У Луцьку створять триметровий прапор України-ЄС

У Луцьку створять триметровий прапор України-ЄС
Біля луцьких вищих навчальних закладів стартує акція розфарбовування прапора України-ЄС.

Захід розпочнеться в понеділок, 25 листопада, о 13:00, біля корпусу № 8 СНУ імені Лесі Українки (Інститут філології та журналістики), - повідомили організатори.

"Приходь та підтримай акцію, яка відбудеться у 100 університетах в усіх обласних центрах України. У Луцьку вона пройде у 3 вузах (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Луцький національний технічний університет, Луцький інститут розвитку людини університету "Україна" (ЛІРоЛ).)", - кажуть вони.

"НЕ БУДЬМО БАЙДУЖИМИ! Ми маємо свою позицію щодо євроінтераційних процесів України. Усі, кому небайдужа ситуація, яка склалась в нашій державі, приходьте. Ми покажемо, що студентство ЗА! співпрацю з ЄС", - додають автори заходу.

Також організатори пояснили суть акції: перед навчальним корпусом буде розгорнуте біле полотно з контурами європейських зірочок, а в центрі коло, розділене на дві частини - для українського прапора.

"Поруч стоятимуть фарби і кілька пензликів. Студентами буде запропоновано розмалювати полотно у відповідні кольори європейського та українського прапорів", - йдеться в повідомленні.

Також вони повідомили, що 27 листопада у Києві на Майдані Незалежності відбудеться акція, під час якої викладуть всі прапори з університетів.

"100 університетів = 300 м. прапорів. Якщо зібрати їх в одному місці, то це виходить доволі видовищна картина", - кажуть організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вчіться. Не займайтесь дурнею....
Відповісти
вибачте, а нафіга?!...
Відповісти
П.С. той, прапор.)
Відповісти
з такими тупоголовими як дописувачі діти і гроадянин нам треба не в Європу, а в Гондурас
Відповісти
А тобі до головоньки не приходило, що номінально ми в Європі?
Відповісти
Я звичайно за Європу і непогано шо люди відстоюють свою думку, але якшо прибрати емоції і просто включити мозок і тверезо глянути на ситуацію, то шо нам дасть Євросоюз в економічному плані? Чому іншим країнам (Польща наприклад) при вступі виділилось дофіга грошей, а нам лише 1 млрд.?
Відповісти
Так чи інакше Україна буде розмінною монетою в геополітичних іграх світових лідерів. Тільки залишаючись осторонь будь-яких союзів (як-то ЄС чи Митний союз) можна зберегти суверенітет і повноцінно відстоювати національні інтереси. Тільки шкода, що Україна завжди була бідна на харизматичних, істинно патріонтичних, загальнонаціональних лідерів. Ніхто не відновить нам економіку, не знищить корупцію, не запустить роботу законів тільки як чесна, віддана, освічена, спрвді українська політична еліта. Але то вже із області фантастики. Поки в державі буйним цвітом цвістиме олігархія, яку садив і плекав Кучма український народ житиме в безправності і бідності
Відповісти
В мене склалося таке враженя, що нашим людям дай тільки побавитися)Посперичатися. Покричати хто голосніше. І що це дасть???
Потрібно зрозуміти одну істину! Україне зараз не готова економічно вступити в ЄС!!! Почніть кожен з себе! Почніть кожен в собі виховувати людину європейця! Почніть в кінці кінців, не керуватися емоціями, а інколи включати і мізки! Як що вони є!
Відповісти
Домавик, +100500 до комента!!!
Відповісти
Народ, розвиваймося і виходимо на інший політичний і соціальний рівень! Тоді Європа прийме нас не лише як країну з ресурсами і бідними заробітчанами, а як реального союзника!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку створять триметровий прапор України-ЄС
25 листопад, 2013, 10:06