«Історія нас розсудить», – мер Луцька критикам очистки Сапалаївки

«Історія нас розсудить», – мер Луцька критикам очистки Сапалаївки
Міський голова Луцька Микола Романюка відреагував на критику очистки русла Сапалаївки.

"Останнім часом в деяких ЗМІ та ТБ активно мусується питання очистки русла річки Сапалаївка.Напрошується висновок - краще було б лишити все як є і не було б за що критикувати", - пише він у Facebook.

"Подивіться деякі фото і самі зробіть висновок. Моя особиста позиція - максимально почистити русло річки,створити на березі річки умови для відпочинку лучан. А також почистити Теремнівський ставок. І це я буду робити, не дивлячись ні на яку критику", - додав він.

Також мер опублікував світлини засміченого русла річки до розчистки та як його розчищали і облагороджували береги.

"Історія нас розсудить", - коментує міський голова.

Нагадаємо, лучани критикують міську владу, бо техніку, яка розчищає русло в парку 900-річчя Луцька "перекинули" до обласного архіву на вулиці Ветеранів, роботи не завершили та зруйнували екосистему, яка створювалася в парку роками.

Натомість в мерії запевнили: техніку повернуть і роботи завершать.

До очистки
До очистки
До очистки
До очистки
До очистки
До очистки
До очистки
До очистки
До очистки
До очистки


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У лучан короткая память. в свое время Сапалаевку каждый год чистили. А так конечно, не загаживали бы лучане речку, вопрос бы и не стоял.
Почистили хорошо, кстати. И затапливать перестало. Экосистема и Сапалаевка в том виде, что была - это оксюморон.
хотя эта река бессмертна :-)
Відповісти
какой базар
Відповісти
Якби лучани не засирали Сапалаївки, то і проблем було б набагато менше. А про "екосистему", - дійсно прикол. Чи те сміття, яким була завалена русло річки та її береги, становило цілісну екосистему разом із фекаліми, помиями та людьми, котрі срали, сруть і будуть срати в річку?
Відповісти
гівно не смердить. МИ вже ГЕЙРОПЦІ...
Відповісти
Був би Шиба - то вздовж Сапалаiвки рилися би отари свиней.
Відповісти
Щира поняка меру міста Романюку, за розчищення русла річки, але також треба його ще закінчити до самого Теремнівського ставка, і з.єднати русло Сапалаївки зі стихійним ставом що виник за всім відомим БТІ на Січовій, а виник він там тільки через те що Луцьк Водоканал за адресою Січова 16 засипав цілий став, чим створив проблеми всьому району підвищивши рівень грунтових вод, у людей після зливи вода щоразу переповнює подвір'я а цього річ 30-го липня навіть будинки затопила. Прошу вплинути на ситуацію Миколу Романюка, і вирішити питанян постійного підтоплення вулиць що знаходяться поруч із Січовою і 18-ю школою яку також підтоплює постійно, після кожного дощу.
Відповісти
Собаки гавкають, а караван іде! Ще ніколи українці не були задоволені діями влади, а лучани - і поготів. Меру не треба звертати увагу на тих, хто весь час бурчить "не знаю як, але не так!" Сапалаївку і прилеглу територію в центрі міста приводят в НАЛЕЖНИЙ порядок і таку роботу треба продовжувати!
Відповісти
Голова - молодець. Я живу в Луцьку багато років, і за цей час річечка стала смітником. І Засмітили її ті, хто тут вякає проти розчищення русла. Прикметно, що зібралася смердюча купка інтернетівських писак, яким ще ніхто ніколи не догодив, як хєровій тещі. Але голові міста не варто звертати на це увагу. Що він, як по усьому видно, і робить.
Відповісти
Останні новини
«Історія нас розсудить», – мер Луцька критикам очистки Сапалаївки
06 листопад, 2013, 09:47