Подробиці резонансної аварії із викраденням таксі у Луцьку

Подробиці резонансної аварії із викраденням таксі у Луцьку
У міліції розповіли деталі аварії із майже детективним сюжетом, під час якої чоловік викрав таксі й намагався втекти.

Нагадаємо, це трапилося надвечір 12 листопада у Луцьку.

За інформацією волинської міліції, того дня в обласному центрі близько 16:40 по вулиці Грушевського до таксиста підійшов чоловік і попросив завести його за потрібною адресою.

Прямуючи проспектом Перемоги, 34-річний пасажир несподівано кілька разів вдарив 39-річного водія кулаком по голові. Після цього, погрожуючи ножем, заволодів його автомобілем «Опель Вектра».

Про це потерпілий відразу повідомив працівникам міліції та своїм колегам. Тож таксисти кинулися переслідувати автомобіль. У цей же час вони розповідали постраждалому товаришеві напрямок руху машини, а той своєю чергою інформував правоохоронців.

Рухаючись викраденим таксі вулицями міста, чоловік скоїв подвійне ДТП: не впоравшись із керуванням, на проспекті Соборності він зіткнувся із автомобілем «Тойота-Ауріс», за кермом якого перебувала 31-річна лучанка, та «БМВ-525» під керуванням 25-річного жителя Луцького району. Учасники аварії не госпіталізовувалися, але жінка отримала забій шиї.

Після аварії зловмисник вискочив із авто і почав ножем погрожувати громадянам. У цей момент на місце події прибув наряд відділу ДАІ луцького міськвідділу міліції.

Таким чином правоохоронці разом із колегами постраждалого таксиста вгамували хулігана і службовим автомобілем доставили його в наркодиспансер для проведення освідування. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Слідчим відділенням Луцького МВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За вчинення кримінального правопорушення передбачена відповідальність вигляді позбавлення волі від семи до дванадцяти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото по максимуму і впаяйте, ще за погрози ножем накіньте 10!!!
Відповісти
чував про цю подію - хлопець дійсно неадекватний.

його лікувати треба.

він так і на жінку кидався і подібні ситуації показник того, що хлопчина хворий
Відповісти
Пролiкують, як слiд пролiкують, данний "пасажир" вже через пiв року буде на волi? так як НЕОСУДНИЙ..., чекаемо продовження детективу. Ах ця "всеперемагаюча сила бабла",, простому громадянину за такi дiяння 7 рокiв тюрми, а це чудо буде на волi. Слiдчий котрий веде цю справу продажне лайно!!!, так само як лiкар i адвокат, що котрi теж непогано заробили на цьому. От погрожевав би вiн ножем мамi прокурора, чи машину забрав би в суддi якогось-точно закрили б .

Відповісти
Питання до журналiстiв сайту... -Як прiзвище слiдчого, котрий розлiдуе цей злочин?? Що "встигло" слiдство за 11 днiв? Країна мае знати своїх "героїв"!!!
Відповісти
Останні новини
Подробиці резонансної аварії із викраденням таксі у Луцьку
13 листопад, 2013, 15:18
Фітнес-бум у Луцьку*
13 листопад, 2013, 14:31