У Луцьку хочуть здати партквитки більше сотні членів Партії регіонів

У Луцьку хочуть здати партквитки більше сотні членів Партії регіонів
Голова Луцької міської первинної (№ 21) організації Партії регіонів Олег Хітров заявив, що має намір зранку понеділка, 2 грудня, здати партійний квиток. З його слів, разом з ним з Партії регіонів вийде більше сотні членів його «первинки».

«Я маю намір покинути ряди Партії регіонів на знак незгоди і обурення. Я різко засуджую дії вищого керівництва держави, яке допустило силове протистояння під час мирної демонстрації в столиці України. Події у Києві підштовхнули мене до такого рішення – вийти з партії».

Олег Хітров заявив, що поки що не повідомляв про своє рішення партійному керівництву – мовляв зараз вихідний, і у партії ніхто не працює.

Проте вже у понеділок зранку партійці мають намір прийти до офісу Луцької міської організації Партії регіонів і написати заяву про вихід з партії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно зроблять!!!!!
Відповісти
А окремі чинуші так непомітно вийти на щастя не можуть.
Відповісти
уважуха
Відповісти
Підтримую!!!!!
Головне щоб все вирішилось МИРНО!!!!!
Відповісти
Важко було подумати куди вступали? Чи засліпило?
Відповісти
Петро Данилович,а у Вас є друзі-регіонали7 Пора і їм вже виходити!
Відповісти
Справжні криси та перебіжчики... як думали що щось вхоплять від влади то і прибігли десь після 2008р... а тепер як припекло то і далі біжать .... такі нам не потрібні думаю скоро і Башкаленко побіжить....
Відповісти
Влада обіцяє одне, а робить зовсім інше - маніпулює людьми, але здоровий глузд завжди перемагає
Відповісти
Нарешті усвідомили...Справедливість Є!!!!! Слава Україні!!!
Відповісти
Ага. почули щурі що скоро кінець буде - та й бігом втікати! А раніше навіщо туди йшли? Чи не знали що це злочинна партія? Все знали, але всі хотіли хоча б якоїсь вигоди для себе! Паскуди!
Відповісти
Ложь и то наглая ложь нет никаких 100 и 150 человек в ПР, они существуют в обличии местных депутатов , а на выборы просто нанимают людей.Как можно выйти с того чего нет, и сдать билет которых у нас лично пустых лежит штук 200????
Відповісти
Ото урок Башкаленку і Ко. яких щурів "пригріли"!
Відповісти
Крысы бегут...
Відповісти
мужиик
Відповісти
завжди першими покидали корабель, який ішов на дно. В добрий путь, уроди !!!
Відповісти
накінець зригнули. Щурі першими тікають. Цікаво, які партії їх пригріють?
Відповісти
Ну так пысля Здачі квитків вони Лайном не пересатють бути .....
Відповісти
Ну так пысля Здачі квитків вони Лайном не пересатють бути .....
КРиси першими тікають з корабля.... ну що хлопці ... треба було раніше думати ... честь загублена одного разу ніколи вже не повернути...
Відповісти
ригнали- дурак ти, напевне ніхто і ніким в житті не був,сидиш як щур дома і ніколи не намагався зробити щось за Україну, якщо людина вирішила вийти з бандицької патії,то для вас це не поступок,я можу більше, сказати ця людина зробила більше сотні звернень до парпії на покращення нашого міста,тільки правда в тому що її ніхто не чув
Відповісти
Помилки роблять всі. Набагато менше можуть їх усвідомити.
Ще менше — визнати. І ще менше — спробувати їх виправити.

