У Луцьку депутати з опозиції побили регіоналів, - Башкаленко

У Луцьку депутати з опозиції побили регіоналів, - Башкаленко
Активістів молодіжної організації Партії регіонів на луцькому Євромайдані побили місцеві депутати від опозиції, – заявив перший заступник голови Волинської облдержадміністрації, очільник обласного осередку Партії регіонів Олександр Башкаленко.

Як розповів він у коментарі ВолиньPost’у 1 грудня, це сталося у суботу, 30 листопада, на Театральній площі Луцька.

Того дня вранці молоді регіонали хотіли встановити на центральній площі обласного центру свої намети і роздавати пресу, в якій відображена позиція Партії регіонів стосовно євроінтеграції. Башкаленко каже, що про проведення цього заходу була повідомлена міськрада.

«Вискочили Боруцький, Гузь і Шиба, почали зривати, бити наших активістів. Гузь два рази палкою по спині вдарив дівчину. Дитині 17 років. Це хіба нормально?» – обурюється головний регіонал Волині.

«Хіба Гузь, Шиба і Боруцький кращі за те, що відбувалося на київському майдані?» – зауважив Башкаленко.

Крім того, він повідомив, що засуджує тих людей, які вчинили провокацію і віддали наказ бити людей у Києві.

«Все повинно бути в мирний спосіб», – наголосив він.

Також Олександр Башкаленко розповів, чому рятувальники забрали польову кухню і пункт обігріву з центру Луцька – через плюсову температуру повітря.

«Це ж виставлялося на момент, коли було -4, -6. Як тільки морози будуть, знову будемо виставляти. Однозначно», – запевнив він.

До всього, заступник губернатора зазначив, що нині йому не відомо, щоб хтось на Волині виявив бажання вийти з лав Партії регіонів.

«Абсолютно таких заяв немає. І я думаю, такого не буде», – сказав Башкаленко.

Нагадаємо, на луцькому Євромайдані в той день потоптали і обплювали прапор Партії регіонів. Сталося це саме після того, як молоді люди хотіли поставити у центрі міста намет з символікою Партії регіонів.

Ігор Гузь так прокоментував цю подію у Фейсбуці: "Годину тому у Луцьку громада знесла намет Партії регіонів, прихильники пахана, під прикриттям працівників бандитського угрупування МВС, втікали від людського гніву".

Як відомо, Святослав Боруцький – депутат Волинської обласної ради (ВО «Свобода»), Ігор Гузь – депутат Волинської обласної ради, заступник голови обласної організації ВО «Батьківщина», Богдан Шиба – колишній мер Луцька, депутат Луцької міської ради (ВО «Батьківщина»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало відлупцювали!Щоб духу вашого бандитського не було на нашій землі!

Відповісти
Дарма ви хлопчики так, кожен має прово на власну думку. Біда в тому, що ті наші дуркуваті депутати будь-яку гарну ідею спаплюжать. Ті всякі Гузьо-Шиби просрали Помаранчевий майдан, просруть і Євро. Нема толкових лідерів, все якісь убогі радікали. А жаль, яка країна у нас! Могли б бути першими у світі.
Відповісти
хай апуть аби не били-то толерантність?то ти ганя пишеш?
Відповісти
Гусь приморочений, вішайся...
Відповісти
приспічило з тою палаткою..пріказ був?
Відповісти
Пане Башкаленко надіюсь заява в міліцію буде... чи це просто так пердь...
Відповісти
по-волинськи.
Відповісти
натираєш на погонах?моделіруйте ситуації в других місцях..брехуни ви вже достали з чєчєтовими та тим сивим бараном олійником!поплавські ху..
Відповісти
Вже тільки дебілам не зрозуміло щр Гузь популіст і провокатор
Відповісти
був я там - бреше башкаленко
Відповісти
Заява Башкаленка - повна брехня. Я був присутній і все бачив. Дійсно ситуація була напружена й були "гарячі голови" які хотіли в подяку за побиття в києві студентів "настріляти" і регіоналам, і міліціонерам. Міліціонери відстоювали регіоналів - свідків безліч, і всі підтвердять завдяки кому було врегульовано ситуацію. Я ж заявляю - Башкаленко дешевий піарщик, який тільки сьогодні "проснувся"
Відповісти
Заяву пишіть, я все бачив, можу виступити свідком. Боруцький та Гузь тільки допомогли розібрати палатку, без бійки та штовханини, ніхто нікого пальцем не зачепив.
Відповісти
Пане Башкаленко, Вас врятує тільки вихід з партіі рИгіонів
Відповісти
вернути треба народу прихвачене?чи так сойдьот?
Відповісти
Наступного разу сам поб"ю, щоб дарма не говорили
Відповісти
Пане Башкаленко, а ви завтра з палатками приходьте))) Тільки вудки під прапорці зашліфуйте наждачкою та вазелінчиком змажте, щоб краще "входило")))
Відповісти
Рыги нажрались демократии?Теперь получив пиз.ы не будете спонсировать Гузя и Свободу.
Відповісти
вмій програти,лузер!!!!
Відповісти
гузь дрібний жулік.Крім як голосно репетувати,нічого не вміє і не має.Немає на Волині справжніх опозиціонерів,одні пристосуванці.і вічно молодий аферист козюра такий же.
Відповісти
Я там був і все бачив, просто ви гниди дістали і якби не Боруцький та Гузь том там ваших наметчиків громада втопталаб в землю! Ти краще думай куди тікати гнида! Все тіки починається
Відповісти
А що ж Башкаленко мовчить про тих двох легеныв високого зросту в спортивних костюмах, якы привели дывчину ы жыночку середных рокыв, дали збирати палатку ы зы словами "нычого не быйтесь" (навыть палатки не допомогли зыбрати) покинули ъх самих?
Відповісти
Що ж ви, товаріщ Башкаленко, неповнолітніх на провокації наймаєте. Якщо самі палатку не вмієте поставити, приходьте на майдан, там багато досвідчених інструкторів.
Відповісти
Повна брехня Башкаленка.
Я був свідком цього дійства. Ніхто нікого не бив!!! Звучали тільки вигуки та заклики. Міліція з кийками стояла по периметру намету що навпроти ЦУМу. Гузь і Боруцький вголос попередили щоб ніхто не ламав майно партії регіонів. А самі допомагали демолнтувати намет.
Відповісти
Партія, яка вже не один раз кидається на народ, немає права на життя в нашій країні.Нехай свою політику провадять десь за Уралом, і тренуються на папуасах, а не українцях.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку депутати з опозиції побили регіоналів, - Башкаленко
01 грудень, 2013, 21:40