У Луцьку собаки напали на жінку. ВІДЕО

У Луцьку собаки напали на жінку. ВІДЕО
Собаки накинулися на жінку поблизу школи №18 у Луцьку.

Зараз жінка ‒ у міській лікарні, ‒ пише Слово Волині.

У неї ‒ стрес і укуси у кількох місцях. Перебувати у стаціонарі жінка буде ще мінімум тиждень. Їй щодві години міряють температуру, роблять щеплення.

Чи забрали з вулиці псів-нападників відповідні служби, досі невідомо. Жінка телефонувала і до жеку і на гарячу лінію міськвиконкому. Там сказали, що проблему вирішать.

Втім, собачих зграй на проспекті Відродження так і не поменшало. Тому місцеві переймаються за свою безпеку. Загалом у Луцьку в рік фіксують понад шість сотень випадків покусів собаками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 94
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Собак у тому районі за останні півроку розвелося чимало. Те саме стосується території навколо школи №17 - вулиці Мазепи, Декабристів, Московська, Щусєва. Ще півроку тому тут можна було спокійно бігати вранці. Нині не можна і 2 вулиць пробігти, щоб 3 собаки не кинулися на тебе...
Відповісти
на відродження всі собаки стерилізовані, всі з ошийниками..біля лучеська собаки нормальні, за ними дивляться, на декабристів теж є волонтери які за псами наглядають..

якщо собака і накидується, то або погратись, або їсти просить....агресивно накидуються лише тоді коли людина до того її спонукала до цього, або в даний момент...не треба було викидувати щоб зараз плакатись
Відповісти
То тепер нам собаки стали милішими за людей? Понад 600 укусів щороку. Можете хоч лопнути від любові до собак, а цифри проти вас. Вбити всіх до одної, щоб не переносили заразу. Я за дітей, а не за псів.
Відповісти
то тебе з собаками в одному ряді вбити, жива істота - це та яка відчуває і лише коли відчуває й чужу біль - людина.

