«Ми стаємо заручниками», – учасники «футбольного» пікету у Луцьку. ВІДЕО

«Ми стаємо заручниками», – учасники «футбольного» пікету у Луцьку. ВІДЕО
У вівторок, 5 листопада, під стінами Волинської облдержадміністрації зібрався мітинг, організований керівництвом ФК «Волинь».

У листівках з закликом прийти на акцію «Збережемо ФК «Волинь» для громади», які поширювалися між прихильниками клубу, йшлося:

«Обласна влада та Федерація Футболу Волині намагаються перешкодити роботі клубу і повністю припинити його діяльність. Особисто голова Волинської ОДА Борис Клімчук та голова ФФВ Василь Столяр роблять усе від них можливе, щоб сфальшувати вибори голови Федерації і зняти команду зі змагань у Прем’єр-лізі. Це відбувається через невизнання ФК «Волинь» колективним членом обласної Федерації, що унеможливлює подальшу участь команди у чемпіонаті України. «Волинь» може повторити гірку долю «Кривбасу» та «Арсеналу». Вболівальнику! Самотужки ми не впораємося. Ти нам потрібен! Разом ми зможемо подолати ворогів волинського футболу!»

Наскільки вболівальники перейнялися цим закликом? Чи зрозуміли його? Чи зуміли критично сприйняти, «переварити», проаналізувати причини колотнечі у волинському навколофутбольному середовищі? Які ще мотиви керували учасниками вівторкового пікету, окрім патріотично-вболівальницьких? Та й, зрештою, хто вони – ці учасники?

Відповідь на це намагалися знайти репортери ВолиньPost, розмовляючи з учасниками акції під стінами облдержадміністрації.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО КОЛОТНЕЧУ У ВОЛИНСЬКОМУ ФУТБОЛІ


