Водій авто, яке збило на смерть дитину, був без документів. ВІДЕО

Водій авто, яке збило на смерть дитину, був без документів. ВІДЕО
Лучанин, який був за кермом авто, що 5 листопада збило матір з дитиною, не мав при собі документів.

Крім того, свідки стверджують, що чоловік був нетверезий, ‒ йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Як відомо, аварія, в якій загинула 4-річна дівчинка, трапилася на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів.

За даними працівників ДАІ, автомобіль виїхав на зустрічну смугу та наїхав на двох пішоходів ‒ маму з дитиною. «Вона хотіла перейти дорогу зі своєю дитиною чотирирічною, але їм це не вдалося. 89 року народження водій… Внаслідок ДТП дитина отримала смертельну травму, а жінка ‒ тілесні ушкодження, але не госпіталізовувалася, а була відпущена додому», ‒ розповів керівник прес-служби управління ДАІ у Волинській області Олександр Паламарчук.

За словами свідків, дитина померла до приїзду «швидкої». А водій, який був за кермом авто, був нетверезий. Однак у ДАІ такий факт поки що не коментують. Крім того, жодних документів, які б підтверджували право хлопця керувати транспортним засобом, міліціонери не виявили. «Посвідчення водія в нього не було», ‒ зазначив Паламарчук.

З якою швидкістю їхала машина, правоохоронці ще з’ясовують. Очевидці ж переконують, що авто їхало зашвидко. «Що більше 60 ‒ це точно. Самі розумієте, гальмівний шлях ‒ 5 метрів… Дитина попала на капот, от ще характерна вм’ятина є з лівого боку», ‒ кажуть вони.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да там освітлення - ноль, там хоч 20 км їдь в таку погоду, ввечері, щей зустрічні сліплять своїми аносовськими "ксенонами"....
Відповісти
«Що більше 60 ‒ це точно. Самі розумієте, гальмівний шлях ‒ 5 метрів… Дитина попала на капот, от ще характерна вм’ятина є з лівого боку», ‒ кажуть вони. - угу, и это на мокрой дороге, целых 5 метров, это свидетель ни разу за рулем не сидел. При скорости 60 км/ч остановочный путь на сухом асфальте составляет около 35 метров, а на мокром все 60.
Відповісти
Згідний на всі 100,і завжди водій п'яний чи ще щось зі слів очевидців.
а те що лізе під колеса в темну пору доби+дощ+від мокрого асфальту відбивається світло фар і нічого не видно то нічого страшного. Самі за кермно сядьте і відчуйте як в такі умови зупинити машину. Бісить коли їдеш (VW LT35) нагружений і в кучі маса складає біля 4тон і пішохід вилазить на перехід за 25метрів перед тобою, там як не тормози то фіг зупинишся.
Відповісти
Шановний , а якщо у хлопця дійсно прав нема???
Про що ви тут говорите???
Відповісти
Шкода дитину, але що пішоходи самі під колеса лізуть це правда, що думала мама коли виходила з-за маршрутки, вона що на дорогу не дивилася
Відповісти
Ви впевнені що ваші близькі ніколи не переходили дорогу поза пішоходним переходом???
Відповісти
І що Ви цим хотіли сказати??? Кожен, хто "лізе" через дорогу в нестановленому місці ризикує своїм життям, а ще гірше життям дітей. І справа тут не тому, чи водія покарають чи не покарають, треба думати перед тим як ступати на дорогу, що за кермом може бути хто хочеш і п'яний, і без досвіду, і гальма можуть відмовити і т.д. Мізки треба "включати" і розуміти, що твоє життя в твоїх руках, зрештою це саме стосується і при переході через зебру, дебілів за кермом хватає, подивись 100 раз бо потім вже буде всеодно "кто прав кто виноват".
Відповісти
Дуже шкода маму і дитину... Але якщо він їхав з вулиці Кравчука , так як всюди це написано, то його швидкість не могла бути навіть 60, вже не кажу про більшу. Там коротка відстань, а в ного не БМВ. Але маленькій дитині не потрібно багато. Кажуть це син прокурора??? Де аналізи з наркодиспансера? Дуже прикро , що пішли на мою думку "замовні" статті з назвами "мати в Луцьку кинула дитину під колеса". Шановні, думайте що пишете, в самих діти, і більшість за кермом їздить. Після таких заголовків матиері тільки на себе руки накласти залишається. А до пішоходів особливе звернення, не думайте, що ви на пішоходному переході безсмертні. Не може авто зупинитись миттєво, а в темну пору доби вас взагалі не видно, навіть при наявності ксенонових фар. більше дивіться на дорогу вліво і вправо , а не під ноги, і менше розмовляйте по телефону
Відповісти
Згідний на 100%.
Відповісти
Пан сосновський депутат луцької міської ради позбавлений прав на два роки без пролем їздить на власному автомобілі Опель вектра держ. Номер 3005 п'яного два рази за пів року затримували але оди із зам. Начальників УВД заборонив даішникам зупиняти цього злочинця хай телебачення і журналісти перевірять особливо пан Лучик Андрій який позіціонує як справедливий і не залежний тільки він трошки погано бачить а може не погано а просто сосновський його товариш!!!!!!!
Відповісти
Зверни увагу на п'яного дружка сосновського чи ти з пов'язкою до нього ходиш і не знаєш що він їздить без прав за пянку
Відповісти
Ще кажуть, що тому водієві було 18 років і йому батьки подарили авто. Після аварії приїхав джип чорний і забрали того водія. Наш суд найгуманніший суд в світі.
Відповісти
Кажуть... Кажуть... А факти де? Так відсутність Посвідчення водія це порушення правил,але яке це має відношення до наслідків аварії, прав взагалі нема? чи можливо вдома забув? Якщо нема взагалі, але вміє керувати, так, не мав права їхати, але й за наявності водійських прав, наслідок за даних умов був би той самий. Якщо був під "мухою" це вже зовсім інше..., ну відсидить він... понесе відповідальність, але життя не вернути. Чи варті 2 хв. зекономленого часу таких жертв?
Відповісти
Шкода малечі. Дуже шкода. Освітлення вулиць - першочергова проблема міста, цілі вулиці адним помахом Електриків вимикають на ніч а що ще гірше га день вмикають.
Відповісти
Невідомо чи взагалі будуть розбиратися хто правий а хто ні,якщо ця паскуда-дитина якогось прокурора.В наш час виходить так:хто вмер того зроблять винним,щоб справу не заводити.І зараз вже не повернеш цю маленьку принцесу і це саме більше засмучує,батькам звичайно важко буде не один рік з цією бідою жити.пишу і руки тремтять.І якщо ця сволоч відкупиться то я навіть і не знаю чи в цьому світі ще можна на когось надіятись і комусь вірити.
Відповісти
Останні новини
Водій авто, яке збило на смерть дитину, був без документів. ВІДЕО
07 листопад, 2013, 17:00