Фотовиставка Вадима Павлосюка

Фотовиставка Вадима Павлосюка
Усім вітання! Мене звати Вадим Павлосюк. Я народився у місті Дубно. Зараз живу в Луцьку.

Фотографую давно, з 97-го року. У 2003 році відкрив у рідному Дубно студію. Фотографія – основна моя робота. Крім того, проводжу майстер-класи, тобто навчаю фотографувати.

Спеціальної освіти не маю, фотографувати вчився сам. Багато спілкувався з фотографами і прочитав масу книжок на цю тему.

З луцькими моделями працюю вже близько шести років, але до Луцька переїхав лише півроку тому.

Ще займаюся відеозйомкою, зняв багато роликів, деякі з них показували по телебаченню.

Нещодавно з моєї ініціативи у Луцьку створено фотоклуб «Europe».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 55
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже сподобалося. вперше!
Відповісти
Глянув на фотографії та й згадав Андрія Разумовського (http://razooma.net)...

Наглядний приклад, коли людина заробляє фотографією. Стиль робіт притягує. Хаотичність в стилі зйомки підкреслює комерційну складову. Без зациклювання на чомусь одному. Продуманно кожну дрібничку! Без ляпів та кропнутих мильниць та штатних дешевих об'єткивів. Усі попередні виставки, що бачив - це так... затишок перед буревієм. Бажаю Вадимові натхнення й надалі творити та відшліфовувати майстерність!
Відповісти
Єдина робота на якій зупинив погляд - вчителька географії, якби не ляпи: окуляри (заїжджений стереотип), туфлі (за великі) і т.п., на довго розмістив би це фото на своєму робочому столі. Щодо технічного виконання фотографії - нічого не можу сказати, я не спеціаліст, але в зміст понять гармонії та естетики, автору не завадило "зануритись глибше", в тій чи іншій мірі їх сприйняття притаманні кожній людині, і тоді фото привертали б увагу не лише його колег, моделей, любителів ню та друзів з соціальних мереж.
Відповісти
Павлосюк а*:?нен =) Хоть кто-то у нас снимает на Марк 3.
Відповісти
идейно хорошо, и "чувак" (тут мої гроші) в средине касивенных девушек - "юмарнуло"
Відповісти
роботи цікаві, особливо з художнім напрямком, певна стилізаційна схожість із Разумовським є ))
комерційні роботи - як намене - дещо однотипні, але це вимоги жанру.
незрозумілий комент про Марк, але то власне уподобання кожному. хоча не фотоапарат робить фото хорошим. та бачу не для всіх це правило знайоме, деякі міряються чимось там )))
Відповісти
Дуже професійно. Хоча це скоріше не фотовиставка а демонстрація портфоліо моделей, ну і професійності фотографа. Стиль рекламного фото, для глянцевих видань. Але сподобалось. Де що чудово буде дивитися на фотопапері у великому форматі (це натяк :-) ).
Відповісти
Круті роботи! Давно вже про нього чув, бачив раніше деякі знімки. Це справді майстер. В Луцьку, напевно, таких ще нема.
Відповісти
Фото звичайно класні, але ви впевнені, що сайт не читають (дивляться) діти?)
Відповісти
Дуже гарні та якісні фото.
Відповісти
Дуже класно.Не буду повторюватися, що написали вище. Тільки ось кадрування деяких фото напрягає. Можливо так задумано. Наприклад друге фото.
Кадрування впливає на сприйняття кадру глядачем. Моя думка. Фото дуже гарні. Обробка теж майстерна.
Відповісти
Майстерно, професійно, заздрю!
Василько, вчись ))
Відповісти
Павло Романовичу, заздріть мовчки і не втягуйте мене у ваші шизофренічні психічні відхилення ;-) Читаючи чужі коментарі я посміхаюсь краєчками губ мовчки хД Майже в кожному невдоволеному анонімному відгуку Ви бачите мене! Приємно розуміти, що так легко ранити дитячі мізки)) З Вами та будь ким іншим в полеміку вступати безглуздо. Крихтіть зубцями скільки завгодно)

