Волинські сумоїсти вибороли золото на World Combat Games 2023

Волинські сумоїсти вибороли золото на World Combat Games 2023
Сумоїсти із Військово-патріотичного спортивного клубу з видів боротьби «Борець», заслужені майстри спорту України з сумо Святослав Семикрас та Іванна Березовська вибороли золото на Всесвітніх іграх єдиноборств World Combat Games 2023.

Попередньо спортсмени брали участь у Чемпіонаті світу з сумо, який пройшов 6-8 жовтня в Токіо, інформує ІА "Волинські новини".

На World Combat Games 2023 Святослав Семикрас у ваговій категорії 85 кілограмів посів перше місце, а в абсолютній ваговій категорії, де брали участь 40 спортсменів, – п’яте місце.

Відзначимо, що Святослав Семикрас навчається на другому курсі факультету документознавства Академії рекреаційних технологій і права.

Іванна Березовська на Всесвітніх іграх єдиноборств у ваговій категорії +80 кілограмів виборола перше місце, а в абсолютній ваговій категорії, де виступали 40 спортсменок, посіла третє місце та принесла ще одну нагороду збірній команді України.

Хочемо зауважити, що збірна команда України посіла на Всесвітніх іграх перше командне місце та нині є безпосереднім лідером з сумо в світі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.