бы ты отсюда и чмокал своего Кварца! А по поводу завтрашней игры - моли Бога, чтобы не с крупным счетом "вставили" твоему тренеру, игроков не называю, они не виноваты, что их "такой" тренирует!!!
Відповісти
Останні новини
Не хочемо долі «Арсеналу» та «Кривбасу», – заява «Волині»
31 жовтень, 2013, 07:28