Театральний анонс: огляд вистав у Луцьку 25 – 29 жовтня

Театральний анонс: огляд вистав у Луцьку 25 – 29 жовтня
Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка запрошує лучан та гостей міста на перегляд вистав.

Цього тижня для поціновувачів театрального мистецтва підготували чимало цікавого. Пропонуємо огляд вистав, які відбудуться впродовж цього тижня у театрі.

У середу, 25 жовтня, о 18:00 на камерній сцені – драматична поема «На полі крові» Лесі Українки.

«Ця вистава – психологія зради в одній дії. Починаючи з появи «бажання», закінчуючи тим, що чекає зрадника. Легенда, якій понад дві тисячі років, оживає на сцені театру. Але вона відрізняється від того, що ми звикли чути про Юду із Біблії. Тут «Лесине Євангеліє». Глядач побачить, що робить зрада із тим, хто її здійснює, та те, як варто українцям вчиняти з тими, хто зраджує нас сьогодні», – розповів режисер Владислав Маціюк.



Зауважуємо, що після початку вистави, вхід у залу заборонений.

Квитки можна придбати у касі та адміністраторів, а також на театральному сайті.

У п'ятницю, 27 жовтня, о 18:00 на камерній сцені театру покажуть мелодраматичну комедію «Замовляю любов» Тетяни Іващенко.

Запрошуємо на мандрівку лабіринтами стосунків між чоловіком та жінкою. Заради того, аби дізнатись, скільки вартує насправді любов, варто прийти на цю запаморочливу, трагікомічну, тонку, та еротичну виставу.

У суботу, 28 жовтня, о 18:00 – комедія «Шахрайки» Наталії Уварової.


Комедія про двох звичайних дівчат, які випадком долі перетворились на справжнісіньких шахрайок, головне завдання яких – не «спалитись», адже на кону – мільйони! Ситуація у винайманому житлі поступово лише ускладнюватиметься, оскільки, як на те, у квартирі додається усе більше гостей, дехто із яких таки дізнався про їхні хитрощі і не проти пограти в ігри...

Чим закінчиться ця неймовірна авантюра та до чого тут файне українське село Яблунівка – дізнаєтесь на виставі.

У неділю, 29 жовтня, о 12:00 у театрі – прем’єра казки «Рукавичка» Вʼячеслава Полянського, авторство текстів пісень – Михайло Євшин.


Наш мюзикл – історія, яка знайома багатьом поколінням дітей. Напевно, жодна дитина не ставила під сумнів існування чарівної рукавички із цієї казки. А жива джазова музика неодмінно підвищить інтерес до дійства.


Також у неділю, 29 жовтня, о 18:00 запрошують на мюзикл «Життя в кредит (Едіт Піаф)» Юрія Рибчинського, музика Вікторії Васалатій.

Та який він – шлях до вершини? Яке воно – життя у променях слави?... Молода дівчина на ім’я Едіт Гассіон, вихована на вулиці, має на меті підкорення Парижу у ролі великої співачки. Та чи ж усе так просто, як їй спершу здається, навіть коли на озброєнні дивовижний голос, сильний характер та харизма? Чим доведеться пожертвувати, що покласти на вівтар мистецтва?...

Стежити за репертуаром Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театр імені Тараса Шевченка можна також у соцмережах:
☑️ YouTube
☑️ Facebook
☑️ Іnstagram
☑️ Viber
☑️ Telegram

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.