У центрі Луцька – ярмарок. ФОТО

У центрі Луцька – ярмарок. ФОТО
У Луцьку на Театральному майдані з самого ранку розпочалися ярмарки з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Акція проходить 14 листопада.

На майдані розкладені стенди, де представляють райони області та продукцію, яку там виробляють. Це і вирощені овочі, спечені ковбаси, хлібна та медові вироби.

Як розповів заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Віталій Карпюк, цьогорічна погода сприяла вирощенню доброго урожаю в області.

Він переконаний, що галузь АПК - одна із найважливіших для економіки регіону, яка сьогодні активно розвивається. У ній самозайняті понад 250 тисяч населення області.

Під час ярмаркувань дев'ятьом власникам індивідуальних фермерських господарств з різних районів області вручили холодильні установки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де буряк, морква, картопля, петрушка з кропом?
Відповісти
Клімчук з Войтовичем і Крпюком з"їли)))
Відповісти
вони такого не їдять, вони на такому тільки заробляють
Відповісти
Це чисто пародія на ярмарок. Яка влада такий і ярмарок - чому журналісти не пишуть про реальну картину на ярмарці. Ярмаркуючих привезли на центральну площу на шкільних автобусах, а що сьогодні у школярів вихідний? І взагалі чи іх возять тими автобусами це теж питання. Був сідком - продавали медовуху, мясні вироби з Тростянця та Рожищ і практично і все. Відвідувачи просто плювались дивлячись на це дійство. І головне на площі стояло авто часів совдепіі із духовим оркестром, які грали щось траурне - марш по теперішній владі не інакше, бо дальше люди не можуть терпіти таких ярмарок - всю краіну перетворили у суцільний ярмарок і торгують посадами, землею вреші решт совістю і душею, торгують нами пересічними людими і краіною теж. Досить!?
Відповісти
Якщо ярмарок то мають щось продавати - чим сьогодні торгували на площі не зрозуміло, чому ярмарок у будній день теж питання. Зранку люди поспішали на роботу і дивувались - що має відбуватись в центрі міста - скоріш за все думали мітинг, бо враження було що ті що ставили палатки і самі не знали що робити. Просто отримали вказівку привезти до облаті людей а там буде видно може ярмарка а може мітинг, а получилось як завжди - пшик. В обідню перерву стояло три шкільні автобуси на площі, питання що вони робили в Луцьку - учнів привезли на ярмарок ??!! На екскурсію в краєзнавчий музей?!! В театр!!?? Це може знати тільки влада, і ярмарка дійсно продемонструвала своі досягнення сьогодні на площі у сільському господарстві - люди добрі скажіть де те господарство хто його розікрав і у чиіх карманах лежать ті гроші???!! Ярмарок і все!!! Смішно і грішно!
Відповісти
блін! був за кермом, а так хотілось медовухи)
Відповісти
Хочу меду, хочу грушку, хочу теплую пампушку......
Відповісти
КОЛИ НА СТАРОМУ РИНКУ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ГОЛОВНУ ДОРОГУ???
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька – ярмарок. ФОТО
14 листопад, 2013, 11:37