Вечір сміху в Луцьку. ФОТО

Вечір сміху в Луцьку. ФОТО
Напередодні Дня студента в обласному центрі Волині у клубі на Драгоманова, 1 відбувся вечір українського гумору «Сміх для всіх».

Майже три десятки лучан вдосталь насміялись з цікавих гуморесок та інсценівок, - пише Волинський інформаційний портал.

Всі добре знають, що сміх продовжує життя, а щира усмішка робить красивим кожне обличчя. Тож молодь зібралась разом для проведення обряду магічного перетворення кожного присутнього на щасливого довгожителя. Ініціатором та ведучим вечора гумору «Сміх для всіх» виступив режисер клубу Богдан Попович.

Зі сцени лунало чимало цікавих фактів про гумор, от наприклад для того, аби посміхнутись потрібно напружити майже удвічі менше м’язів, ніж для того, аби насупитись.

Розповіли ведучі й про те, які анекдоти полюбляє той чи інший знак Зодіаку. Паралельно розповідали й самі жарти.

Також під час вечору гумору було чимало гуморесок, здебільшого українського класика цього жанру Павла Глазового. Їх виконували Студент Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського Сергій Фелістович, Студент Волинського державного училища культури і мистецтв імені ІгоряСтравінського, актор Волинського обласного театру ляльок Анатолій Новачук, завідуючий клубом Віталій Поліщук.

Також була поставлена цікава інсценівка про купівлю гуми у магазині. Вони викликала чи не найбільше оплесків та щирого сміху у залі.

Спеціальним гостем, який завітав на свято сміху був письменник, гуморист Володимир Ткаченко. Він розповів, як колись особисто познайомився з Павлом Глазовим та навіть має його автограф на книзі.

Письменник розповів на пам'ять чимало гуморесок, а також власних творів. А завершив свій виступ віршем про студентський салат, таким чином привітавши молодь з прийдешнім святом.

Насамкінець на сцену вийшла викладач Луцького національного технічного університету Антоніна Євтодюк, яка розповіла філософський анекдот. Наостанок ведучі спробували почитати думки глядачів за допомогою шапки й дізнались чимало цікавого.

Організатори дійства пообіцяли що й далі робитимуть цікаві заходи для змістовного проведення дозвілля молоді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вечір сміху в Луцьку. ФОТО
17 листопад, 2013, 07:00