Волинянка з чоловіком налагоджує бізнес із виготовлення дитячих майданчиків

Волинянка з чоловіком налагоджує бізнес із виготовлення дитячих майданчиків
Наталія Дукельська за фахом – лікар, а нині – власниця бізнесу з виробництва авторських дитячих майданчиків з продуманим функціоналом. У розвитку бізнесу їй допомогла державна програма «Власна справа», за якою підприємиця отримала мікрогрант.

Про це повідомляють на сайті Володимирської міської ради.

Народження діток спонукало жінку до створення такого виробництва, адже ігровий майданчик – це місце, де діти пізнають світ, пробують взаємодіяти з іншими людьми й взагалі проводять досить багато часу.

Так у 2020 році розпочалась історія бізнес-справи Наталії Дукельської у місті Києві. Разом з чоловіком, який є архітектором, прийняли рішення зайнятися підприємницькою діяльністю. На власні заощадження частково закупили найнеобхідніше обладнання. Початок повномасштабної війни вніс свої корективи і подружжя змушене було повернутися на малу батьківщину Наталії, у місто Володимир. Тут вони продовжили працювати та розвивати виробництво.

Дізнавшись про проєкт єРобота за програмою «Власна справа», Наталія, не вагаючись, самостійно склала бізнес-план. Подала його разом з онлайн заявою через портал «Дія» та успішно пройшла співбесіду в Волинському обласному центрі зайнятості. А згодом – отримала позитивне рішення про надання мікрогранту.

Нове обладнання та інвентар придбали за грантові кошти і за умовами проєкту створили два нові робочі місця. Зараз фірма має великий попит на повністю індивідуальні замовлення, які виготовляються з екологічно чистих матеріалів і пані Наталія має можливість їх виконувати. Клієнти готові платити за унікальність та престиж. Підприємиця йде їм назустріч, пропонуючи нижчу ціну на продукцію з каталогу, адже шукає шляхи масштабування.

«Навколо дітей повинна панувати краса та казка, ми хочемо оточити їх атмосферою радості, турботи та добра», – каже власниця бізнесу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.