Вадим молодець! Творець без долі сумніву имхо
Відповісти
ти що з дуба впав? при чому тут ти?
забагато на себе береш, і взагалі з чого ти взяв що це тобі адресовано, Васильків багато, чи на злодію шапка горить?
Відповісти
Дійсно класні Професійні Роботи так Тримати :)
Відповісти
А мені не дуже... самі фото наче не живих людей а якихось пласмасових іграшок :( нема емоцій, драйву, передачі настрою... (принаймні я не відчув):( (аля шас я ось так стьану а ти мене сфоткай на нову аву :) )
Відповісти
Пока номер 1 в этой рубрике!
Хорошие работы!
Відповісти
Пластмасовый и кукольный номер 1
Відповісти
Все штучне...Нічого живого!
Відповісти
класно
Відповісти
Отправил комент, модератор его снял... Попробую еще раз
Фотограф трудоголик и потэнциально имеет шанс, но:
1) безграмотная композиция и невнимательность к кадрированию
2) перебор с фотошопом
3) стараясь сделать объемность, выкручивает задний план наперед
4)4 хороших случайных работы, остальное сам испортил кадрированием
5)явно слабое железо у фотографа.
Рекомендации
Хорошего учителя композиции!!!! Пол года курс во Львове в коледже пройти/ обязательно!!!!!, как вариант.
Инвестировать в железо и себя +- 50000 грн за эти пол года.
P.s. Вообще все выглядит как-то так нелепо : всем хочу понравится и поэтому много "пластмасы" и наивнизма перефирийного.
Без обид, есть шанс. Это только мое мнение.
Відповісти
Модератор ваш комент нє снімал
Відповісти
такі да, такі да...
Відповісти
Хочу заступитися за пластмасу.Сам особисто ненавиджу зализані фото. Але клієнти замовники від цього "тащаться". Люди вимагають щоб з них зробили бездоганні воскові мумії. Все це відсутність смаку,але що поробиш.
В даному випадку не обішлося без візажистів. Готові комерційні постери для реклами. Те що потрібно людям. Воно може бути навіть потворне. Але люди на це ведуться і платять чималі кошти.
Особисто зауважив не вдале кадрування. Але якщо використовувати цей матеріал для реклами в глянцях то таке кадрування доречне. Є де підпис на фоні ставити та інші примочки.
Відповісти
Це виставка!!! Тому роботи не для клієнтів тут повинні бути! Продумані, виважені і зроблені для себе, а виставка привід себе показати глибшим ніж кожен день на роботі з поверхнево- сілікуватими клієнтами( яким усе гарно, де вони ляльки).
Давайте бути розумниками і не піддаватись на забаганки неосвідчених Клієнтів.
Відповісти
Про пласмасу - ще років 8 тому використовуючи маю та Poser і Daz Studio робив подібні штуки, причому не використовуючи фотоапарат та дівчат моделей в купі з візажистами а лише віртуальні обєкти:-):-):-) тому впевнений, що фотографія такою не повина бути.... фото це житя емоції зловлені та передані фотографом... а щодо модних тенденцій то колись всі у відео хотіли. всілякі зірочки переходики і де ті майстри, що слухались клієнтів зараз....
Відповісти
Ще раз встряну зі своїми думками :-) Що ми розуміємо коли говоримо – фотограф професіонал. Для когось це технічно грамотні фото, для когось просто щоб було "красиво". І геть забуваємо про те, що в першу чергу професіонал, це людина яка живе, утримує родину і.т.д. за рахунок своєї професії. Замовте в токаря якусь деталь, а він вам її "запорить" ви йому заплатите? Ні. А отже в ваших очах він вже і не професіонал, хоч на токарному станку працює. Так і фотограф. Прийде клієнт і скаже хочу ось так і не інакше! Ш якщо ви професіонал, ви це зробите, бо інакше не заплатять. Це тільки фото митець аматор, може сказать, ні. Бо він начеб то в такому стилі не знімає. Або це не відповідає його баченню. Тому я і говорив раніше і повторю зараз, фотографії професійні, але підборка робіт не вдала для виставки на тему "Дивіться як я могу". До речі це закид скоріше до редакції ніж до автора. Бо більшість попередніх публікацій якраз такої тематики. А це нагадує скоріше піар друзів і знайомих редактора ніж фотовиставку (я сказав нагадує :-)).
Відповісти
мИкола, ви очевидно не знайомі із серйозними професіоналами фотографами і тому говорите те, про що не знаєте. До профі якраз і приходять бо вони знімають в певному стилі і просять зняти для них щось не менш грандіозне ніж арт-ню, але з врахуванням уподобань клієнта і того, на яку публіку буде орієнтований результат. Профі не знімають все за що платять клієнти, особливо якщо не іхній стиль. Це аматори пробують знімати все підряд. Наприклад для зйомки реклами ресторану треба один набор техніки та реквізиту, а для реклами одягу - інший. Для а реклами автомобілей - ще інше. І часто різниця в ціні необхідної для технічної части зйомки може сягати кілька десятків тисяч доларів. У луцьку це все намагаються реалізувати будь якою дзеркальною камерою, зовнішнім спалахлом і в кращому випадку недорогим студійним світлом
