Відео розгону Євромайдану в Києві (18+)

Відео розгону Євромайдану в Києві (18+)
В інтернеті опублікували відео з розгону київського Євромайдану "Беркутом".

Відео з'явилося на каналі REAL NEWS на Youtube.

Нагадаємо, розгін Євромайдану відбувся 30 листопада. Штурм розпочався
приблизно о 4:10
.

Людей із Майдану вивозили "швидкими". Очевидці подій кажуть, що люди не чинили опору правоохоронцям, бо спали або сиділи. Центр Києва нагадував зону бойових дій.

Очевидці подій стверджують, що лунали крики жінок, яких бив "Беркут", а тікаючих людей переслідували аж до Прорізної і Михайлівської, велика частина мітингувальників опинилася у автозаках.



Ще одне відео опублікувало ТСН.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну що ж тепер маю надію Євромайдан якщо він справді був євромайданом а не зграєю відкосивших від пар тусовщиків та опозиція якщо вона справді опозиція а не труслива кучка горлодерів що лише вміє ховатись зпа спинами людей зобовязані показати свою позицію.... та щось мені підказує що цього не буде буде влеликий пшик + наШІ ЛЮБІ оПАЗІЦІАНЕРИ ВИБЮТЬ НА НАС (НЕ НА ВЛАДУ ) санкції проти держави... (а європа та гамерика любить вводити санкції щоб заразом підтримати своїх товаровиробників....)
Відповісти
Ура, таваріщі!
Відповісти
То ви радієте? Совісті у вас нема! Радіти тому, що б"ють твій народ це зрада. ти не українець а нікчемна ... Не боїтесь ви Бога, але за кожне причинене зло чиїйсь дитині (там були діти, чиїсь діти, які не зважали на холод і втому)ви відповісьте перед вищим судом (БОЖИМ). Гроші і нажива наших мужновладців, як та мамона, веде в пекло. І ГРОШІ ВАМ ТАМ НЕДОПОМОЖУТЬ
Відповісти
Ось скільки коштує дармова (на шару) майданська ковбаса, кави, чаї, лікеро-горілчані напої для майдаунутих сопливих і переінших натовпців, яких туди засилали різні "кроліки", "нащадки" Бандер, Шухевичів та іншого колишннього криваво-колірного українського наці-бандьного активу, та сучані "ударяні" політикою цього часно зпечені політики. Бити - звичайно крайній захід, але ми до того звикли. Терпимо, терпимо, терпимо, потім доживаємо до таких подій, коли пройдисвіти, підбурювачі, шахраї використовують частину шпани на натовпні виступи, яким і дістається кийками за непокору законним вимогам підрозділів влади. Сидить шахрайка, що вкрала більше мільярда долларів на зоні і керує придурками, яких товчуть ногами та кийками "беркути". Правда не безоплатно. Їм, побитим тепер потрібно отримати лікарняні листи та пред'явити до оплати та відшкодування шкоди "роботодавцям" - короликам, тягнидупівцям, ударяним, мирішникам, гилієнкам та іншим. ТО що далі Козюри Гузі Пащенки плануєте робити по норах сидите вже чи ще спробуєте погавкати чи краще людей направити а самим за спинами за спинами....
Відповісти
Це ж звідки ти такий мудрий і освідчений,щоб говорити такі речі про тих людей.які своєю кров"ю відстоюють свої права на краще майбутнє,на краще життя.І ти ще смієш називати їх придурками.Та це тебе,таких як ти і тих самих "беркутів" потріно ставити до стінки і з позором розстрілювати.і коли це відбудиться ,от тоді нормальні люди заживуть спокійно.
Відповісти
Ну що ж,з цього відео ми чітко бачимо як травмують людей,які прийшли відстояти своє право,людям недають право вибору,влада сама вирішує майбутнє країни,а хіба країна це не народ? чому ж президент тоді непідтримує свій народ і не захищає,як і обіцює майже в кожному інтерв"ю?
Відповісти
Напевно тому що це не весь народ (є крім студентів ще середній клас, пенсіонери, працівники і.т.п ) які не мають часу на мітинги адже працюють щоб забезпечити сімю а у них горлодери і це хотіли відібрати ... ситуація складна дуже складна... наталя гляньте що у нас в луцьку робиться багато фірм скорочують працівників східний ринок стоїть.... з лозунгами потрібно бути зараз дуже і дуже обережно бо можна нашкодити як і собі так і державі.... думаю і батьки котрі навчають своїх студентів з останіх коштів мали б це пояснити своїм дітям...
Відповісти
Обережними, це як? Мовчати, терпіти і мовчати. Східний ринок стоїть через те, що це політика поставити країну на коліна і без лозунгів. Лозунги для них не проблема, вони і так зроблять те що хочуть і без лозунгів. Це злочинці! І якщо вони захочуть вони заберуть і бізнес. А людей вони вчать мовчати, бо так для них простіше. Та мовчати ніхто не буде. Хай згадають історію, козаків, повстанців. Спати вони спокійно точно не будуть. Винне лише керівництво.
