У луцькій кав’ярні відома блогерка покаже свої картини

У луцькій кав’ярні відома блогерка покаже свої картини
В рамках конференції для української інтернет-спільноти Volyn MediaCamp свої картини покаже відома блогерка Ольга Супрун.

Саме виставка розпочне роботу конференції, яка присвячена новим соціальним медіа, інтернет-сервісам та журналістиці. Експозиція запланована у суботу, 23 листопада, о 9:30 у кав’ярні «Кофеїн».

Блог Ольги Супрун «Історія життя Анни Бойко», яка більш відома в інтернет-спільноті як Білочка, визнаний кращим у 2011 році у конкурсі блогів BUBA в категорії «Найкращий особистий блог». У 2013 році Ольга виграла в номінації «Найкращий мікроблог українською» на міжнародному конкурсі The Bobs від медіакомпанії Deutsche Welle.

«Свіжий та дуже незвичний погляд на міста України та їх легенди талановита львів'янка відобразила у своїх роботах. Це не традиційні картини, не популярні фото, це доказ того, що усю велич та справжню красу нашої України можна зобразити навіть графічно», - пишуть організатори на сторінці у Фейсбук.

Картини художниці вже могли оцінити жителі Львова, Ужгорода та Тернополя, на черзі Луцьк. Експозиція триватиме з 23 по 25 листопада.

Опісля, 23 листопада, о 10:30 стартують спікери у конференц-залі «ВолиньМедіа». Нині відомо, що спікерами будуть інтернет-маркетолог, спеціаліст із контекстної реклами Google Adwords і Яндекс.Директ, SMM-спеціаліст Тетяна Боярчук, WordPress-спеціаліст Юрко Червоний, керівник відділу маркетингу в компанії «КПОРТ» Русфет Кадиров.

Нагадаємо, що реєстрація на захід розпочалася 1 листопада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Файна дівчина у всіх аспектах!
Відповісти
Знову якийсь Кіч буфетний
Відповісти
Останні новини
У луцькій кав’ярні відома блогерка покаже свої картини
13 листопад, 2013, 17:19