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може вже вистачить писати про той футбол, а то Волиньпост стає футбольним вісником вже.Невже всі його репортери є такими фанатами. Давай вже писати людей про щось хороше, а особливо коли така бяка на вулиці.
Відповісти
Так! Майже вся редакція на трибунах сидить і на прес-конференції ходить!
Відповісти
Висновок один - розвели вас як лохів заради своєї цілі і все...
Відповісти
Шановні Лучани, нет вже ви дійсно не розумієте того що відбувається
-ростуть ціни
-не піднімаються зарплати
-закриваються лікарні
-не будуються дитсадки, попри закладені фундаменти і обіцянки
-скоротили мсайже до закриття волейбольний клуб жіночий обласний, який перше місце в Україні і не останнє в світі займав
-ну і за Футбольний клуб взялися
Виникає питання для чого! Відповідь проста і зрозуміла! Нерозумними, не свідомими, нездоровими людьми керувати набагато легше ніж інтелегенцією чи навіть тими хто щось думає, знає і чимсь цікавиться
Відповісти
Шановний! Ви не праві!!!
Стосовно Волині, як регіону, ваші пункти:
-закриваються лікарні
-не будуються дитсадки, попри закладені фундаменти і обіцянки
Зовсім не відповідають дійсності!!! По цім пунктам на Волині один з найкращих результатів у державі!!!
Стосовно волейболу - та ж сама ситуація що і з ФК - все робилось "під вибори"! Так що не змішуйте все в одну купу, а краще спочатку дізнайтесь, що до чого, а потім пишіть!!!
Відповісти
Никто не знает ради чего он пришел :))Последний просто убил :))))
Відповісти
Стадо баранів! Чого прийшли, за кого...
Відповісти
Глибинна причина цих футбольних колотнеч одна: бульдог не хоче упустити кістку. Тут можна мати гроші і Клімчук це так не пропустить. Він ніколи нічого не робив даремно. З усього висмоктується відповідна мзда під великий галас і саморекламу: "для людей". Тим паче, що втрачати йому вже нічого. А все решта (пікети, мітинги, столяри з кварцяними), - хуйня на пісному маслі. Або похідне від галасу.
Відповісти
Які гроші з громадської організації Федерація футболу? Ви хоч трохи думайте, що пишете! ФК хоче мати своїх людей у Федерації, щоб було під контролем все футбольне "господарство" області! Хлопчика, талановитого можна безкоштовно в клуб забрати або продати! А коли немає впливу, то потрібно платити чи батькам або тренеру-вихователю... Це дуже делікатна справа і куди хоче свій ніс всунути Кварцяний! Так воно і раніше було, коли зі Столяром все було "вась-вась", а тут о па - у Кварцяного і Ко. годівницю безкоштовну відбирають!:) От і пішло-поїхало ... придумали, що футбол розвалюють, влада винна, дітей позбавляють футболу ... Бред все це, а деякі вуха розвісили і вірять!:) А "дядьки" свою справу знають і використовують тих хто їм повірив!:)
Відповісти
По моему , вы не совсем владеете ситуацией. Для того что бы забрать ребенка в клуб необходимо согласие родителей в первую очередь, а ФФВ не имеет к этому ни каких отношений.
Відповісти
Так Федерация футбола финансирует школы в районах, Кварц и Ко. кричат на всех углах, что это только они школами "заведуют", а это не так!
А по поводу "рдителей", так я не стал "разжевывать" ситуацию, а в целом обрисовал! Это и так понятно, что и родители в счет, но одно дело когда это "твоя" контора ведет и может автоматом выступать агентом игрока, а другое дело, что тут нужно платить за ребенка, к которому твоя "контора" ничего не приложила! Улавливаете разницу?:)
Відповісти
Правильно Волиньпост робить, що працює на Клімчука. Іра Качан грамотно питання ставить, фактично захищаючи губернатора Волині
Відповісти
Хлопці,гризуться 2 олігарха за свої гроші,а ви як маріонетки яких дьоргають за ниточки.Цей лист,це сама настояща провокація з боку Палиці.ФФУ України неділю тому підтвердили що ФК "Волинь" ніхто з чемпіонату України знімати не буде.І у клубу всі документи в порядку.Що вам ще треба???Чого бігаєте на проплачені мітинги і мутите людей???Кварцу треба піар(бо команда дула),Савчуку треба піар,бо дупою сидить в ВР і нічого не робить(Кличко нещодавно йому зробив зауваження про повну бездіяльність "Удару" на Волині).Палиці треба за ваш рахунок забрати без грошей частку Столяра в клубі.Жуматій(заст.голови ФФВ)і з ним ще приблизно 15 дармоїдів бояться втратити тепленькі місця бо чують,що скоро їх новий керівник пожене з роботи.А ви всі яким чином до цого гадюшника причетні???Це ваша війна???Там ваші гроші???
Відповісти
а Палиця молодець, нехай втре носа Клімчуку із Столяром, всеодно у виграші ми останимось із палицею ніж з тими "друзяками"
Відповісти
:))))В виграші?:)Завдяки таким як ти Дмитро деяких українців і називають бидло:)Бо готові продатись хоч червоним хоч білим хоч помаранчевим.Об таких як ти такі як Палиця витерають ноги,а потім за 200 гривень кинутої подачки купують голоси на виборах:)В таких як ти не має самоповаги,честі,совісті,моралі.З людей, такі як ти поступово перетворюються в тупих биків.Зібравши таких як ти разом получиться стадо.А стадо вже голосу не має:)
Відповісти
Респект!!!
+1500!!!
Все популярно пояснив!!!
Відповісти
журналіст провокатор..
Відповісти
Ви пишете, що олігархи - зло! А хто Клімчук? А хто його поставив? Вони не олігархи, наш президент не олігарх? Клімчук керує областю, ви пишете, закриваються лікарні, і т.д. і все погано. І в усьому винен Палиця? То чим займається Клімчук і всі інші? За Столяра ФК "Волинь" колись теж добре грала, потім ледь не вилітала з премєр-ліги, прийшли нові люди, купили, по новим гравцям і по всьому було видно, що в команду вкинули грошей, тепер щось не поділили, хочуть чи бабла з нових власників збити, чи поля забрати, чи хто-зна ще чого хочуть. Факт залишається - Клімчук підписав папір, що хоче бути головою федерації, потім відмовився від своїх слів, а це вже не з проста. А якщо Волинь не буде в премєр лізі - то не побачимо ми не Шахтаря в Луцьку, ні Динамо, будем хоидти на ігри "Волинь-Горохів". І тоді вже буде все-одно хто з ким бився зерху.
Відповісти
От про це ви даремно!:)
А Юля хто? А Вітя Ю. хто? У нас таке з 1991 року і не треба змішувати, а краще у дзеркало частіше дивитись!:)
Відповісти
Останні новини
«Ми стаємо заручниками», – учасники «футбольного» пікету у Луцьку. ВІДЕО
06 листопад, 2013, 08:45