Збиткове КП на Волині хотіло витратити 600 тисяч на вантажний бус

Збиткове КП на Волині хотіло витратити 600 тисяч на вантажний бус
Комунальне підприємство із Мар’янівки на Волині хотіло витратити понад пів мільйона гривень на вантажний Renault Trafic 2018 року випуску. Однак, угода зірвалась.

Про це повідомляє Сила правди.

У Мар’янівській територіальній громаді Луцького району комунальники вирішили купити вантажний Renault Trafic 2018 року випуску за понад пів мільйона гривень. Мар’янівське виробниче управління житлово-комунального господарства оголосило відповідний тендер, на якому і визначили постачальника. Щоправда, угода зірвалася.

Відкриті електронні торги із закупівлі транспортного засобу відбулися 10 жовтня 2023 року. Виробниче управління житлово-комунального господарства планувало придбати справний вживаний Renault Trafic, чи його аналог, з дизельним двигуном та механічною коробкою передач, який не потрапляв у ДТП, за 600 тисяч гривень. Бус мав бути випущений не раніше 2018 року.

Тендер виграло львівське підприємство «Сервістрак-Ольбія», що займається торгівлею автомобілями. Галицька фірма запропонувала потрібний бус за 599 тисяч гривень. Втім, коли представники замовника оглянули машину, помітили невідповідності із заявленою технічною специфікацією, тому відхилили тендерну пропозицію.

Керівниця комунального підприємства Ірина Майко повідомила, що від ідеї придбати бус мар’янівські комунальники відмовилися, нову закупівлю не оголошуватимуть.

Основний вид діяльності КП «Мар’янівське виробниче управління житлово-комунального господарства» – забір, очищення та постачання води. 2022 рік підприємство завершило із 717 тисячами гривень збитку.

Нагадаємо, у Ківерцях протягом року планують відремонтувати центральну лікарню. Йдеться про капітальний ремонт частини даху головного корпусу лікарні з поліклінікою, що на вулиці Філатова, 6 у Ківерцях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.