Відповісти
Фашисти також напали о четвертій ранку...
Але вони програли...
Відповісти
Буде через 5 років :)
Відповісти
Ну,по-перше, не фашисти,а нацисти.це трохи різні речі.
По-друге,будь-яка агресія завжди закінчується поразкою агресора.
Відповісти
Це не беркут. Це "кури гріль". Я не поважаю тих хто там прислуговує.
Відповісти
Місце Яника біля параши!
Відповісти
місце яника там звідки він і прийшов!
за гратами!
Відповісти
Соромно за беркутівське бидло!Справа не в наказах!Важко повірити що іх народжували жінки!
Відповісти
Да це проросійське бидло а не структура яка повинна захищати людей...
Відповісти
в європу не захотіли бо там за таке що вони роблять з державою і людьми в тюрму саджають
Відповісти
хоча якби при мені били чи мого сина чи дочку яб знаю що сів але відірвавби голову
Відповісти
Проснулись воины интернета...:)
Відповісти
А мені страшно! Влада продемонструвала, що 2004 і 2015 - дві великі різниці. Я не хочу жити в цій країні. Я боюся за дітей!
Відповісти
тож потрібно відсоювати свої права щоб діти росли в "нормальній країні"!!!
наших казаків ніщо і ніколи не зупиняло! це в нас в крові!!!
то ж ми точно цього не подаруємо янику!!!
Відповісти
(козаків)
Відповісти
Яника на зону!!!!!
Відповісти
бошню прострілити!!! БЕРКУТ тварі яких треба винищувати!!!!
Відповісти
Сумно читати такі коменти... Недаремно кажуть: кожен народ заслуговує на своє керівництво. Місце Вам, шановні панове (чи таваріщі), як завжди на параші, а не в Європі.
Відповісти
Сиди в норі і хнюпай
Відповісти
схаменітся люди, Україна перетворюєтся на тоталітарний режим...скиглити досить пора діяти..і почати з обл ради трощити все і йти на київ...
Відповісти
Нічого дивного наш президент діє своїми звичними методами, чого очікувати коли країною керують злодії. Одна надія на людей які не забояться і почнуть відстоювати свої права, тому, що сьогодні майдан в Києві а завтра можуть бути ваші домівки. Варто людям задуматись Майдан це поштовх до дій!
Відповісти
якщо яник не побоявся таких дій, незважаючи на попередження американського посла, о що йому буде заважати пройтися цими беркутівцями по квартирах і позабирити всі ваші бізнеси які ви боїтесь втратити вступивши в ЄС всі кошти заощадженні! всю вашу нерухомість???
бандити при владі! вони нічого не бояться їм всерівно! бо вони пишуть закон!!!
нада відстоювати своє право зараз поки є шанс!!!!
а то буде як в Білорусії! будемо боятись вночі на вулицю вийти! про наших дітей взагал мовчу!!!
Відповісти
А что в Белоруссии? Ты там был, что утверждаешь такое? Или тебе по скайпу сами недовольные белорусы рассказали? Поверь, у них люди живут гараздо лучше чем мы. Пенсии больше, медицина на высоком уровне. Милиция боится жалоб, и звонков на гарячую линию - как огня. Этот список, можно перечислять ещё очень долго.
Відповісти
так вот! а чого бояться?
Відповісти
в нас просто країна далб*йобів і цим все сказано
Відповісти
Яка мати родила цих покидьків від влади ,в них же дома теж є дружини ,діти .
Відповісти
Збираємось у неділю 0 12:00 на Євромайдані
Відповісти
Луцькому ?
Відповісти
Я не знаю, що зараз буде в країні. Якесь повстання напевно потрібно піднімати і скидати Азарова з Якнуковичем.
Відповісти
ЙДЕМ НА РЕВОЛЮЦІЮ!! РОЗГРОМИТИ ТУ СУЧУ РАДУ! А ЯНИКА ПІДВІСИТИ НА РАДІ ЗА НОГУ ГОЛОВОЮ ВНИЗ..
Відповісти
Собакі дикі... Боже! Забери уже них життя...
Відповісти
Люди згуртовуйтесь та виходьте на майдан відстоювати свою свободу мирними чи не мирними методами не важливо, наш президент вже дав поштовх чого чекати, якщо зараз змовчимо чи забоїмся потім не на майдані підлеглі нашого керовніка будуть бити а у ваших домівках ваших же дітей задумайтесь, та нічого не бійтесь. Разом ми сила!
Відповісти
А ці беркутівці давали присягу на вірність українському народові....


Після перегляду відео втратив останню повагу до правоохоронців....


Відповісти
Какой кошмар! Народ то причём. Дождутся они, что им под ноги бутылки со смесью полетят.
Ребята Россия с вами, держитесь там!!!
Відповісти
знаєте що?скажу прямо вони просто дебіли відношення до людей мов до якихось тварюк так не можна!!
Відповісти
Боже,змилуйся над Україною ! Не дай знищити українцям один одного !
Відповісти
Останні новини
Відео розгону Євромайдану в Києві (18+)
30 листопад, 2013, 07:52
Євроланцюг в Луцьку. ВІДЕО
30 листопад, 2013, 07:00