Вони невинні, що тепео живуть на вулиці. Люди звикли пакостити, жалітись і чекати що за них хтось це виправить
Відповісти
Не треба маніпулювати загальнолюдськими цінностями та поняттями! Тварина, що зробила шкоду і небула покарана за це зробить її повторно завжди! Мова нейде про милих песиків що по одному прижилися у дворі і їх діти підгодовують надцять років. Мова йде про тварин, що почали атакувати людей а про тварин, що схильні до стадного способу життя і компенсують індивідуальну трусливість стадною агресією!
Реальність прозаїчна наші служби відлову низькопрофесійні. Ловлять не зграї а окремих неагресивних тварин (мовляв вони виростуть)лише для статистики та показухи. Неправильно поставлена робота та пріритети, кричущий фарс.
У луцьку тдеба знайти професіоналів з кінологічних клубів та товариств, що вміють працювати з тваринами і готові взяти під свою опіку питання відлову і т.п. Досить аматорства.
Відповісти
ви розумієте, що якщо навіть цих всіх зграй по клітках закрити, це проблему не вирішить. Люди далі викидатимуть. Заберіть з вулиць одних, з'являться інші, також скалічені жорстокістю людини і будуть для вас такі страшні так вас лякатимуть що ото ви тут будете коментарі писати що треба їх всіх розтріляти. Треба почати виправлятись людям, а тоді братись за собак
Відповісти
Да мало хто викидує! Ви головного не можете зрозуміти - навколо Луцька багато сіл!!!
Відповісти
Діти люблять тварин усі! То давайте будемо замість ізолювання безпритульних тварин розповідати дітям які ті хороші. проте ризики бути покусаним лишається і одного разу прийде скривавлена малеча і здивовано запитає а чому мене покусали собаки. І виросте з такої малечі явний захисник тварин.
Спершу ізоляція бродячих собак потім навчання та адаптація до існування у людському середовищі.
Те що у луцьку це аматорство та грандоїдство!
Відповісти
на жаль - нас "не запрошують" до вирішення цієї проблеми і нашої професійної думки у Луцькій раді "не потребують". бо прийдеться виділені з бюджету кошти пустити на справу - а не рокрадати.
Відповісти
Готовність вбивати людей, щоб зберегти псів. Ніцше би плакав, не може бути надлюдини, якщо людина сама себе ставить в один ряд із твариною.
Відповісти
Людина - це не бездушна істота, люди це та яка гуманна, якій болить за інших і яка повинна розуміти, що тварини через тих же людей живуть на вулиці, а не по своїй волі.
Відповісти
Всі люди бездушні. Душі немає. Це все міфи, придумані церквою.
Відповісти
Слухай любітєль тварин, ти мясо теж не їсиш???
Відповісти
Згадав запитання:
"Чому біля шашличних немає собак?" )))
Відповісти
не плутай з тваринами які спеціально вирощені для їжі і собаками.
Відповісти
"на відродження всі собаки стерилізовані, всі з ошийниками.."!!!!!!!!! - НЕПРАВДА
Відповісти
Доводжу до вашогго відома, шановні ділетанти, що "стерилізація собаки-суки у більшості випадків призводить до підвищення її агресії". ТОМУ СТЕРИЛІЗОВАНИХ СУК КАТЕГОРИЧНО НЕ МОЖНА ВИПУСКАТИ НАЗАД НА ВУЛИЦІ - цього не роблять в тих європейських країнах, де проблема безпритульних собак вирішена просто: ЇХ ПРОСТО НЕМАЄ НА ВУЛИЦЯХ.Але ваша богиня Новарчук таких факів із фізіології собак та зоопсихології не знає - НЕ НА ТЕ ВЧИЛАСЬ!
Відповісти
Я колись з пошти виходжу а на клумбах перед мерією собаки ганяють на машини кидаються. То тільки для збору податків та відмивання грошей ті служби існують. Ледарі та брехуни!
Відповісти
ну от чому на одних не нападають, а на інших одразу...може ту собаку раніше били, знущались..чи від людини йшла агресія..чи якісь феромони...ходжу постійно біля 18...гладжу тих песиків..всі адекватні, деякі з чіпами на вушкові..

