«Батьківщина» об’єдналася з НРУ на вибори

«Батьківщина» об’єдналася з НРУ на вибори
Партії «Батьківщина» та Народний рух України після тривалих роздумів таки підписали угоду про об’єднання зусиль на виборах до Верховної Ради.

Про це УНН повідомили 2 березня у прес-службі БЮТ-«Батьківщини».

Відповідний документ представили перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов та голова НРУ Борис Тарасюк.

«Ми об’єднуємо і координуємо наші зусилля під час наступних парламентських виборів – тобто, висуваємо одних кандидатів на мажоритарних округах. І головне - підемо на вибори по одному партійному списку. Ми визначили, що це буде список «Батьківщини»», - сказав Олександр Турчинов.

За його словами, дві опозиційні сили об’єднують не лише спільні погляди щодо європейського розвитку країни, а й спільна боротьба за Україну.

У свою чергу, Борис Тарасюк зазначив, що «така угода є реакцією на заклик ув’язненого лідера опозиції Юлії Тимошенко про об’єднання демократичних сил».

«Я сподіваюсь, що наш приклад наслідуватимуть і інші партії, що входять в Комітет опору диктатурі, і так само погодяться на складення єдиного демократичного списку опозиції, бо лише разом ми зможемо перемогти на парламентських виборах», - наголосив Борис Тарасюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Батьківщина» об’єдналася з НРУ на вибори
02 березень, 2012, 14:01