У Нововолинську ремонтують «стратегічну» вулицю

У Нововолинську ремонтують «стратегічну» вулицю
У Нововолинську влада обіцяє не припиняти ремонт вулиці Некрасова, яка сполучає 5-ий, 6-ий та 15-ий мікрорайони із центром міста.

Якщо її заасфальтувати, то мешканці матимуть змогу втричі швидше дістатися із одного кінця Нововолинська до іншого. Особливу вагу це матиме для покращення роботи екстрених служб – швидкої медичної допомоги, пожежників та правоохоронців, - пише на сторінках Нововолинська ділового Андрій Сорока.

Нагадаємо, влітку депутати міської ради конфліктували з мером Віктором Сапожніковим через ремонт скверу біля пам’ятника «Воїну-прикордоннику». Вони стверджували, що гроші доцільніше витратити на оновлення дорожнього покриття вулиці Некрасова.

«Дуже добре, що дорогу продовжать ремонтувати. Настав сезон дощів і вулиця залита водою. Дорога у нас із породи та шлаку, тому тут завжди багато болота. Місцями і пройти буває важко. Проте нею і надалі користується чимало нововолинців. Думаю, що закінчити її асфальтування буде правильним рішенням. Ми на це давно чекаємо», – розповідає жителька вулиці Некрасова.

Задоволені результатом і народні обранців зі «Спільної думки». Завдяки активності депутатів та простих нововолинців стратегічна дорога постане уже незабаром.

«Нещодавно ми були на святкуванні 69-річниці визволення України від фашистських загарбників. Відвідали і сквер біля пам’ятника «Воїну-прикордоннику». Нагадаю, що попри заяви деяких міських чиновників, ми ніколи не виступали проти ветеранів. Їх ми поважаємо. Як депутати міської ради ми виступали за більш важливу реконструкцію по вулиці Некрасова, а сквер пропонували облагородити згодом», – розповідає депутат Андрій Самков.

Як запевняють нововолинські комунальники, будівельні роботи будуть розпочаті підрядником уже незабаром. За додаткових 400 тисяч гривень заасфальтують іще чималий шмат шляху.

Разом із раніше виконаним об’ємом робіт це вже у стані готовності буде близько половини вулиці Некрасова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську ремонтують «стратегічну» вулицю
01 грудень, 2013, 12:18