На Волині горіли три житлові будинки та дві господарські споруди

На Волині горіли три житлові будинки та дві господарські споруди
Минулої доби волинські рятувальники ліквідували 4 пожежі.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

23 жовтня вогнеборці підрозділів служби 101 ліквідували загалом 4 пожежі – дві в житлових будинках, дві – у господарських спорудах.

В селі Одеради Луцької громади Луцька виникла пожежа в одноповерховому цегляному житловому будинку. Для гасіння залучались рятувальники з Державного пожежно-рятувального поста №20 смт Торчин, 2-ї ДПРЧ м.Луцька та команда місцевої пожежної охорони с. Білостік. Вогнем знищено частково перекриття, побутову техніку, меблі та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та стелю в кімнаті.

Причина пожежі: коротке замикання електромережі.

Увечері того дня виникла пожежа в житловому будинку в с. Любче Ковельської громади. Вогонь ліквідували рятувальники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Ковеля та місцевої пожежної команди с. Доротище. Вогонь пошкодив покрівлю та речі в будинку, ймовірна причина пожежі: порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Пожежі в господарських спорудах виникли в м.Устилуг Володимирського району та в смт Люблинець Ковельського району.

Причинами лиха стало відповідно порушення правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення та коротке замикання електромережі.

З цієї ж причини виникла пожежа між перекриттям в житловому будинку в селі Кримне Ковельського району, що погашена громадянами до прибуття підрозділів служби 101.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.