Губернатор Волині – мерам: «Готуйтеся, прийдуть журналісти...»

Губернатор Волині – мерам: «Готуйтеся, прийдуть журналісти...»
Кому і нащо роздають землю у містах Волинської області, міські голови повинні пояснювати на прес-конференціях, - вважає голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Про він говорив 11 листопада під час селекторної наради.

Губернатор навів приклад: протягом року у Луцьку роздали в оренду чи власність близько 17 гектарів землі, у Ковелі - 7 гектарів.

«107 земельних ділянок на 17 гектарах в Луцьку. Виділено в оренду чи власність. Багаті ви люди – виконком, рада міська! Наліво й направо – а чого тільки 107? Ви задовольнили всіх ваших черговиків? І хто ці 107 – еліта міста, артисти, спортсмени видатні чи може ветерани війни? Я пролистав і не побачив», - зазначив Клімчук.

Він додав, що якщо у Луцьку землю надають часто в оренду, то в Ковелі ділянки часто просто продають.

«А у Кіндера – мого друга та учня (Олег Кіндер, ковельський міський голова, - ред.) - всі рівні. Всім – у власність прямо з сесійної зали. 88 достойних ковельчан ощасливили на сім гектарів ковельської землі», - зазначив Клімчук.

Зі слів губернатора мотиви роздачі земель, особливо у власність, повинні пояснювати міські голови на підсумкових прес-конференціях.

«Готуйтеся, прийдуть журналісти до чотирьох мерів. А ви, будь ласка, поясність на своїх підсумкових чи річних прес-конференціях, як ви це робили протягом року і що ви думаєте робити у наступному році. Отакі діла», - попередив Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ой хто б говорив.......
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині – мерам: «Готуйтеся, прийдуть журналісти...»
12 листопад, 2013, 13:38