З Францією ми повинні зіграти нахабно, - капітан збірної України Тимощук

З Францією ми повинні зіграти нахабно, - капітан збірної України Тимощук
Капітан української збірної з футболу волинянин Анатолій Тимощук вважає, що команда має прекрасний шанс продовжити змагання у Бразилії, перемігши французів.

Про це Анатолій Тимощук повідомив в інтерв’ю Спорт-експресу.

«На жаль, жереб звів нас із збірною Франції, найсильнішою в компанії несіяних, але, в принципі, ми були до цього готові. Так, ніхто не хотів такого опонента, але зараз важливо налаштуватися психологічно. На даний момент у збірній хороша атмосфера, у всіх гарний настрій. Думаю, до п'ятничної зустрічі ми відмінно підготуємося і побудуємо свою гру так, щоб вона принесла потрібний результат», - зазначив Тимощук.

Капітан команди відмітив гарну укомплектованість команди Дідьє Дешама, втім додав, що і в українській збірній вистачає гравців.

«На мій погляд, ми, насамперед, повинні зіграти в свій футбол - агресивно, сконцентрированно і по-спортивному нахабно. Французам не подобається, коли проти них грають на великих швидкостях. Збірна України завжди славилася своїм характером і бійцівськими якостями і якраз це може принести нам хороший результат», - додав капітан.


«У поєдинках з сильними командами збірна України вже не раз доводила, що здатна на багато що. У найближчу п'ятницю ми всі почнемо з самого початку і у нас є прекрасний шанс поїхати до Бразилії», - зазначив Тимощук.

Нагадаємо, що поєдинок збірної України зі збірною Франції відбудеться 15 листопада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щасти Вам хлопці)))
Відповісти
Останні новини
З Францією ми повинні зіграти нахабно, - капітан збірної України Тимощук
13 листопад, 2013, 10:12