Українці обговорюють план дій Євромайдану після 29 листопада

Українці обговорюють план дій Євромайдану після 29 листопада
Українці обговорюють попередній план дій мітингувальників, якщо президент Янукович не підпише у Вільнюсі Угоду про асоціацію.

План опублікували в спільноті Євромайдан у Facebook.

Публікуємо його без змін та правок

План на випадок провалу асоціації.

Робочий тиждень 25 листопада почався позитивно. Попри репресії влади, активісти не здаються, розгони майданів нічого не дали. Люди не тільки не злякалися, а навіть розпочалися студентські протести, які мають всі шанси перерости в страйки.

Людей більшає, занепокоєння суспільства зростає. Всіх турбує одне запитання: ЩО ДАЛІ? ЯКЩО 29 ЛИСТОПАДА ПІДПИСАННЯ У ВІЛЬНЮСІ НЕ БУДЕ?

Ми повинні підготуватися до найгірших умов, а це наступні:
а) підписання не буде;
б) влада почне справжню жорстку зачистку;
в) тв-ящик почне новорічно-ялинкову істерію, намагаючись достроково відправити країну на новорічні канікули.

План влади зрозумілий? Чудово, а тепер наш план.
#Євромайдан нам всім показав, що ми можемо діяти. І не тільки домогтися підписання угоди про асоціацію з ЄС. Відмова від підписання Януковичем асоціації дає нам шанс достроково позбутися знахабнілої влади вже зараз або в 2015 році. Зауважу, що якби угода про асоціацію була підписана, то зміна влади відбулася не раніше 2015 року або навіть пізніше, адже Янукович в очах суспільства був би "великим євроінтегратором".

Не чекаймо наказів, гетьманів та ватажків, прийшов час організовуватися та діяти. Для перемоги нам потрібно підготуватися. Не тільки виходити на майдани наших міст, але і діяти. Отже:

КРОК ПЕРШИЙ:
27-28 листопада, середа-четвер, всі їдемо на Київ. Нам потрібно мобілізувати Київ та вийти на європейський марш, сто тисяч це була тільки перша ластівка. Нас може бути значно більше. Робоча назва - #Євромарш.

КРОК ДРУГИЙ:
29 листопада, п'ятниця, виходимо на #Євромарш з державними та європейськими. Якщо для когось це принципово, то беріть той партійний прапор, який вам до вподоби. Головне інше - беріть з собою друзів, родину, знайомих та всіх небайдужих.

В той час студентський страйком переростає в національний страйковий комітет. До страйку готується вся країна!

КРОК ТРЕТІЙ:
29-30 листопада, п'ятниця-субота, блокуємо урядовий квартал, бо така влада нам не потрібна. Оголошуємо дострокову зміну владу, уряд йде у відставку. Якщо нас підтримає опозиція, то пропонуємо їй визначитися всередині себе. Хай публічно, в нашій присутності та за нашої підтримки, нарешті визначаться, хто з них президент, хто прем'єр, а хто спікер, і тоді можна робити повну перезагрузку. Якщо ні, тоді діємо самостійно! Не розходимося, займаємо позиції. Ми нікуди більше не підемо!

КРОК ЧЕТВЕРТИЙ:
30 листопада - 1 грудня, субота-неділя, до повсталого Києва приєднуються всі регіони. 1 грудня на #Євромарш виходять всі обласні центри України. Це символічний день, адже 1 грудня 1991 року, Україна здобула справжню незалежність на всеукраїнському референдумі.

КРОК П'ЯТИЙ:
2 грудня, понеділок - розпочинається всеукраїнський страйк, це початок нової революції, нашої відповіді на провал асоціації! Ми не будемо чекати коли з Межигір'я в заблокований квартал їхатиме Янукович. Ми підемо до нього в гості багатотисячним мітингом. Думаю там ми його не застанемо, при такому розвитку подій він просто втече. Але це треба буде перевірити! :)

Отже, сьогодні майбутнє України справді в наших руках. Це не пафос, і не гасла, це жорстка реальність! Прості кроки до перемоги, ми всі справді можемо їх зробити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підпис-не підпис асоціації, це лише привід для опозиції для своїх "справ" і використання молоді для своїх "акцій"! Революції захотіли, ситуацію в країні дестабілізувати? Кійки та дубинки по вас плачуть панове Яйценюки, Клички, ТяХнибоки...!!!
Відповісти
Прийшов початок вашого кінця ПР дуни
Відповісти
треба по "еуропейськи" віднестись до манданістів.
Відповісти
Правильно! У Європі вже давно водометами та кийками привели б до розуму майданутих!:)
Відповісти
Атобі добре жити при цій "справедливій" владі? От як почнуть гнобити твоїх дітей як гноблять нас і наших дітей зарплатою в 2 тис грн от тоді "правдивий"я побачу як ти будеш любити "своїх"
Відповісти
Так ти ж горлопане почитай текст угоди про асоціацію, та умови МВФ!!! Там про яку зарплату мова? От не освідчені люди, мамо рідна...!!!:( Що з тими людьми можна зробити в Україні???:(
Відповісти
на читай освідчений!!! все описано для таких як ти!!!!
http://vk.com/wall-38854900?q=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8E%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%2C%20%D1%89%D0%BE%D0%B1%20%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B8%20%D0%B1%D1%83%D0%BB%D0%B8%20%D0%B1%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%88%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%96%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%96!&w=wall-38854900_14027%2Fall
Відповісти
vk.com?!:)
Ну і джерела інформування у вас!:)))
Відповісти
Ти б краще угоду про асоціацію прочитав/ла, а не брехливі картинки грантожерів,в яких вони "підсумували" близько 800 сторінок тексту та таблиць.
Ну й ,звісно, орфографічний словник освіченим також не завадить.)
Відповісти
цей план провокація. Відповідь влади на силовий сценарій розвитку подій буде дуже жорсткий. Заздалегідь анонсувати їх, це розкривати всі карти перед владою.
Відповісти
Останні новини
Українці обговорюють план дій Євромайдану після 29 листопада
28 листопад, 2013, 08:16