Другий день Нового Майдану у Луцьку. ФОТО

Другий день Нового Майдану у Луцьку. ФОТО
У Луцьку політики зустрілися з головою облдержадміністрації Борисом Клімчук та головою облради Володимиром Войтовичем.

2 грудня о 9:10 вони зайшли до овальної зали ОДА, де губернатор проводив оперативну нараду з підлеглими.

В приміщення ОДА прийшли кільканадцять політиків, головно - депутати рад різних рівнів.

Візит політиків відбувався під "супровід" кількатисячного студентського мітингу під стінами ОДА: студенти прийшли сюди ходою з Театрального майдану.



Вони вимагали переговорів з Клімчуком та Войтовичем.

Керівники області погодилися і перейшли з "гостями", яких було 10-12 чоловік, до малої зали.



Тут Клімчуку і Войтовичу заявили, що вони мають подати у відставку, бо голова ОДА представляє "злочинну владу".

Окрім того, Клімчуку заявили: якщо він не піде у відставку - його не пустять на роботу. А депутат Валентина Блінова сказала, що губернатор щонайменше має вийти з лав Партії регіонів.

Посадовці "європолітикам" відмовили. Так, Клімчук заявив, що не прийматиме рішення під чиїмось тиском.

Войтович же повідомив, що скликає сесію ради, щоб вдруге поговорити про євроінтеграцію України.

Також під час зустрічі сталася суперечка опозиціонерів з невідомим чоловіком, якого Клімчук назвав "просто хорошою людиною", а "європолітики" - охоронцем голови ОДА.

Окрім того, на зустрічі побував головний міліціонер Волині Олександр Терещук, який запевнив Ігоря Гузя, що без законних підстав у Луцьку Євромайдан не зноситимуть.

Вийшовши до студентів, Ігор Гузь заявив: якщо до кінця дня Войтович і Клімчук не подадуть у відставку, мітингувальники будуть блокувати приміщення облради.

10:28
Кілька тисяч студентів пікетують приміщення обласної ради. Скандують "Зека геть"!

10:37

Керівник обласного управління МВС Олександр Терещук не відповів на запитання, чи відправляли волинський "Беркут" на Київ.

10:42
Депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик повідомив, що у середу, 4 грудня, відбудеться позачергова сесія Волинської обласної ради. Можливо навіть, її проведуть на Майдані - зауважив Пирожик.

Студенти скандують: "Ре-во-лю-ція!"

Кілька політиків, в тому числі Ігор Гузь пішли в приміщення облради і винесли звідти три портрети Януковича


Фото з Facebook Юрія Кресака

10:47
Біля приміщення облради підняли прапор Євросоюзу



11:00

Учасники мітингу пішли на Театральний майдан. Дорогою вони несли перевернуті догори дригом портрети Януковича.

ДИВИТИСЯ ФОТОЗВІТ СТУДЕНТСЬКОЇ ХОДИ І МІТИНГУ БІЛЯ ОДА

12:07

Хода протестувальників повернулася на Театральний майдан. Вони несли три перевернуті портрети Януковича, які обплювали.

12:30
Під приміщення Луцької міської ради прийшли пікетувальники. Член Координаціного комітету Євромайдану Сергій Григоренко вручив міському голові Миколі Романюку звернення, у якому просили від мера оголосити загальноміський страйк.

Романюк у мегафон заявив: завтра, у вівторок, 3 грудня відбудеться позачергова сесія Луцької міської ради, де розглянуть питання про запровадження загальноміського страйку.



12:46
На Майдані формують групи агітаторів, які відправляють у навчальні заклади міста, аби закликати студентів до участі у страйку.

На Майдані формується колона, яка ось-ось вирушить пікетувати обласне управління Державтоінспекції.
Нагадаємо, член Координаційного комітету Євромайдану у Луцьку Сергій Григоренко заявляв, що волинські даішники тиснули на перевізників і перешкоджали їм везти людей на акцію протесту у Київ.

13:20
Колона активістів, у якій не менше 2 тисяч чоловік, пікетує приміщення Управління ДАІ на вулиці Залiзничній, 15.

13:30


Під стінами коледжу технології та бізнесу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувається мітинг, учасники якого закликають студентів коледжу приєднатися до них. Але неповнолітні вихованці коледжу не виходять, бо керівництво закладу не відпускає студентів. Це вже друга спроба за сьогодні "зірвати" студентів коледжу на мітинг.



