У ФК «Волинь» представили новачків

У ФК «Волинь» представили новачків
Тренер футбольного клубу «Волинь» Анатолій Дем’яненко представив нових гравців команди, з якими укладено контракти та досягнуто умови оренди.

Під час прес-конференції 28 лютого тренер Анатолій Дем’яненко зазначив, що тренувальними зборами команди задоволений і гравці загалом у гарній фізичній формі.

«Всі ці гравці гарно себе зарекомендували на зборах. Не важливо, який вік - люди грають і до 35 років».

Отож, у «Волині» відтепер гратиме нападником гравець зі збірної Македонії Душан Савіч, з яким контракт підписано на 2,5 року.

«Я його дуже добре знаю, коли грав в Узбекистані. Забивав дуже багато, коли грав в «Пахтакорі». Останні півроку грав у «Работнічку» (Румунія)», - прокоментував Дем’яненко.

Із захисником Олегом Шандруком, який вже декілька разів грав за «Волинь», контракт укладено на 1,5 року.

Угода з півзахисниками Сергієм Пилипчуком укладена на 2,5 року. А із півзахисником Миколою Наконечним на півтора року.

Орендованими гравцями стали Олександр Романчук з харківського «Металісту», Денис Шеліхов з «Дніпра», Антон Кравченко з «Нафтовик-Укрнафта», Олександр Насонов («Дніпро»).

Також продовжено оренду з В’ячеславом Шарпаром («Металіст»).

Щодо Олександра Романчука, то тренер луцької команди зазначив: клуб веде переговори, аби повністю забрати гравця у «Волинь».

«Звичайно, я готовий. Я йшов сюди і хочу працювати з цим тренером… Якщо домовляться, то я би перейшов на повноцінний контракт», - зазначив Романчук.

«Я вимагав від хлопців на зборах, незалежно від того, товариський це матч чи офіційний, максимальної віддачі. Тому, коли команда програла 4:1, не важливо, який склад грав – вони були оштрафовані. Суму я не буду називати, але вона нормальна. Потрібно ставитися до своєї роботи професійно. Можна програти, але рух, боротьба повинні бути», - зазначив наставник «Волині».

Окрім цього, Дем’яненко пообіцяв продовжити традицію колишнього наставника клубу Віталія Кварцяного та ретельно ставитися до гравців з дитячої футбольної школи.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.