Відповісти
Давайте для початку з"ясуємо фотограія це ремесло (таке саме як каменьщик, бетонник чи офіс-менеджер) чи мистецтво. І фото на паспорт куди віднести? І де та сама кузня кадрів, яка готує нам митців-профі, які знімають лише в тому чи іншому стилі? Чи можливо до свого стилю потрібно дійти самотужки, через рекламне фото, фото на докумети, меню ресторанів? Адресок скиньте, збігаю повчуся. Ну а, що до знайомства чі ні з професіоналоми, то хто, що вважає професіоналом. Як кажуть в народі "Кому і кобила наречена".
Відповісти
P/S/ Я б дуже хотів тут побачити справді роботи фотографа наприклад один день роботи наприклад з моделю або якусь заказуху... як правило тоді і видно справжнє лице людина котра працює з камерою... адже те, що доводилось бачити наших "модних" фотографів ні вякі рамки не лізе 1 кадр на сесію з 100 фото :) Ви скажете так і має бути а дузьки хочете побачити роботу справді фотографа пошукайте в неті приїзд Яника на Волинь працював один!!! фотограф Яник був тут десь до 13.00 о 16 на сайті були вже фото які потім злизали волинські видання подивіться фото (компоновку, емоції, світло) порахуйте кількість фото зроблених за час візиту а це десь близько 1 - 2год. + врахуйте складність роботи (це не моделі яким можна сказати куди стати і що робити) і тоді я впевнений Ви по іншому будете дивитися на наших "людей з фотоапаратом"...
Відповісти
БАба, ви очевидно дуже плутаєте поняття фотографа і фотографа репортажника - це дуже різні поняття, замовте у такого репортажника весілля - і ви скажете зовсім інші слова про нього ))
дуже рідко хто може вдало поєднувати репортажну роботу - вміння зловити момент, вибрати правильну компазицію і вловити необхідне світло.
в той же момент робота фотографа художника -це не менш серйозно - вміння знайти контакт з різними типами моделей, вловити притаманні моделям образи, необхідні ракурси, і розставити світло так, щоб все найкраще виділити і приховати те, що треба приховати.
при цьому постаратись максимально залишиити все природнім.
Відповісти
Цього фотографа наведено як приклад... на весіллі 90 відсотків йде репортерська робота а вже 10 художня :))) якщо в молодих між застолями на це час лишається :))))
Відповісти
і що? ви вважаєте що молодим треба з весілля в якості спогадів 90 відсотків репортажки?
чи все ж таки 70 відсотків їхніх спогадів з їхньго весілля будуть формуватись на основі фотографій художнього плану, а застілля - воно за звичай взагалі забувається в перші місяці
Відповісти
основна робота фотографа на весіллі - це художні фото, все інші - то додаток до запропонованих послуг, на жаль у нас суспільство перекручує погляди і поняття.
чомусь часто вважається що при організації весілля головне щоб люди були накормленні і на поєні, зовсім забувається що свято організовується дл молодих і головне - це атмосфера їхніх відчуттів.
але як показує практика - більшість молодям після першого застілля з радістю б поїхали звідти зовсім ))
Відповісти
вас певно мало замовляють на весілля :)_ а то б знали, що хорошу сесію як і кліп можна зняти НЕ В ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ коли батьки кожних 10 хв. дзвонять і кажуть де молоді бо вже гості голодні і фотографу та відеооператору виділяється на все про все 15-30 хв :) тому в день весілля 90% репортажка 10% художня :)
Відповісти
Тому важливо вміти ловити кадр а не "лізти" в обряди і кричати ой я не встигла зазняти як батьки благословляють ану давайте ще разочок :)))
Відповісти
Хочу підтримати думки юзера "рибка Ванда" і запитати Вас то хто такий професійний фотограф???? в європейських країнах а ми ж всі зорієнтовані на європу є фотографи і є графіки-дизайнери які роблять зовсям різну роботу і їм за це і платять гроші... фотографу за кадр та емоції зловлені ним а дизайнеру за обробку... а тут виставлені що за фото??? чия робота фотографа чи граф-дизайнера???? фотографа я не вловив :( і дизайнер посередній (компонування світла, та обєктів) причому дууже багато ідей злизано ;)