якби люди не викидували на вулицю тварин, то таких проблем і не бали б...
Відповісти
Собаки кидаються інстинктивно на усіх, і коли вони біжать зграєю це є елемент атаки зграї, і одні люди дають реакцію страху інші реакцію люті, окремі інертні. Ці реакції є підсвідомими і проявляються раптовою зміною вашої ходи, поведінки, легке пересмикування, реакцією м'язів обличчя (ви це неусвідомлюєте але пси це усе помічаю) зграя визначає ви жертва чи загроза тоді і кидаються. Але вони у зграї атакують завжди тому вони і у зграї. І даруйте тупих роз'яснень про флюїди не городіть. Пси у зграї є небезпечними. Стерилізація це ліквідація однієї природної причини утворення згаї, а решта причин усувається негайним відловом та ліквідацією! Шкода що прикриваються міфами та брехнею замість роботи. за голосні заяви треба і голосно відповідати!
Відповісти
стерилізація і кастрація допомагає ще й в тому що собаки стають спокійними + зграї вони утворюють коли в суки тічка, просто кобелі разом бігати не будуть.
Відповісти
Це слова просто дилетанта. Якщо тварини стерилізовані ("кобелі") у них відсутній інстинкт конкуренції тому вони бігатимуть разом і захищатимуть один одного від спільної загрози. Ваш досвід та знання про поводження тварин на початковону рівні самоучки. Почитайте для початку професійні малеріали з кінологічної справи.
Просте запитання чому у країнах європи після стерилізації тварин (собак) не практикують випускати?
Відповісти
ти хто за освітою та за професією, щоб таку чуш нести про стерилізацію собак?! я тобі як професіонал кажу досід зоопсихологів, які проводили дослідження і БАГАТОРІЧНІ спостереження: СТЕРИЛІЗАЦІЯ СУК РОБИТЬ ЇХ АГРЕСИВНІНИШИМИ - ОСОБЛИВО В НЕСПРИЯТЛИВИХ СТРЕСОВИХ УМОВАХ: НЕСТАЧА ЇЖЇ, ХОЛОД, НЕГАТИВНИЙ ДОСВІД СПІЛКУВАННЯ З ЛЮДИНОЮ. запам"ятай сама та передай іншим зоофанатикам! ви хоч одну розумнку книжну на цю тему прочитали??? чи тільки Новарчук Дану слухваєте, розкривши рота - поки вона вам втирає про те, "куди поділись гроші" ???
Відповісти
підтримую, колего!
Відповісти
то ви напевно ще не всіх погладили
Відповісти
Ой, бідні песики, як же вони перелякались тої злої жінки. Лагідні собачки просто хотіли їсти, а погані люди їх не годують та ще й презирливо на них дивляться. А те, що жінку покусали, або дитину, то - не біда. Головне, щоб наші гарненькі і добренькі песики залишились живими і здоровими. А до того ж ще і грошиків можна трішки заробити, по декілька разів стерилізуючи одного і того ж песика. Ня-ня-ня.
Відповісти
Відстрілювати їх потрібно, зібрати всіх мисливців і за один день відстріляти усіх без виключення і буде погрядок в місті
Відповісти
Згідна на 100 %
Відповісти
Я бы вас, уроды, отстрелила!
Відповісти
Ви не одні такі. Чикатило теж любив тваринок.
Відповісти
Провести опитування серед населення і після цього розстріляти. Я боюся собак і вони це відчувають, часто кидаються. Серед моїх знайомих немає ЖОДНОЇ людини, яка підтримує стерилізацію. Це просто профукування грошей. Знищення – єдиний вихід. Вони від холоду та голоду страждають більше, ніж від одного пострілу, який забере їх нікчемне життя.
Відповісти
ви бездушні істоти, от хто ви. Гуманніть у 21 століті???? де там, всіх вбити, перестріляти, нашо нам ото іпатись з тими собаками яких ми ж викидуєм на вулиці і самі ж собі створюєм проблеми. Чому пам Ахметорв навіть створив дуже крутий притулок з великою площею, всіма умовами, а не потруїв їх.

Ви розумієте, що воно дихає, воно виживає?? і невинне в тому що живе на вулиці? Якщо не допомагаєте жити, то не заважайте виживати їм!

В нас люди дітей на смітники викидують, де там починати з себе і мінятись, краще усунти проблему вбивством! мда!
Відповісти
Я собак на вулицю не викидала і не збираюся нести за це відповідальність. Люди головніші! Ви важливіші за собаку. Шкода, що ви з цим не згідні.
Відповісти
Ну так, люди ж завжди ставлять себе вище всіх! вище матінки природи, вище Бога, вище всього! Нащо думати про тих хто дихає і теж хоче жити, хто виживає?

