«Волинь» - «Металург» З: напередодні

«Волинь» - «Металург» З: напередодні
У перший день зими луцька «Волинь» відіграє останній матч 2013 року.

1 грудня о 17:00 розпочнеться зустріч із запорізьким «Металургом», - повідомили у клубній прес-службі.

Минулий тур приніс суперникам по одному заліковому балу. Лучани в гостях не дотиснули «Таврію» (2:2), а запоріжці «відпустили» «Зорю» (1:1), показавши непогану гру. Обидвом командам є що доказувати.

«Хрестоносці» передусім прагнуть вдома на мажорній ноті піти на зимові канікули і після змін у турнірній таблиці, пов’язаних із вибуттям «Арсеналу», міцно закріпитися у середині «турнірки».

Не забуваймо і про гірку поразку «Волині» у матчі першого туру в Запоріжжі (3:0). Тоді, після вдалого початку сезону, безапеляційна перемога «Металурга» видалася особливо неприйнятною.

До слова, ця перемога «Металурга», їхня звитяга 4:1 далекого 1993-го року, а також торішня «Волині» в Запоріжжі з таким же рахунком стали найбільшими в історії взаємостосунків обох команд.

Зазвичай, команди закінчують матчі між собою із мінімальною кількістю забитих голів. Напруженим був і матч у Луцьку 16 квітня 2005 року. Тоді на два голи господарів у першому таймі (Тришович і Гащин) запоріжці відповіли двома у другому (Акопян і Силюк).

Взагалі ж, статистика поєдинків суперників в еліті українського футболу приблизно однакова – із 21 матчу «Волинь» і «Металург» виграли по вісім матчів, п’ять завершили у нічию. Різниця голів 16:20 на користь запоріжців.

У рідних стінах «Волинь» зазвичай переважає: +5=3-2 (9:6). Кращими бомбардирами в матчах суперників є Василь Сачко та Володимир Мозолюк, які забили у ворота запоріжців по 3 голи.

Окрім травмованих гравців, тренери не зможуть розраховувати у матчі на дискваліфікованих Парцванію (вилучення в Сімферополі) та Рудику (4 жовті). До слова, для Парцванії матч проти «Металурга» міг би стати надпринциповим, адже Тимур минулий сезон провів саме у складі «козаків».

Головним арбітром матчу стане киянин Іван Бондар. 33-річний арбітр розпочав судити матчі УПЛ у 2013 році. Цікаво, що саме матч за участі «Волині» (16.03. у Луганську проти «Зорі») став дебютним для нього у Прем’єр-лізі.

Квитки на матч «Волині» та «Металурга» продаються у касі «Авангарду».

Цікаво, що вболівальники «Волині» окрім суто вболівання на матчі запланували й фанатську ходу вулицями Луцька, а після гри запрошують на вечірку, яка завершить футбольний рік у місті.

Телетрансляцію поєдинку можна переглянути на каналі «2+2».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» - «Металург» З: напередодні
30 листопад, 2013, 08:00
Євроланцюг в Луцьку. ВІДЕО
30 листопад, 2013, 07:00