А як буде — побачимо.
Відповісти
Куди побіжать тепер?
Відповісти
Перед тим, як засуджувати варто тверезо мислити. Саме це і є цивілізованими методами боротьби!
Відповісти
Сказати, - це не діяти. Треба на майдані і вселюдно покаятись.
Відповісти
дурачки Хітров давно не голова первинки!! зараз в ПР як ніколи сильні позиції на Волині!
Відповісти
Ти дурний чи з Борухова?
ПР на Волині… Не сміши звізду, вона й так смішна.
На Волині сильні позиції у кількох доморощених олігархів, які будуть підтримувати ту партію, яка на сьогоднішній день при владі.
Відповісти
Я новий голова первинки Хітрова можу сказати чітко та правдиво наступне:
1. Хітров вийшов з лав ПР пару тижнів тому внаслідок того, що думав там заробити. Заробити не вдалось - в нього виникли думки, де б то заробити більше.
2. Партія не підтримує того, що відбулось на майдані. Але в сімї не без урода - придурки перестарались явно, непрофесійні ідіоти просто не витримали провокації. А хто з керівників може чітко бути впевнений у своїх кадрах?
Якби ПР була проти цього всього - в середу не везла б своїх людей в Київ на майдан на цю бойню - це факт.
Питання - кому це вигідно? Кому вигідна ця бойня?
В нас у партії всі в шоці самі.
Ви нас обзиваєте по всякому, а скільки завдякі простим партійцям було вирішено важливих питань простих людей м. Луцьк? Є безідейні та меркантильні люди, але є ті, котрі дійсно допомагають простим людям вирішувати їх проблеми просто так.
3. При владі мають бути люди с серйозними звязками та капіталом - це вигідніше для простих людей, ніж коли там буде бідоття. Прийдуть вищезга, дані люди до влади, а олігархи та впливові люди у ВР, що новоприйдешні зможуть зробити самі? Без капіталу та можливостей тих людей, що зара при владі. Тягнибок взагалі найбільший провокатор, який тільки може бути, невже ви сліпі? Гляньте на Луцьк: хіба був такий вокзал при помаранчевих? Такий ЦУМ? Євро 2012 , стабільність елементарна? Ці ж опозиціонери самі потім владу ділити будуть, як шкуру невбитого медведя, як при Юлі та Ющенко. Прочитайте незалежні західні газети про Тимошенко, Ющенка, Яника і ви зрозумієте, що в нас робиться, і хто така Юля, Лазаренко, Кучка та Ющенко!
Я за те, що люди мають позицію, але варто подумати, що далі робити? Де були ваші лідери під час бійні на майдані, чого вони за 2 години до зачистки потікали????Їм це вигідно, а не Януковичу і підкупити міністра могли і опозиціонери.
Нові вибори приведуть нас до ДЕФОЛТУ!
Польща до вступу в ЄС торгувалась кілька років.
Нам ЄС не дає практично ніц, треба в них вибороти кращі умови. Ви почитайте, що вони нам пропонували по вступі в ЄС, а що дали тим самим грекам. А ми що - гірші? Ми не бидло!В нас чудова країна з історією, з заводами, з чорноземати, з підземним газосховищем. Ми вигідні ЄС. Треба виходити з кризи, а не залазити в неї ще більше!
Відповісти
сама ж опозиція спровокувала ту ситуацію, аби постраждали невинні люди, але ж ні, ще їм лаври слави роблять. Та це абсурд. Люди, схаменіться, гляньте тверезими очима, кому це вигідно. Все потрібно робити мирним шляхом, а не радикальним, чи ви хочете одини одного бити і при цьому радіти. Я хоча і не прихильниця ПР, но і опозицію теж не підтримую, бо опозиція це прості шахраї, які замилюють людям очі.
Відповісти
просто бздять то вже тікають на всі 4 сторони
Відповісти
Хлопці,ви молодці,що виходите з партії регіонів,нарешті вам дійшло,що це бандити
Відповісти
вже кінець дня, а жодного повідомлення про вихід з партії. Чи вони чекають відмашку?
Відповісти
ПР на Волині - це провідник ідей та справ Януковича та його команди, як колись "чесні" волинські комуністи були провідниками Сталіна, Хрущова, Брежєва. Сьогодні бути в ПР - це те саме, що бути порядною шлюхою
Відповісти
Щурі побігли
Відповісти
цц- ти сам щур,виїзди на майдан,чи кишка тонка,краще чим писати тут всіляку хе.....ню,і перший щур це ти, тому що ніколи не намагався щось зробити для людей, тільки сидиш у теплому кріслі і повітря псуєш,усі герої писати,на ділі щось зробіть!!!!
Відповісти
Я один з тих "щурів", які покинули ряди партії регіонів. Чому я туди вступив і чому пішов я детально пояснюю: пішов у партію через те, що також вважав як казав голова первинки, що при владі мають бути люди с серйозними звязками та капіталом - це вигідніше для простих людей, адже вони не будуть грабувати, тому що по логіці грощі ж в них і так є з бізнесу. Але побачивши, що мільйонери-регіонали захотіли стати мільярдерами, а потім і мільярдів їм стало замало, я зрозумів як помилявся. Також побачив, що ПР - це кубло змій, де всі намагаються один одного вижити, щоб краще засвітитися перед паном Башкаленком. А коли почали гинути люди від рук президентської влади, тоді і написав заяву про вихід і тепер часто хожу на театральний майдан та підтримую його - грошима, медикаментами, або просто своєю присутністю. Також я дам відповідь на ще одне запитання людей - чи хотілося мені вигоди? Звісно що хотілося. Я молода людина, яка закінчила педагогічний вуз і яка хотіла гідну роботу, яку в нас без зв'язків не отримаєш, тому і прагнув знайти цю підтримку в ПР, якої я нажаль не отримав, хоча на той час вони могли помогти, але переді мною і такими як я (нас таких багато було) стояли люди, які були ближче по знайомству чи родинним звязкам. Тому всім членам ПР раджу піти мому прикладу. Ну і на останок - мені справді шкода, що пішов не тим шляхом.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть здати партквитки більше сотні членів Партії регіонів
01 грудень, 2013, 21:45