У Луцьк привезуть виставку плакатів

У Луцьк привезуть виставку плакатів
У Луцьку відкриють виставку плакатів.

Після показу на театрально-дизайнерському фестивалі «Живи» у Криму на виставу «Ау! Сказане мільйонам» театру «ГаРмИдЕр» намалювали 21 плакат, - повідомили у театрі.

Цього року на фестиваль з’їхалися дизайнери із Черкас, Харкова, Львова і Києва. Творили вони під керівництвом відомого московського дизайнера Дмитра Захарова. Дизайн-паті традиційно відбувалася під гаслом «Голими руками».

Дизайнери, як висловився президент фестивалю «Живи» Володимир Какурін, «виносили графічний вирок виставі» без допомоги комп’ютера. Найгіршим вироком для вистави, вочевидь, може стати дизайнерський бойкот. Адже останні мають право «промовчати» про спектаклі, які їх не зачепили.

Отож «графічний вирок» «АУ!» із 21 плаката презентують в Луцьку одразу по закінченню вистави, яка розпочнеться 1 грудня о 19:00 в Луцькому районному будинку культури.

Глядачі також матимуть нагоду вибрати найкращий з-поміж плакатів. Повна ж цьогорічна колекція із 80 плакатів була презентована на фестивалі «Театронік» у Харкові.

А 23 листопада плакати виставили в найкращій галереї Євпаторії «the HARASHO». Далі виставка традиційно налаштована мандрувати Україною і не тільки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьк привезуть виставку плакатів
28 листопад, 2013, 07:48