У Луцьку збирають старі лампочки

У Луцьку збирають старі лампочки
У Луцьку збирають лампочки, щоб подарувати їм "нове життя".

Цю акцію ініціювали Центр туристичної інформації та послуг спільно з Волинським державним училищем культури і мистецтв ім. І. Ф. Стравінського, - повідомили в Центрі.

Сьогодні у багатьох розвинених країнах світу є дуже популярними екологічні ідеї та ініціативи: сортування сміття, використання альтернативних джерел енергії.

Тому розпочавши цю акцію ми хочемо долучити лучан до загальносвітових тенденцій. Окрім того, поряд із наявністю природних та історичних ресурсів, готельних комплексів та спеціалізованих туристичних закладів якість довкілля є однією зі складових привабливості місця, як туристичного напрямку.

"Ми пропонуємо почати з чогось невеликого і повторно використати перегорілі лампочки (хоч звичайні лампи не є такими ж шкідливими для навколишнього середовища, як енергоощадні, але вони створюють нову не надто привабливу купу сміття). Тоді куди ж їх подіти? Відповідь проста: принести до нас і дати їм друге життя!" - кажуть ініціатори.

З 20 листопада у Центрі туристичної інформації та послуг розпочинається збір старих лампочок, які перетворять в прикраси.

Довідка

Розклад роботи Центру: Вт.-Пт. з 9.00 до 18.00; Сб.-Нд. з 10.00 до 17.00

Контактні телефони: +38(0332)723419; +38(050)3780650; +38(066)2653675

e-mail: [email protected]

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще би подумали, куди утилізовувати люмінесцентні лампи і лампи денного світла...
Відповісти
Ініціатива цікава. У будь-якому разі привертається увага до проблеми сміттєвих куп та їх перевикористання. Хтось почерпне ідею і на свій смак прикрасить власну оселю до свят не купуючи нового китайського мотлоху. Вам же ніхто не забороняє подумати про люмінесцентні лампи і лампи денного світла. Коли чекати результатів?
Відповісти