Лучанин заборгував за газ 12,5 тисячі гривень

Лучанин заборгував за газ 12,5 тисячі гривень
Майже 1000 волинян отримали протягом листопаду попередження про відключення газопостачання, якщо не розрахуються за блакитне паливо.

А 52 споживачів, які разом заборгували 42,7 тисяч гривень, вже відключили, - повідомили у прес-службі ПАТ "Волиньгаз".

Управління обліку та балансів товариства за період з 1 січня до 11 листопада 2013 року провело в області 3,2 тисячі відключень від газопостачання. У цьому році боржником-"рекордсменом" став споживач з Луцька, який не заплатив за газ 12,5 тисяч гривень.

Основну кількість відключень здійснили через заборгованість понад тисячу гривень. Часто недобросовісні споживачі газу розраховуються лише тоді, коли газовики розпочинають роботи з відключення. Але трапляється, що боржники чинять і фізичний спротив, погрожуючи розправою працівникам ПАТ "Волиньгаз".

Так було 6 листопада, коли газовики прибули здійснити відключення за боргмайже 7 тисяч гривень. Чоловік погрожував розправитися з працівниками "Волиньгазу". На щастя, газовики не постраждали, а от клієнту тепер доведеться оплатити не тільки борг, а й відновлення системи газопостачання.

Мешканці багатоповерхівок практикують інші методи спротиву: просто не впускають газовиків до помешкання.

"Такі методи не врятують від відключення, якщо є борг. Закликаю наших клієнтів не наражати працівників "Волиньгазу" на небезпеку, а просто сумлінно платити за спожитий газ, адже потім підключитися обійдеться значно дорожче", - пояснив специфіку роботи з боржниками заступник голови правління ПАТ "Волиньгаз" з обліку і контролю за використанням газу Андрій Карпомиз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: газ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блін та в людей по 30 тисяч ... хулі тут такого )))
Відповісти
Останні новини
Лучанин заборгував за газ 12,5 тисячі гривень
15 листопад, 2013, 08:57