Луцька рок-школа відсвяткувала дворіччя. ФОТО

Луцька рок-школа відсвяткувала дворіччя. ФОТО
Концерт вихованців GARAGE Rock School зібрав понад півсотні глядачів та поціновувачів альтернативної музики.

Дійство «2 Rock'и. Birthday Party» відбулося у пивному клубі «Майдан» у Луцьку 2 листопада.

Людяно у залі «Майдану» було ще задовго до початку концерту. Навіть більше: захід створив справжній ажіотаж. Та й не дивно, адже самих лише учасників, які мали виступати на сцені, було понад 40 людей.

Вихованцям GARAGE Rock School допомагали й більш досвідчені музиканти, деякі з яких навіть є й вчителями у рок-школі. Так, з-поміж інших участь у дійстві взяли вокалістка гурту «Ріплей» Маргарита Тишкевич, фронтмен формації «F.A.T.» Вова Гриб, вокалісти гурту «Viscula» Назар Вальчук і «4 hours-band» Вадим Мордовцев.

Учасники концерту переспівали понад десяток хітів зірок світового та українського року. Серед них – Joahn Jett, Linkin Park, Nickelback, Paramore, Muse, Stone Sour, Thirty Seconds to Mars, Limp Bizkit, Enter Shikari, Карна, O.Torvald.

Гостем GARAGE Rock School на святкуванні річниці став гурт «Мольфа», створений фронтменом та гітаристом вже неіснуючих команд «Карна» та «Так Треба».

За словами ведучого заходу Славка Мазурка, луцька рок-школа – це вже певна «секта», учасники якої постійно знаходять, чим зайнятися, і прикольно проводять час. Також, зважаючи на те, що GARAGE Rock School людей різного віку, Славко Мазурок запропонував поділити школу на рок-дитсадок, власне рок-школу та рок-університет.

Утім, як зазначили у GARAGE Rock School, від початку існування рок-школи залишилося лише 6 учнів, які «дожили» до сьогодні.

Тож, від координатора і одного із засновників GARAGE Rock School Володимира Хомича вони отримали спеціальні кружки із логотипом рок-школи. Такі ж подарунки отримають і викладачі, які допомагали нам створювати «рок-машину», - обіцяють організатори.

Уже після концерту на сторінках соцмережі «ВКонтакті» арт-менеджер проекту GARAGE Rock School Тетяна Зубрик-Хомич зазначила, що це був, мабуть, найважчий концерт, якщо говорити про організацію. «Останній тиждень пролетів для мене як один день, ми спали по 3 години, і практично не їли... Але це було варто того!», – написала вона.

«Коли о 19:00 я зайшла в «Майдан» – була в шоці. Адже клуб вмістив нереальну кількість людей», – додала Тетяна Зубрик-Хомич.

Арт-менеджер проекту також подякувала усім, хто взяв участь у концерті.

«Я хочу окремо подякувати Назару з гурту «Viscula» за божественне виконання пісні 30 Second to Mars, яку співав весь «Майдан». Олі з гурту «В.О.Д.А.», яка за два дні до концерту погодилася зіграти клавішну партію пісні Джо Кокера, що була під великим питанням. Я просто у захваті від твого таланту! Гриб, ти супер-мега-позитивний чувак! Жар - на висоті. Вадя - просто профі. Величезне дякую викладачам і всім 33 учням, які взяли участь у концерті», – підсумувала вона.

Подарунки для «найбільш стійких»
Подарунки для «найбільш стійких»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Атмосфера, яка вчора панувала у майдані, незабутня та настільки драйовова, що навіть мертвого змусить танцювати)
з днем народження!
Відповісти
Шо то Жара не згадали(
Він качнув так як треба
Відповісти
Звідки така цифра: "півсотні глядачів", якщо лише посадочних місць в Майдані - близько 90?
Відповісти
ну, глядачів було понад півсотні і ще більше 40 людей, які виступали на сцені ;)
Відповісти
Концерт супер! Учні молодчинки. Особливо найменший гітарист з червоною гітарою.Ведучий слабоватий.
Відповісти
А чого не пофотографірували Вадіка з 4ауерс?????Як таку красу минули фотокамери?((((
Відповісти
Народу було дійсно не пропихнутись. Всі, хто створює ці можливості для людей, ви круті!!! Це дійсно гарна справа! Я рада, що це є в Луцьку!
Відповісти
Останні новини
Луцька рок-школа відсвяткувала дворіччя. ФОТО
03 листопад, 2013, 13:36