Не ви викидуєте, то ваші сусіди, друзі, знайомі! Ви звикли, не я то робила і умиваю ручки, а допомогти і гуманно щось вирішити, то де там
Відповісти
пф, согласна с вами на все 100
Відповісти
Притулок і кліпси НЕ ДОПОМАГАЮТЬ. То давайте сядемо і поговоримо, що люди погані. Так, ми сволота. І що? Чим це допомогло? Треба щось робити, а не соплі розпускати. Страждають діти! Ви здатні це зрозуміти? Можете їх забрати додому – мені байдуже. Але на вулицях їм не місце. Це не природне середовище для псів. Якби у вас була б хоч крихта знання зоології ви б про це знали. Давайте з таким же успіхом порозкидаємо рибок з акваріумів по асфальту. Тут немає про що сперечатися – собак треба усипляти, щоб не знаходити їх замерзлі трупи взимку. Якщо погано всім, можна зробити так, щоб добре було хоча б нам.
Відповісти
в тому є здоровий глузд. ЖОДНА КРАЇНА, ЯКА ВИРІШИЛА ПРОБЛЕМУ БЕЗПРИТУЛЬНИХ ПСІВ (ТОБТО - СОБАК НА ВУЛИЦЯХ Н Е М А Є) - не проводила експерименти з випуском стерилізованих собак назад на вулиці. собакам без господарів не місце на вулиці - там нічого доброго для них немає!
Відповісти
кто тебе сказал такую глупость, жалкий человечешка? Всё на этом свете главное...
Відповісти
Знову тупите?
Притулок це правильно!
Відсутність відлову це погано!
Повернення тварини після стерилізації у холодне і голодне середовище це погано! (чи можливо це є проявом гуманності)?
Ну може почне доходити, що є проблемою. Ми любимо тварин як свекрух "на відстані"!
Відповісти
Порядку не буде. З навколишніх сіл підкинуть ще цуциків. Зараз дачний сезон закінчився - то й з дач пси понабіжать. Ті самі собаки, яких так звані "добрі руки" взяли весною дачу сторожити.
Відповісти
треба прикрити Дану з її ласкою. тоді боротьба з собаками матиме результат. якщо раптом собака покусає когось то хай міська влада відшкодовує вартість лікування. і компенсує фізичну та моральну шкоду! тоді може заворушаться!
Відповісти
Невдовзі гроші у влади будуть вимагати не на "Ласку", а на лікування людей!!! Ганьба Кравчуку, який лобіює ці питання у міськвиконкомі!!!
Відповісти
ви ж всі лучани хотіли щоб собак взяли і позаховували в якесь одне місце, в клітках позакривали, коли воно все робиться і то погано??
Відповісти
Доки бродячі тварини кусають робота не робиться!
Так бродячі тварини у межах міста повинні бути ізольовані!
Відповісти
КЛАС! ПІДТРИМУЮ! А ТО МІСЬКА ВЛАДА НІЯКОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА СОБАЧІ НАПАДИ НЕ НЕСЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Що ви з тою стерелізацією носитесь?! Це ніяк не впливає на те, що захоче собака вкусити чи ні!!! Ошийник також!!! Це тільки впливає на розмноження, а все решта - звірючи інстинкти!!! Де та Дана зі своєю Сніжаною???
Відповісти
вивчи як впливає стерилізація та кастрація на життя собак! Тічки нема, отже зграї кобелів нема+вони спокійні і в'ялі стають, а чіпи в тих які привиті і в яких немає сказу. Знали б хоч шось такої дурні не писали
Відповісти
"пф" за твій "розум" я б тебе в цю зграю б кинув і спокійно дивився б на це і навіть не моргнув би!!! Ото тебе до тої "Ласки" поселити і нехай там тебе "ласкають"!!!
Відповісти
Інстинкти сильніші за розмноження у тварин(притаманні тваринам у яких є домішок геному кавказьких, німецьких, східноєвропейських вівчарок та бійцівських порід): подолання відчуття голоду, захист зграї, відчуття страху тощо. Загалом до 20 пунктів та специфікацій обставин.
