На Волині депутати закликають скасувати утилізаційний збір

На Волині депутати закликають скасувати утилізаційний збір
Старовижівська райрада підтримала звернення щодо скасування утилізаційного збору

Відповідне рішення обранці громади ухвалили 15 листопада, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Як зазначив голова Старовижівської районної організації та депутат райради від «Свободи» Іван Омельчук, цей закон не сприяє захисту українського товаровиробника, а лобіює інтереси кількох олігархічних груп і завдає суттєвого удару по купівельній спроможності населення.

«Тільки за 2 місяці після набуття чинності закону про утилізаційний збір бюджет Волинської області втратив близько 14 мільйонів гривень. Якісні зарубіжні автомобілі, які не виробляються в Україні, подорожчали на кілька десятків тисяч гривень. Імпорт фактично припинився. І постраждали від цього звичайні українці», - прокоментував звернення Іван Омельчук.

Старовижівська районна рада закликала народних депутатів України відмінити Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм», підтримавши внесений народними депутатами фракції ВО «Свобода» законопроект № 3332 Проект Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо скасування сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вечір сміху в Луцьку. ФОТО
17 листопад, 2013, 07:00
На Волині депутати закликають скасувати утилізаційний збір
16 листопад, 2013, 18:00