Ковельський басейн добудують в обмін на базу для волейболісток

Ковельський басейн добудують в обмін на базу для волейболісток
У Ковелі реконструкцію басейну Комплексної ДЮСШ імені Євгена Кондратовича завершать в тому разі, якщо ця школа стане базою для фарм-клубу жіночої волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет».

Про це 1 березня під час засідання постійної комісії Волиньради з питань бюджету, фінансів та цінової політики повідомив голова ОДА Борис Клімчук.

За словами голови комісії Анатолія Грицюка, Ковельська міська рада реконструкцію басейну розділила на три етапи - два з них уже завершені. І, щоб «поставити там крапку», мер Ковеля просить в обласної ради ще 295 тисяч гривень.

До слова, у цій спортивній школі відбувається чимало міжнародних змагань з різних видів спорту.

Начальник головного фінансового управління Волинської ОДА Ігор Никитюк запропонував, щоб кошти на завершення реконструкції виділили із бюджету розвитку міста Ковеля, розмір якого становить 5,1 мільйона гривень. Бо, за його словами, вільні залишки обласного бюджету розділені.

Губернатор Борис Клімчук сказав, що вже не варто виносити це питання на сесію, бо є інший вихід із ситуації. Він зауважив, що спілкувався із ковельським міським головою Олегом Кіндером про те, аби на базі Комплексної ДЮСШ імені Євгена Кондратовича тренувався фарм-клуб жіночої волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет».

«Якщо вони погоджуються на таку пропозицію, то ми знайдемо гроші на завершення ремонту басейну. Ми просимо тільки одне – прийняти фарм-клуб», - сказав Клімчук.

Відтак депутати зняли це питання з порядку денного. Однак Анатолій Грицюк сказав: якщо воно не вирішиться, то його «реанімують» на наступній сесії.

Довідка

Фарм-клуб - команда, в якій переважно виступають молоді спортсмени, здобуваючи досвід для подальших виступів на більш високому рівні вже в основній команді, або спортсмени, які не проходять з різних причин (погана форма після травми або висока конкуренція тощо) в основний склад головної команди

Такий вид співпраці між командами є досить розповсюдженим явищем у сучасному спорті і широко застосовується у футболі, хокеї, велоспорті, бейсболі, баскетболі тощо.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельський басейн добудують в обмін на базу для волейболісток
01 березень, 2012, 16:51