Пане дописувач ви аматор лише незрозуміло чому ви так ревно захищаєте бездіяльність спеціалізованих органів у їх явній бездіяльності.
Відповісти
...потім ще на день зібрати всіх мисливців і відстріляти усіх "собак в людській подобІ"...?
Відповісти
Мисливський сезон у неділю відкрили! Збераємось і вперед, а то з тих "Ласок" толку ніколи не буде!!!:)
Відповісти
А це даруйте тупо і занадто просто!
Нам треба щоб служби запрацювали бо доки їх очолюють аматори ми самі все робитимемо а вони кошти списуватимуть!
Відповісти
Головний аматор у цій справі - Кравчук!!!
Відповісти
Романюк, ти мер людей чи собак? перетворив місто у собачий заповідник! не можна вільно ні пройтися ні пробігтися. я розумію що в тебе нема грошей у бюджеті. але цю проблему вирішити можна при бажанні!
чи тобі начхати на здоровя лучан?
Відповісти
та в Києві чи інших містах взагалі казна що робиться! в деяких і притулку то нема, тільки трутку сиплять і діти ж граються в піску з тим ядом. А в нас мале місто і прям пройти нема де від ти х собак, так? шо ви городите? Гуманність блін процвітає, ага
Відповісти
От уявляю собі того працівника і керівника який дає вдання так сьогодні насипати трутки у пісочниці по вулицях Пупкіна і Дупкіна.
Чи може дітки з трупами тварин у пісочницях граються?
І до слова у Луцьку також НЕМАЄ ПРИТУЛКУ ДЛЯ ТВАРИН! НУ НЕМА у нас притулку для тварин! Це ви одне одному і у отчотах пишіть про існування притулку а людям не брешіть.
Відповісти
є, зїздіть подивіться який він є і це краще аніж усипляти як там пишуть вище
Відповісти
Та як вже за..ли ті собачники "... в ошийнику, кормлені,і т.д.", до чого тут це?? Тварина є твариною! І чому "домашня" собака повинна бути в наморднику, на короткому повідку, а дворові пси - з кліпсами та нашийниками і все ? То нехай леви, тигри теж ходять по вулиці, але тільки щоб не розмножувались!!!
Відповісти
за статистикою домашні тварини більше нападають на людей, аніж бездомні! ахах
Відповісти
А ти звернись у травмпункт і поцікався скільки звернень а особливо зверни увагу на характер нападу. За домашні тварини відповість господар, відповість популярно і незовсім.
Мова про безпритульних тварин які у зграях кидаються на перехожих.
У мене колись був хомячок то якби я кількість його укусів перевів у статистику нападів на себе то хомяки були б самі небезпечні та кровожерливі тварини. А коти, папуги, черепашки, шиншили? Зрівняла х.. з пальцем.
Відповісти
Десь читав статистику катастроф літаків, поїздів, кораблів у порівнянні з ДТП та просто падіннями на льоду та вулиці.
Так що люди треба заборонити ходити ногами бо вони підкошуються частіше ніж собаки кусають
Відповісти
це за якою статистикою, дєточка?)))) за статистикою Новарчук? ви ще довго будете настроювати людей проти власників собак?! в кожного собаки має бути господар! і пора вже визнати факт, що такої кількості бажаючих приюти собаку з вулиці , скільки тих самих собак є в місті - НЕМАЄ! то позабирайте собак до себе додому - чи позабирайте у притулок! собакам не місце на вулиці!
Відповісти
З 1 грудня буду ходити зі зброєю і відстрілювати собак. Можете подавати на мене в суд, адвокат є. Собачники хренови
Відповісти
