На Волині підвищили ціни на цукор

На Волині підвищили ціни на цукор
АМКУ Волині стверджує, що протягом листопада в області безпідставно підвищили ціни на цукор.

Тож, роздрібним торговельним мережам порадили утриматися від необґрунтованого підвищення цін на цукор ваговий, ‒ пише IA ZIK з посиланням на прес-службу обласного територіального відділення АМКУ.

Фахівці АМКУ провели аналіз цінової ситуації, що склалася на ринку цукру та суміжних до нього ринках. Вони встановили, що починаючи з початку листопада 2013 року, ціна на цукор в роздрібних торгових мережах області зросла в залежності від постачальника продукції з 5,88 грн/кг до 6,97 грн/кг або на 18,54%.

У зв’язку з виявленою тенденцією щодо зростання цін, територіальне відділення АМКУ надало обов’язкові для розгляду рекомендації роздрібним торговельним мережам (ТзОВ «Арго-Р», ТзОВ «Клевер – Сторс», ПП «ТД»Салют», ТОВ «Континіум-трейд», ТзОВ «ТД «Аванта», ТзОВ «ПАККО Холдинг»), утриматися від необґрунтованого підвищення цін на цукор ваговий та від вчинення дій, які можуть сприяти такому підвищенню.

Про результати розгляду даних рекомендацій, суб’єкти господарювання повинні повідомити територіальне відділення у 10-денний строк з дня їх отримання. У випадку виявлення фактів необґрунтованого підвищення цін на цукор ваговий, до порушників будуть застосовуватись заходи впливу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Врожай гарний, завод у Гнидаві перевантажений, а ціна у місцевих магазинах завищена? Да коли ви вже награбуєтесь???!!! Континіуми - Єремеєви, ПАККО - Мікуличи, Салюти... Все мало???!!!
Відповісти
А ви на гнідаві попробуй те купіть. 7.50 за кг.
Відповісти
Коли в прошлому році оптова ціна на цукор була 4 грн. то всі плескали в долоні!!!незважаючи на те що бурякосіючі підприємства зазнали великі збитки а коли посіяли в цьому році набагато меньше буряку і ціна на цукор логічно зросла то всі кричать шо спекулянти наживаються!!!!!рятуйте!!!!! дайте ж сільськогосподарським підприємствам хоч колись прибутки на цукрі отримати!!!Звернітть увагу що чомусь тільки Гнідавський і Радехівський цукровий завод працюють на повну потужність, а інші заводи закриті!Мабуть не від того, що отримують шалені прибутки від виробництва цукру!!
Відповісти
Останні новини
На Волині підвищили ціни на цукор
28 листопад, 2013, 18:20