Найтитулованіший баскетбольний клуб Волині перейменували

Найтитулованіший баскетбольний клуб Волині перейменували
«Волиньбаскет» змінив назву на «Лучеськ-Університет».

Олександр Кропива, який багато років спонсорував найтитулованіший баскетбольний клуб Волині, через проблеми в бізнесі змушений був покинути команду, - пише Слово Волині.

Тренери зазначали, що у літньому міжсезонні команда була у підвішеному стані – хлопці майже не тренувалися, бо навіть зборів не було. І лише за лічені тижні до старту Вищої ліги команда змогла знайти кошти, щоб врятуватись і заявитись на чемпіонат.

У новий сезон головна баскетбольна команда області отримала нову назву – «Лучеськ-Університет».

Свій дебютний матч у Вищій лізі волиняни зіграли в Кіровограді. І не можна сказати, що команда «Лучеськ-Університет» виглядала хлопчиком для биття, просто «Кіровоград» був більш впевнений і зумів здобути перемогу на класі.

Вже з першої секунди гри кіровоградці намагалися грати швидко, комбінаційно і доводити кожну свою атаку до завершального кидка. Але для команди, яка була зібрана по крихтах в останній момент, гості не виглядали безпорадними, але це не заважало господарям виграти першу п’ятнадцятихвилинку і піти у відрив – 33:18.

У другій чверті гра трохи вирівнялася. Гостям вдалося в цьому відрізку зіграти надійніше в обороні й не дозволити особливо розгулятися місцевим снайперам в атаці – 20:19.

А в третьому періоді підопічні Ігоря Чигринова знову накрутили темп, постійно змінювали акценти атакуючих дій і намагалися постійно підстраховувати один одного в обороні. Це засвідчив рахунок на табло – 26:14.

При такому куражі й упевненості господарів майданчика шансів на порятунок у луцьких баскетболістів не було. І гості остаточно посипалися. В останньому відрізку зустрічі кіровоградці доплюсували до свого відриву ще 20 пунктів – 35:15.

Найбільше очок для волинян принесли Сергій Шевцов (11 очок) і Максим Тютюник (10). До слова, Сергій Шевцов – колишній гравець БК «Кіровоград».

Після гри Швецов розповів, що навіть, коли було складно, команда не опускала рук й билася, скільки було сил. На його думку, лучанам потрібно ще зігратися і вони стануть грізною силою для будь-якого суперника.

Наступний матч лучани зіграють вдома 24 листопада проти дубля южненського «Хіміка».

«Кіровоград» – «Лучеськ-Університет» – 114:66 (33:18, 20:19, 26:14, 35:15)






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найтитулованіший баскетбольний клуб Волині перейменували
21 листопад, 2013, 15:39