Третій пішов: з фракції Партії регіонів вийшов ще один нардеп

Третій пішов: з фракції Партії регіонів вийшов ще один нардеп
Народний депутат Микола Рудьковський (на фото) написав заяву про вихід з фракції Партії регіонів у Верховній Раді України. До цього це ж зробили нардепи Інна Богословська і Давид Жванія.

"Вчора, 30 листопада, я написав заяву про вихід з фракції Партії Регіонів", - йдеться в заяві Рудьковського, яку цитує DT.UA.

"Як і більшість моїх співвітчизників, я вважаю, що Україна - це Європа, тому мені соромно за ті події, які відбулися вчора на Майдані Незалежності. На тому ж Майдані, де наше покоління у свої студентські роки боролося за свободу і долю України під час революції на граніті. Ми голодували на майданах не для того, щоб через два десятки років там же правоохоронці країни, яку ми вибороли, били палицями по голові наших дітей", - написав Рудьковський.

Рудьковський також заявив, що "міністр внутрішніх справ України і уряд в цілому повинні понести за безпрецедентні в історії країни події політичну відповідальність і подати у відставку".

Раніше Рудьковський переміг у мажоритарному окрузі, як самовисуванець, після чого увійшов до складу парламентської фракції Партії регіонів. При цьому Рудьковський є головою СПУ - він був обраний на цю посаду 12 жовтня нинішнього року. На з'їзді СПУ Рудьковський офіційно заявив, що вийде з Партії регіонів і буде сприяти тому , щоб створити фракцію соціалістів у Верховній Раді. Проте з фракції так і не вийшов.

Окрім цього, нагадаємо, що через розгін мирної акції протесту різкі заяви зробили й інші регіонали У суботу, 30 листопада нардеп від Партії регіонів Інна Богословська заявила, що виходить із партії .

Прес-служба народного депутата Давида Жванії повідомила що він вийшов з фракції Партії регіонів.

Також вранці суботи з'явилася інформація, що після кривавого придушення демонстрації , глава адміністрації Януковича Сергій Льовочкін подав у відставку.

Засудили дії міліції депутати ПР Сергій Тігіпко та Інна Бережна. Омбудсмен Валерія Лутковська виступила із заявою про надмірне застосування міліцією сили. Навіть прем'єр Микола Азаров сказав, що розгін демонстрації – не на користь влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці всі "вихідці" це тушки ПР.Їх в свій час обгажених власними політсилами підібрали регіонали.Тепер як запахло жареним вони своїх благодійників зрадили.Продажність наших політиків вже давно стала традицією:)))
Відповісти
замечательный список бл...дей. просто прекрасно, и далеко ходить не надо.
во главе с тов. Левочкиным поторопились скакнуть под Кличко? :-)
Відповісти
Останні новини
Третій пішов: з фракції Партії регіонів вийшов ще один нардеп
01 грудень, 2013, 12:01