Автопарк луцького депо хочуть оновити силами «Богдану»

Автопарк луцького депо хочуть оновити силами «Богдану»
Пропозицію використати потужності корпорації «Богдан» для оновлення автопарку Луцького підприємства електротранспорту озвучив голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Про це він говорив із першим віце-прем’єр міністром України Сергієм Арбузовим, ‒ повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Для реалізації інфраструктурних проектів, пов’язаних з оновленням парку пасажирських автобусів та міського електричного транспорту, які заплановані державною програмою активізації розвитку економіки України на 2013-2014 роки губернатор пропонує залучити підприємство «Богдан».

Як відомо, цим об’єднанням в 2006-08 роках було створено в Луцьку сучасні потужності з виробництва щорічно шести тисяч автобусів і тролейбусів. Проект був одним з наймасштабніших в Україні за останні десятиліття в галузі машинобудування, а висока якість продукції Луцького автозаводу визнана як на українському, так і на світових ринках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Богдан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З старого діда - кавалєра не зробиш. Є просте рішення проблеми - за проїзд платять усі. Шару для пенсіонерів-окупантів траліків відмінити тотально.
Відповісти
Будеш мати такі заробітки як пенсія, накатаєшся багато
Відповісти
Ви хоч усвiдомлюете, що iснуючий розвиток ситуацii, коли за проiзд платять 20% пасажирiв призведе до повноi зупинки тролейбусного парку?
Відповісти
а ти хоч розумієш скільки зараз пенсія!
пенсіонери сидять дома і получають гроші!
моя мама працює в лікарні і навіть повної ставки їй не платять! і при умові шо вона ще вкалує!
а пенсіонерам скучно дома сидіти вот вона і на халяву поїхала прогулятись-прокататись кружок другий, город побачить сплітки різні почує, на базарі полазить...
Відповісти
Монетизацiя пiльг - це единий спосiб навести лад з пiльговиками.
В Росii та Бiлорусi це було зроблено вже 10 рокiв тому.
В Бiлорусi пiльги взагалi для пенсiонерiв в громадському транспортi не iснують.
В Росii пенсiонери розраховуються за проiзд в громадському транспортi електронною соцмальною карткою - використав лiмiт проiзду на мiсяць катайся за своi хоч цiлодобово, а перевiзник отримуе реальнi грошi вiд держави за кожного перевезеного пенсiонера.
Навiть 50% вiд вартостi квитка для пенсiонера це вже суттевий дохiд для тролейбусникiв.
Абсурднiсть ситуацii, коли в тролейбусi 80% пенсiонерiв.
Відповісти
Якби цей вид транспорту був хоча б конкурентно спроможний за рахунок чіткого графіку, кількості та якості техніки .... А взагалі майже у всьому світі громадський транспорт є збитковим і завжди потребує додаткових дотацій від держави.
Відповісти
В усьому свiтi нiчого немае БЕСПЛАТНО!!!!!!!!!!
Відповісти
Підтримую - 80% пасажирів в тролейбусах - пільговики! Підтримую - необхідно, щоб тролейбуси рухалися чітко по графіку. Для цього потрібно, щоб тролейбуси були в необхідній кількості та в належному технічному стані! Необхідно для ЛПЕ оновлювати парк, на існуючих тролейбуси ЛПЕ необхідно проводити капітальні ремонти, а половтну із них необхідно списувати. Кошти - 20% від квитків - смішно! Підтримую - необхідні дотації від держави та від власника ЛПЕ - Луцької міської ради! А працівники ЛПЕ - заручники. Їх шкода!
Відповісти
Останні новини
Автопарк луцького депо хочуть оновити силами «Богдану»
06 листопад, 2013, 18:08