Э реальний спосіб розігнати зграю собак.
Купуєте гудок як на футбол і досить раз погудіти ті пси у розсипну ще копняка можеш у догін або ультразвуковий свисток правда якщо пес уже сли то він слабо поможе але згая почне тікати.
А у служби дзвонити пусто скільки біля мого будинку совалось тих згай поки ті приїдуть собак і слід простива. А одного разу пригнали такі забухані то жопа. То я вам кажу отой гудок собак лякає найефективніше ще жодне не лишилось дослухати. правда і люди часом дибілом називатимуть тахерстим головне що пси некусають.
Відповісти
Ідея! Всіх собак на стадіон запустити-заманити, а на приманку гроші у Дани взяти і нехай фани погудять!:) Далеко вони тоді драпати з Луцька будуть і дорогу забудуть і "друзям" перекажуть!!!
Відповісти
стаття ККУ і будеш в тюрязі сидіти.
Відповісти
Треба усіх цих злих людей відгородити парканами від "біднесеньких собачок". Щоб тваринки могли собі вільно гуляти!!!А ще забирати 50 відсотків зарплати у двоногих та купувати на ці гроші корм дл ячотирилапих. От тоді нікого кусати не будуть!!!
Відповісти
ото вже точно! таке враження, що мер піклується про виживання собак на вулицях - і відстоює право собак жити на вулицях міста! але його вибирали люди, а не собаки! скоро і посібник видадуть: "Як лучанину вижити в місті бездомних собак"! ЧОМУ МІСЬКА ВЛАДА НЕ НЕСЕ НІЯКОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА БЕЗДОМНИХ СОБАК - І ЦЕ В ТОЙ ЧАС, КОЛИ ДЛЯ ВЛАСНИКІВ СОБАК ВЖЕ ВВЕЛИ І ПОДАТОК, І ПРАВИЛА ВИГУЛУ? а де правила для бездомних псів?! беспрєдєл!!!
Відповісти
а вам би скрізь її припихнути! Є люди, котрі допомагають собакам та іншим тваринам, яким небайдуже і які думають не лише про себе, в кого серце болить від одного погляду бездомного пса, цуценяти, кошеняти! а коли приходилось кошеня витягувати з рук алкоголіків які хотіли його з'їсти, закусочка під водочку, то я вам скажу шо більше тварин люблю, а людей ненавиджу!
Відповісти
пф, мне кажется, что мы свами родственные души) тоже ненавижу людей и просто обажжжжжжжжжжжжжаю собак!
Відповісти
яка трагічна помилка природи. В Ліпіни - 100%
Відповісти
хм, "трагічна помилка природи" случилась в день твоего зачатия(
Відповісти
111, мало нас небайдужих....(
Відповісти
"пф" у Ліпіни - хто за?
Відповісти
Знаю двух собачниць, і можу сказати про них, що вони люди з "іншої планети" не пишу що хворі бо зара дехто спитає хто ставив діагноз.ПФ-взаглі ні про що., Якщо вам собаки кращі за людей то не ходіть у одягу, не купуйте харчі вирощені ,зроблені людьми.,хоча ні, корм можна це_ж для собак....
Відповісти
Протягом останніх днів свора собак досить агресивна бігає в дворах Київського майдану-вул Бринського, а там садочок.
Відповісти
Що ж найближчим часом доречно вимагати кошти в Романюка надіяльність організації "антиласка"?
Відповісти
оце почитала я про вас людоньки, і скажу таке - що ви гірші за собак)
Відповісти
3 тижня назад їхав на велосипеді зі школи додому,біля там тама накинулася стая собак і одна вкусила,лежав тиждень в лікарні(
Відповісти
пф - ти хворий
Відповісти
це люди хворі, самі собі шкодять, самі собі гадять.
Де та гуманність в 21 ст? Так, собак не повинно бути на вулиці, в них мають бути сім'ї або вони повинні жити в притулку. В притулок всіх не помістиш - на вулиці кожен день з'являються нові, статистику знаю.

