У Луцьку народний артист агітує йти до податкової

У Луцьку народний артист агітує йти до податкової
До кампанії декларування доходів долучився народний артист України Василь Чепелюк.

Він прийшов до Луцької об’єднаної податкової інспекції, щоб задекларувати доходи, повідомили у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

Коментуючи представникам телекомпанії «Аверс» свій намір подати декларацію про доходи, митець закликав всіх волинян бути свідомими у виконанні конституційного обов’язку.

«Жодна держава не може існувати без поповнення казни податковими надходженнями. Це повинен усвідомлювати кожен громадянин суспільства. Наша держава особливо цього потребує. І ми, її сини та доньки, повинні допомогти своїй державі міцно закріпитися на своїй землі», – зазначив співак.

«Ми хочемо жити за європейськими стандартами? Декларуємо доходи вчасно і сповна. Це додасть нашій державі впевненості», – підсумував Василь Чепелюк.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чепелюк - "чесний налогоплатильщик"! ржупадсталом :))))))))
Відповісти
Угодник влади. Ресторанний співак. За примхою влади він може приїхати в кафе "Лісової пісня" і розважати своїми піснями пяних чиновників після чергової так званої наради. Хоче картопляну медаль. Дуже дешевий митець. Маренич ходить голодний і обірваний, але ніколи себе так не принижував.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку народний артист агітує йти до податкової
29 лютий, 2012, 10:13