Нардеп з Волині назвав Януковича «кривавий Вітя»

Нардеп з Волині назвав Януковича «кривавий Вітя»
Президент Віктор Янукович повинен «зникнути» з кабінетів волинських чиновників, - вважає народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Також він назвав гаранта «кривавий Вітя», - повідомляє партійна прес-служба.

«Сьогодні вже не стоїть питання європейського вибору чи ні. Зараз стоїть питання існування незалежної України без диктатури бандитів. Присутність сотень тисяч людей на майданах доводить: Україні бути! Як би не хотів її продати Янукович. Він зараз сидить на «золотому» унітазі в Межигір’ї, де зібрав раду нацбезпеки і оборони, і приймає рішення, що робити далі. У Києві на вулиці вийшло стільки людей, скільки не було навіть за часів помаранчевої революції. Люди хочуть змістити цю банду при владі. Ми не повинні ділитися. Є чорне і біле, ті, хто з бандою і ті, хто з народом», - каже Вітів.

Народний депутат від ВО «Свобода» засудив позицію волинських олігархів, які після початку революційних подій в Україні не підтримали мітингувальників.

«На жаль, лише чотири народні депутати з Волині на стороні нації. Всі інші – на стороні Партії регіонів і Януковича. Жоден з чотирьох волинських самовисуванців-олігархів не підтримав Євромайдан. Вони зі сторони спостерігають як буде розвиватися ситуація, щоб у випадку чого заскочити до останнього вагону. А де вони були цілий тиждень? І потім ці так звані «незалежники» будуть їздити по округам, роздавати гроші. Але треба бути завжди з народом, у найтяжчі моменти», - заявив він.

Також свободівець розкритикував бездіяльність Волинської облради, яка виявилася неспроможною відстояти інтереси громади, зайнявши зрадницьку позицію.

«28 листопада тисяча студентів прийшла під стіни облради з вимогою підтримати євроінтеграцію і відправити у відставку уряд Азарова. Але через вказівку голови Волинської ОДА Бориса Клімчука депутати з Партії регіонів та «тушки»-зрадники не прийшли на сесію. Тому Клімчук має піти у відставку, а обласна рада – розпустися як недієва і не здатна представляти інтереси волинян. Якщо обласна рада відмовиться розпустися, то за справу має взятися громада. Бо голова нашої облради – це підстилка Клімчука», - резюмував Анатолій Вітів.

Нагадаємо, про це нардеп говорив під час мітингу на Театральному майдані 1 грудня, учасниками якого стали тисячі людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за які такі заслуги його в той список партійний на вибори включили? от через таких як він я більше ніколи не голосуватиму за свободу, в цій партії мало розумних лідерів і головне мало мудрих політиків.
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині назвав Януковича «кривавий Вітя»
02 грудень, 2013, 09:42