Відповісти
професійний фотограф - це людина, котра якісно виконує зйомку згідно ТЗ(технічного завдання) клієнта, при цьому фотографує в тих стилях, котрі йому притаманні, та в яких він гарантує якість і при цьому всьому вносить у фото елементи мистецтва, граючись із світлом, локацією зйомки, образом і т.д. він знає що він може, як і скільки це буде коштувати. хто обробляє його фото і готує до друку це вже питання інше.
Звісно що фотограф і дизайнер це різні професії, добре коли людина профі і в тому і в тому, але гірше коли людина ні там ні в іншому не тямить але намагається виставити що все вміє (мова не про Вадима)
такий підхід до роботи притаманний не лише європейський фотографам, але й багатьом відчизняним, включаючи ближнє зарубіжжя. всі вони знають собі ціну і не розмінюються на те, що їм не цікаво, хіба що іноді - щоб не відпускати клієнтів до інших.
Відповісти
100% давайте ще сьди скинемо фотожаби і гордо це все назвемо фоторобота :))))
Відповісти
Фантастично!
Відповісти
сілюк ви дядько.
От такі , як ви задають ритм безсмаковості, оплачує ширпотреб.
Відповісти
можете назвати мене ким завгодно але мені Фантастично!
:)

















































































































































































Відповісти
Валодя ви фантастичний!!
Відповісти
найкращий фотограф Луцька
Відповісти
Юлія, ви забули написати по версію Юлії )))
хіба можна міряти - кращий, гірший і т.д. - у кожного є хороші роботи, є не дуже )))
Відповісти
тут кожен висловлює власну версію, чи не так? для чого на цьому наголошувати
Відповісти
Як на мене, то єдина світлина, яку можна віднести до художнього фото - це відьма. Все інше - ширпотреб. Учіть матчастину по "Советскому фото".
Відповісти
Дякую всім, дуже приємно що мої роботи розгорнули такі дискусії, особливо дякую за критику. Багато фотографів просто бояться виставляти свої роботи тут, знаючи що почують, алеж друзі це круто, правда надія є, що це пишуть люди які розуміють щось у цьому, шкода що не можна побачити їхні імена і роботи :) ... Дякую всім :)
Відповісти
якого ... відповіді під камєнтами вилазять де попало, але не під тим камєнтом де писалося?
Відповісти
Фотограф - душка, а фото - супер!
Відповісти
талантіщє!
круті фотки!
Відповісти
Фото заворожують: професійні, тематичні, стилізовані, глянцованя,... але, на майже всіх фото, нічого природнього і живого, занадто відретушовано, відфотошоплено. Хоча, чудово розумію, що це комерція.
Відповісти
Останні новини
Фотовиставка Вадима Павлосюка
19 листопад, 2013, 14:00