Волинські журналісти долучаться до всеукраїнського страйку

Волинські журналісти долучаться до всеукраїнського страйку
Волинські журналісти долучаться до всеукраїнського страйку, який відбудеться у понеділок, 2 грудня.

Відповідну ініціативу запропонували у мережі Facebook.

Проте журналісти таки інформуватимуть людей про події, які відбуватимуться в понеділок. Долучення до страйку відбуватиметься у формі ігнорування заходів, які в цей день проводитимуть місцеві органи державної влади.

«Вважаю, що страйкувати медійникам у такий час - злочин. Адже громадянам потрібна інформація. АЛЕ ми можемо проігнорувати всі заходи, які проводять органи державної влади. Тобто ігноруємо в понеділок оперативку у Клімчука й інші заходи, які проводитиме ОДА», - запропонував журналіст Андрій Лучик.

За його словами, із запропонованою ідеєю погодилася більшість головних редакторів волинських ЗМІ.

Категорично не підтримала ідею лише директор Волинської ОДТРК Ольга Куліш. Головний редактор «Волинської правди» Олексій Шумик сказав, що подумає до ранку.

Нагадаємо, 2 грудня 2013 року прихильників євроінтеграції закликають влаштувати в Україні загальнонаціональний страйк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо пишите об'єктивно, то пишіть об'єктивно! Не забувайте розповідати людям, хто стоїть на луцькому "Євромайдані", рве горло і мітить у високі обласні крісла! Не забудьте написати, що закликають дітей в школу не йти! Не забудьте про заклики "мирно" повалити владу... А то ви ВСЕ однобокі і ваші об'єктиви і сайти тільки в одну сторону дивляться! Напишіть чому опозиціонерів в 2 годині ночі в п'ятницю корова язиком злизала з київського Майдану, розкажіть... Чому опозиціонери в Москві та Мінську завжди попереду всіх подій, а наші завжди за спинами молоді... розкажіть... поміркуйте вголос, слабо, боїтеся, правди не знаєте? Ну і не забудьте про перебої з хлібом, продуктами... писати і з чиєї це вини відбуватиметься... Щоб пенсіонери і мами не владу звинувачували ... А взагалі будь-які потрясіння - це завжди "хліб" журналіста, заробити дешеву репутацію або людей "на замовлення" розбурхувати!
Дітей побили - це жахливо!!!
Но те, що 95% мітингувальників в очі не бачили тексту угоди про асоціацію...??? Напишіть, опитайте ціх мітингувальників...!!! Слабо? А ще носите назву журналістів?:)
Відповісти
згідний 100000000000%
Відповісти
ти такий кумедний)
Відповісти
Павло,а ти в курсі що на Хрещатику твої мітінгувальники пообсцикали і пробачте пообсерали усі підїзди,а ти в курсі,що оті мітінгувальники побили і пообкрадали 3 магазини.Люди з символікою свободи нападають на людей на вулиці.Це лише квіточки,завтра підуть по Київу усіх грабувати:)І головне,може ви забули,у цивілізованих странах так звані революціонери за спини дітей не ховаються.І по школах з закликами повалити державну владу не бігають.І ще я був на так званому євромайдані.90% людей там в очі не бачили тексту угоди з ЄС.Так за що питається вони стоять???
Відповісти
а так ти ще більш кумедним став))
Відповісти
я теж не в захваті від Пащенка,але Кулішиху треба гнати в три шиї,бо через неї страждає цілий колектив ВТ.Ольго,Ви лежите на посаді.
Відповісти
Це державне радіо, що фінансується державою. Ваші закиди просто тупі.
Відповісти
Державне- отримує гроші від платників податків і має висвітлювати позицію людей, а не лизати дупи чиновникам. Не просто тупі люди є в Україні, а стадо баранів!
Відповісти
І тому людина, яка все життя йшла до цієї посади – займе позицію людей? Я не кажу, що це підтримую, я це розумію. Розуміти - це не вияв тупості.
Відповісти
А чого дивуватись?! Більшість молоді з місцевих сайтів ходять на "нуку" до НацАльянсу, товаришують і підтримують Гузя, виконують замовлення від Свободи, або підтримують націонал-фашистів... Таборують у лісах, де готують супротив владі... Це давно "кліенти" СБУ, так вони своїм малоліцтвом прикриваються, а назвати їх журналістами... та це тільки почитати їхні опуси, то КВН відпочиває...:) Такf от журналістика на сайтах Волині... А ви хочете "чесних" новин і висвітлення?:) Через пару днів черга до "каси" стояти буде, ото ексклюзив!!!:)
Відповісти
І мені дуже цікаво в красній куртці чудак, хто він і де взялося і яку посаду хоче?
Відповісти
Чому про це не пишите мегасупержурналістиВП???

Посли США і ЄС засудили напад на Банкову і інші будівлі.
http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/1/7004129/

Координатори акції протесту на Майдані Незалежності в Києві закликають мітингувальників не вживати спиртних напоїв.

Відповісти
А не можна писати - там "Свобода" буянила, Вітів не дозволяє!:)))
Відповісти
Читаю коментарі і просто в шоці-соромно за земляків-волинян' які пишуть таку тупизну замість того, щоб щось реально змінити в краіні. Подивіться на львів'ян' на тернопільців,які дружні, організовані, збираються, творять спільну молитву, а ви тільки брудом поливаэте один одного ще й у великий піст.
Відповісти
Шумик від Клімчука він - ні на крок. Ви погано знаєте його
Відповісти
Олексій Павлович від Медведчука боїться крок в бік зробити от уже більше десятка років.Добре видно йому прихвостнем бути!
Шкода. Розумний, ніби чоловік...
Відповісти
Останні новини
Волинські журналісти долучаться до всеукраїнського страйку
01 грудень, 2013, 21:28