В Луцьку 200 тисяч людей і декілька тисяч бездомних тварин. Навіщо вбивати те що дихає, те що виживає на вулиці, на якій опинився не за своєю волею? Не викидувати, стерилізувати каструвати бродячих, собі по одному взяти, інших в притулок.
А писати про вбивство....візьмете це на свою совість? Людей вбиваємо...дітей вже на смітники викидуємо....а що вже говорити коли дійсно труять, що собака 2 години скавучить і в конвульсіях бється...чи коли бачила шо алкашня хотіла розірвати кошеня навпіл на закусочку...чи коли діти знущались, били ногами, руками кошенят....куди ми катимось...і саме тому людей ненавиджу...не ставлю тварин вище...але люблю їх, бо в них є душа, їхні очі ніколи не зрадять. Злі серця такого не зрозуміють, може ви ніколи не втрачали домашніх улюбленців.

Так, агресивних потрібно ізолювати, але ні в якому разі не "усипити всіх" - то треба бути бездушною істотою аби таке хотіти...воно не винне що на вулиці і тому не заслуговує на смерть ні в якому разі.
Відповісти
Читаю аж мороз по шкірі... НЕЛЮДИ!!!! Повністю згідна з ПФ.... Я з ВАМИ!!!!!
Відповісти
А давайте всіх , хто живе на цій планеті не так, як більшість середньостатистичних українців, повибиваємо! Ну не склалося життя так , як у вас, то вони ж все рівно ненормальні, чого мають займати місце під небом, істи іжу, котру мали бі з'їсти ви і ваші діти, дихають повітрям, яким мали б дихати виключно ви... Вони не будуть фактом свого їснування псувати ваші еститичні почуття...Всіх бомжів, алкашей, нарокманів, психічно хворих - всіх знищемити! Так виходить? Ніколи не думали про те, що тварини тех здатні щось відчувати? Може навіть краще ніж деякі з двоногих. Ви усі віруючи, як можна так вирішувати такі проблеми- ЗНИЩЕННЯМ? ТАк, проблема дуже складна. А ось дати хоча б гривеньку на той самий собачий притулок, ніколи не виникало думки? В Європу всі рвемося. А там не такі люди і вони вас не зрозуміють. Вони їжачка з дороги рятують і за це їм ще винагорода. А ми як ті варвари...
Відповісти
Молодці це така технологія переводити предмет розмови!
Людину покусали собаки. Відповідні служби їх з вулиці не прибрали! Жителі міста зневірені у чесності та порядності спеціальних служб з відлову бродячих тварин і згідні на непопулярні кроки.
А винна за невиконання обов'язків не на службах а на людях.
Це дуже попахує джинсою та цензоруванням матеріалів.
Відповісти
Браво , шановний.
Ви вловили суть. Замість того, щоб кричати:"Ганьба Дані Новарчук, яка не справляється своїми посадовими обов"язками, а піарить себе на сторінках "Волиньпосту", розмова переводиться
на тему хто кращий, люди чи собаки
Відповісти
От кумарять мене отакі от вислови "а дати гривеньку"....так на всіх гривеньок не напасешся. Гривеньку я даю кожного місяця, коли сплачую податки. І крапка. А щоб "давати гривеньку " на притулок - є бюджет, в який я ту "гривеньку" дав. А чому вона та "гривенька" із бюджету на притулок не пішла або пішла не "гривенька" а "пятдесяткопійочок" - питання не до мене.
Задайте це питання представникам влади, тим хто "пиляє" бюджет і в кого знаходяться гроші на шини до мерсів по 30 тис і лавочки в метро по 67 тис. Отакі от пироги.
Відповісти
біля 18 школи вчора відловили 17 собак
Відповісти
однозначно собаки кращі, люди жорстокі істоти
Відповісти
Люди вам платять своїми податками за роботу не філософствуйте а виконуйте свої прямі обов'язки. Якщо треба буде знищувати тварин ви будете це робити подобається це вам чи ні! Ви не є незамінні на вашій посаді! Ви обрали цю галузь так і працюйте!
Відповісти
Ті собаки добрі, вони живуть в моєму дворі, вони добріі!
Відповісти
А звідки ви знаєте тих собак?
Відповісти
Миколо Ярославовичу! Ваш час на посаді мера однозначно запам"ятається тим, що проблемою безпритульних собак займались не кінологи, зоологи, ветеринари та екологи - А ЖУРНАЛІСТКА-АФЕРИСТКА НОВАРЧУК)))
Відповісти
на одній із сесій Андрій Осіпов задавав правильні питання по діяльності КП "Ласка". питання до нього, як до юриста: хто має відшкодовувати моральні і матеріальні збитки людині, покусаній безпритульним псом? ДО КОГО звертатись із скаргою і НА КОГО скаржитись - на КП "Ласка" чи на міську раду?..
Відповісти
Науковий підхід до стерилізації, який ПРИХОВУЄТЬСЯ В ЛУЦЬКУ:
http://www.animalsprotectiontribune.ru/nnnn155.html
Відповісти
Останні новини
У Луцьку собаки напали на жінку. ВІДЕО
06 листопад, 2013, 10:32