Депутат хоче знати, чи була секретною нарада, з якої «попросили» журналіста

Депутат хоче знати, чи була секретною нарада, з якої «попросили» журналіста
Прокурора та губернатора Волині просять розібратися, чи мали чиновники підстави для того, щоб вигнати журналіста з наради.

Про це йдеться в запиті депутата Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександра Пирожика, який він оголосив під час сесії ради 8 листопада та адресував голові облдержадміністрації Борису Клімчуку та прокурору Волині Андрію Параці.

Нагадаємо, в номері 1601 від 7 листопада в газеті "Волинь-нова" з’явилася критична публікація журналіста Сергія Наумука "В аграрних чиновників – масонські наради?".

У публікації йдеться про прикрий випадок, коли журналіста друкованого ЗМІ, котрий висвітлював перебіг наради з начальниками управлінь агропромислового розвитку в селі Воютин Луцького району, не допустили на її пленарне засідання, мотивуючи це тим, нібито нарада носить виробничий характер.

"На мій погляд, така аргументація не витримує критики, оскільки інформація щодо розвитку тваринництва в області не відноситься до розряду секретних чи конфіденційних, а такі дії чиновників можуть бути розцінені як перешкоджання законній професійній діяльності журналістів", - вважає депутат.

Тож, він просив перевірити цей факт та встановити, чи були обґрунтованими такі дії чиновників.

Депутати запит Пирожика не підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Секретів там багато. По перше це була афера. По друге на ту , так звану нараду не з'їхались керівники районів та господарста тому що там нічого нового не було. Колишня колгоспна ферма часів Петручика і його попередників. А та аферистка Здрилюк давно була би банкротом, якби не вигідний брак дочки Віталіни . Вона і на таке здатна та багато чого іншого.
Відповісти
Це не щаслива баба Здрилюк і від того все походить. Вона проклята людьми і це видно по її сім'ї і родині. А на те все не потрібно звертати увагу, адже виною всього є вона.
Відповісти
Це не баба- це клубок нервів і зла.
Відповісти
Питання не про тупорилу здрилючку, а про те як вигнали журналіста з непонятноі наради.
Відповісти
Вона зманіпулювала почуттями рідної дочки і продовжує це робити ради своєї вигоди. А живе баба Валя з молодим зоотехніком. Ось така мораль..
Відповісти
В "Дружбі" все носить сексуальний характер, а не виробничий. Так що журналістам там нічого робити.
Відповісти
ви секс переоцінюєте
Відповісти
Читаю коменти і робиться моторошно. Невже рідна мати здатна на такі поступки ради власноі вигоди.Це пряма дорога в пекло.
Відповісти
Останні новини
Депутат хоче знати, чи була секретною нарада, з якої «попросили» журналіста
08 листопад, 2013, 12:00