Молодіжка «Волині» перемогла на виїзді

Молодіжка «Волині» перемогла на виїзді
«Молодіжка» «Волині» 23 листопада перемогла візаві із «Таврії» з рахунком 1:0.

Гол на 70 хвилині забив Артем Щедрий, повідомляє прес-служба клубу ФК «Волинь».

Гра відбувалася на заміській базі кримчан у Поштовому. Погода в Криму прекрасна, футбольна. Дубль вранці прибув на гру потягом й автобусом дістався Поштового - невеликого селища за 10 км від Бахчисараю.

Склад Волині на матч був таким: Літовченко - Мельничук, Малик, Коломієць, Щедрий - Карасюк, Кулина - Никитюк А., Задерецький - Хомченко (к), Козьбан. У другому таймі на заміни вийшли Шеліхов, Булига, Бабій і Ловинюк. Старший тренер: Олег Федюков.

Відзначимо, що на матчі був присутній і увесь тренерський склад Волині, який щойно повернувся із передматчевого тренування основи на сімферопольскому «Локомотиві».

«Волинь» перші хвилини звикала до стану газону, а потім міцно заволоділа ініативою, не відпускаючи її до кінця гри.

Найкращі шанси у перші хвилини гри мав Дмитро Козьбан. Спочатку його після прострілу Задерецького на мить випередив Погорілий, а згодом удар із 13 метрів заблокували захисники. Так само заблокували й постріл із зручної позиції від Андрія Никитюка.

На 43 хвилині Роман Карасюк наважився на постріл із 35 метрів. Дуже сильно та ефектно вийшло, тим більше, що м’яч вдарився перед Погорілим у землю. Біля стійки пролетіла сфера! Наприкінці тайму фактично єдиний гольовий момент в матчі створили й господарі. Білялову дали пробити у гордій самоті з лінії штрафного - вище воріт.

На початку другого тайму ще більше розпогодилося в Криму, сонце вийшло в нас з-за хмар, а Козьбан на ворота Погорілого. Трішки зашпортався Дмитро і втратив м’яча.

А от на 70-й хвилині таки забили гості. Пройшла атака лівим флангом. Козьбана вивели сам на сам, Дмитро пробив, але влучив у ногу Погорілому. Другим темпом Артем Щедрий був точним - 0:1.
Надалі більше моментів забити другий гол мали гості, аніж господарі зрівняти рахунок. Штрафний з 23 метрів виконував Карасюк. Роман «на техніку» перекидав стінку, але Погорілий витягнув м’яча з-під поперечини. Хомченко пройшов трьох на лівому фланзі атаки, прострілив на 11 метрів, але там нікого із волинян не опинилося.

«Волинь» у ці хвилини класно контролювала м’яча і легко довела матч до перемоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.