У Луцьку руйнується саморобний міст. ВІДЕО

У Луцьку руйнується саморобний міст. ВІДЕО
У Луцьку мешканці вулиць Софії Ковалевської, Християнської, Чорновола кажуть, що через роботи з розчищення Сапалаївки може обвалитися саморобний міст.

Цим мостом люди ходять шодня, бо це найкоротший шлях на зупинку, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Місцеві розповіли, що після розчищення річки берег неабияк зруйнувало водою. Тепер тут збираються величезні купи сміття. Люди побоюються, аби через вимиті береги міст не впав.

«Та ви бачте, його підмиває і він впаде, ще людина якась поб’ється… Ви бачили скільки підмило, він зараз провалиться і тепер не буде кудою ходити зовсім, робили-робили, позасирали його і всьо… Якось ходимо, а що ж ми тут живемо, нам же ж кругом їхати то же ж далеко», - кажуть двоє чоловіків, які мешкають біля мосту.

Місцеві розповіли, що раніше була кладка, потім мешканці прилеглих вулиць за власний кошт та спільними зусиллями встановили бетонний міст.

Начальник відділу екології Анатолій Гламазда навіть здивувався, мовляв, невже люди самі собі облаштували пішохідний міст. Головний еколог міста за детальнішою інформацією порадив звернутися до інституту «Волиньводопроекту».



Головний інженер проекту з відновлення гідрологічного режиму річки розповів - займуться збереженням мосту, лише тоді, коли встановлять, що береги Сапалаївки дійсно несуть загрозу.

Головний інженер ПрАТ «Інститут «Волиньводопроект» Микола Залізнюк: запевнив, що міст зносити не будуть.

«Він є, він остається, його ламать ніхто не буде… Прийшли тільки русло річки розчистили... Ну коштів ні підряднику, ні за проект не удосужилися заплатити… Встановимо причину чого його розмило… І якщо причина ні від кого не залежна, резерв грошей закладується у кошторис, і будем рішать на стадії будівництва», - зауважив посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мо` тре побудувати замiсть саморобного нормальний?
Цiна - копiйки,покласти кiлька метрових труб та засипати грунтом.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку руйнується саморобний міст. ВІДЕО
11 листопад, 2013, 08:32