Змагання з алтимат фризбі в Луцьку. ФОТО

Змагання з алтимат фризбі в Луцьку. ФОТО
У Луцьку відбулися змагання з алтимат фризбі, в яких взяли участь українські та білоруські команди.

Турнір відбувався 23-24 листопада, - пише Волинський інформаційний портал.

Поборотися за «Кубок Любарта» до Луцька приїхали спортсмени із різних міст України, а також із Білорусі. Так, участь у змаганнях взяли чотирнадцять команд: чотири у жіночому дивізіоні та десять – у відкритому.

Два дні команди в іграх визначали, хто ж таки пройде у фінал і боротиметься за призові місця. Серед дівчат за перше місце боротьба відбуваласяя між київськими «Дикими Кралями» та «Phoenix» із Бреста. Хоча останні в перший день програли тим же суперницям, однак вже під час другої зустрічі зіграли зі значним розривом у рахунку – 14:8. Білоруски пояснюють це тим, що на вирішальні ігри приїхала капітан команди Віра Єрьомова.

«Вона вміє підтримати наш моральний дух… Перед грою ми зібралися й обговорили емоційні моменти… Велику роль зіграла підтримка трибун. Усі вболівали, і хоч інколи ми цього не чули, але відчували», - розповідали про причини вдалої гри у фіналі дівчата із «Phoenix».

Третє місце посіла луцька команда «High Five».

Хлопці під час гри за першу сходинку в турнірі у відкритому дивізіоні зіграли зі схожим рахунком, що і дівчата – 15:8. Перемогу здобула команда «Пікап». З ним у фіналі грав другий склад команди «Wild West» (перший склад посів сьому сходинку). Цікаво, що хлопці показували досить хорошу гру.

Причини поразки у фінальній грі прокоментував капітан команди Віктор Католик.

«Нам нав’язали не ту гру, змусили грати дальніми «закидонами». Якби ми з самого початку грали у ближній пас, як у принципі в нас виходить ліпше, то, думаю, результат був би набагато кращим», - мовив він.

Самі ж організатори «Кубку Любарта» також були задоволені тим, як відбувся турнір.

«Всі ігри були досить цікавими, суперники показували хорошу гру і не було дуже сильної такої команди – пріоритетного лідера. Не зрозуміло було до кінця, хто вийде у фінал. Дуже були захоплюючі четверть фінали. Тому було цікаво дивитися майже усі ігри», - прокоментував один із організаторів Богдан Алєксєєв.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.