Загинула зірка фільмів «Форсаж»

Загинула зірка фільмів «Форсаж»
В аварії загинув голлівудський актор Пол Уокер.

Зірка серії фільмів франшизи "Форсаж" загинув в автокатастрофі в Каліфорнії 1 грудня, - пише GLAVRED.INFO.

"З важким серцем ми повинні підтвердити, що Пол Уокер помер сьогодні в результаті автокатастрофи", - йдеться в повідомленні.

Актор потрапив у ДТП в місті Санта-Кларита, розташованому на північ від Лос-Анджелеса, куди він приїхав для участі в автошоу, метою якого був збір коштів для допомоги постраждалим від тайфуну на Філіппінах.

У повідомленні на сторінці актора на сайті Facebook відзначається, що він був пасажиром автомобіля свого друга, який знаходився за кермом. Обидва загинули.

Довідка

Пол Уокер народився в 1973 році в місті Глендейл, штат Каліфорнія. Акторську кар'єру Уокер почав ще в ранньому дитинстві, коли знімався в різних рекламних роликах. У 1986 році він дебютував в кінематографі, зігравши невелику у фільмі жахів "Чудовисько в шафі".

Але всесвітня популярність прийшла до актора лише в 2001 році, коли він знявся в ролі вуличного гонщика Брайана О'Коннера у фільмі "Форсаж". Після цього вийшло кілька продовжень фільму.

Прем'єра останнього з них відбулася в 2013 році. У вересні цього року почалися зйомки сьомої частини фільму, вихід якого запланований на 2014 рік. Поки кінокомпанія Universal Pictures, що займається зйомками фільму, не повідомила, чи позначиться загибель актора на планах кінокомпанії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть, США
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми будемо пам’ятати.
Відповісти
Вічна память(((
Відповісти