Фірма члена виконкому Луцькради отримає 29 мільйонів гривень

Фірма члена виконкому Луцькради отримає 29 мільйонів гривень
ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» перемогло в тендері, за результатами якого визначили фірму, що реконструюватиме дві школи.

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Волинської облдержадміністрації 5 листопада уклав з товариством відповідну угоду, - пишуть Наші гроші з посиланням на Вісник державних закупівель.

Загальна вартість угод склала 29,12 мільйона гривень.

З цієї суми 22,14 мільйона піде на реконструкцію недобудованого побутового центру під загальноосвітню школу на 176 учнів в селі Журавники. В будівлі мають замінити покрівлю, зробити внутрішнє опорядження, вставити вікна й двері, провести побутові мережі, встановити сантехніку, завезти кухонне обладнання, на територію школи озеленити, зробити ігровий майданчик, спортмайданчики, гімнастичне містечко. Меблі у переліку відсутні.

Ще 6,98 мільйона коштуватиме реконструкція школи в селищі Мар’янівка. Окрім реконструкції, до приміщення школи також прибудують спортзал.

Коли будуть готові обидві школи – невідомо, оскільки термін виконання робіт чітко не визначений, його прописали як «з дати укладання договору та до повного виконання сторонами взятих на себе зобов’язань».

Єдиним конкурентом «Луцьксантехмонтажу» на обох тендерах з однаковою різницею в 0,2% було ТзОВ «Будівельник» (Любомль, Волинська обл.), яке заснував екс-депутат Любмолської райради від БЮТ Володимир Гурко. Згідно з даними «ВДЗ», за останні п’ять років ця фірма отримала підряди на 33,69 млн грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: тендер
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фірма члена виконкому Луцькради отримає 29 мільйонів гривень
14 листопад, 2013, 11:19