Автопробіг у Луцьку: усіх кличуть на майдан. ФОТО. ВІДЕО

Автопробіг у Луцьку: усіх кличуть на майдан. ФОТО. ВІДЕО
Кілька десятків машин у Луцьку 1 грудня проїхалися містом з закликами до лучан прийти на Народне віче на Театральний майдан о 13:00.

Автопробіг втретє організував Координаційний комітет Євромайдану у Луцьку.

Машини прикрасили символікою Євросоюзу і українськими державними прапорами.

Почався пробіг близько 11:10, маршрут за традицією проліг вулицями Винниченка, проспектами Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, вулицею Рівненською та проспектом Волі. Водії сигналили та закликали з мегафонів лучан прийти на Театральну площу.

«Після автопробігу буде на 13:00 мітинг. Перед мітингом є сподівання, що владика Михаїл відслужить молитву за Україну. Після будуть виступи українських діячів та політиків, зможуть висловитися прості майданівці. Планується трансляція з Києва», - зазначив член Координаційного комітету Євромайдану Володимир Пащенко.

За даними комітету з Волині до Києва вирушило близько двох тисяч людей. Станом на 12:00 на площі вже збираються небайдужі лучани.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
брєд сивої кобили
Відповісти
Десь це усе я вже бачив.В 2004 и 2005 роках:)Ті ж самі(трошки перероблені гасла),ті ж самі пики і ті ж самі дурні які бігають стадами.І та ж сама пісня: "Дурнів в нас багато,їх не подолати":)А ще теж саме відмивання грошей політичними партіями за рахунок дітей:).Нічому деяких українців історія не вчить.Коли сядете за руль перед автопробігом напишіть ще петицію до ЄС: "Ми,українці вже в вас у Європі працюємо посудомийками,прибиральниками,доглядальницями,повіями(це ті професії,які сьогодні є нишею для українців що живуть і працюють за кордоном).В нас немає власної гордості і розуму розбудувати свою країну,тому будемо з подвійною силою розбудовувати ЄС.Ми,тупе стадо без роду та племені,на колінах просимося до ЄС".І вперед.До вашої мрії:)
Відповісти
Останні новини
Автопробіг у Луцьку: усіх кличуть на майдан. ФОТО. ВІДЕО
01 грудень, 2013, 12:20