14:20

Під час пікету Управління ДАІ до протестувальників вийшов начальник Володимир Гайовий і запевнив, що даішники не чинитимуть перешкод автобусам, які їдуть на Київ.

"Автобуси їхали і будуть їхати", - зазначив він.


14:30
Зі сцени Майдану у центрі Луцька член Координаційного комітету Євромайдану Ігор Гузь заявив: у вівторок, 3 грудня, він просить усіх долучитися до блокування роботи приміщення Волинської обласної ради. Тому просить усіх прийти туди на 7 годину ранку на Київський майдан.



Окрім того, Гузь заявив: у вівторок страйк продовжиться. Усі студенти повинні взяти в ньому участь. «Школярі йдуть на навчання а студентів ми чекаємо на майдані! Де не пускають, там ми йдемо і запрошуємо! Так чи ні?» – гукав Гузь зі сцени.

Окрім того, члени Координаційного комітету заявили: на майдані триває запис тих, хто готовий власним транспортом поїхати у Київ, або ж дати гроші на бенизин для такої поїздки інших. «Київ сьогодні потребує нас! Хто має приватний транспорт, скиньтеся на бензин, рушайте на Київ, ми повинні допомогти нашим друзям в Києві!», - сказав Гузь

14:42
На сцені Майдану виступають колективи художньої самодіяльності.

14:44
Координаційний комітет закликав заклади громадського харчування міста Луцька допомогти учасникам Майдану: забезпечити їх гарячою кавою, чаєм та їжею. "Погода майже зимова, й люди потребують такої підтримки. Кава, чай і принаймні бутерброди людям у центрі міста вкрай потрібні!", - сказав член Координаційного комітету Євромайдану Володимир Пащенко.

14:50
Член Координаційного комітету Євромайдану Володимир Бондар закликав учасників Майдану контролювати діяльність Державтоінспекції. "Начальник обласної ДАІ нам пообіцяв, що транспорт без проблем може рухатися на Київ, міліція не перешкоджатиме. Тож коли хтось з даішників буде дозволяти собі якісь незаконні дії, наприклад не пускати транспорт - знайте, це провокатори! Заявляйте сюди, на Євромайдан, ми будемо реагувати відповідним чином", сказав Бондар.

15:21

Головні ялинки Луцька мітингувальники прикрасили портретами Януковича.



15:26

На Театральному майдані лунають народні пісні. Хвилиною раніше учасники Євромайдану, які представилися учнями четвертої гімназії, сказали, що йдуть до приміщення навчального закладу, щоб кликати директора на майдан.



15:41

На майдані спокійно, люди фотографують стіну сорому. Тут постійно, переважно біля сцени, стоять приблизно 200 людей.



15:45

На сцену Євромайдану піднявся Володимир Пащенко, який розповів, що ввечері на площу можуть підіслати п'яних молодих людей. Тому він попросив, щоб учасники мітингу, як тільки побачать таких осіб, повідомляти волонтерів Євромайдану, вбраних в салатові жилети.

Також Пащенко повідомив, що луцькі ресторатори опісля 18:00 будуть годувати Євромайдан в Луцьку канапками та поїти чаєм.



15:55

На Театральний майдан прийшло 20-30 міліціонерів.



16:00

Ігор Гузь повідомив, що є декілька автобусів, які готуються до виїзду в Київ. Він закликав людей, які мають власний транспорт їхати в столицю.

Він зауважив, що очікує появи на луцькому Євромайдані 20 тисяч студентів. Та оголосив, що майдані запроваджують "сухий закон" і людей напідпитку або п'яних будуть просити залишити Євромайдан.

Також він розповів, що міліція співпрацює з мітингувальниками та нагадав, що ДАІ обіцяло не зупиняти автобуси.


18:13

Приблизно о 17:30 на Євромайдані стали наливати гарячі напої від луцького ресторатора Олега Бровіна. Він проспонсорував чай, каву, великий бутель води, цукор, стаканчики та ложечки.

Охочих випити гарячого було чимало, тож стаканчики з напоями розходилися один за одним. На чайниках була присутня євросимволіка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 127
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще вже Клімчук як Гузь.
Відповісти
в тебе цікавий підхід.хто навчив?чєчєтов?
Відповісти
Життя навчило
Відповісти
Гузь тільки і вміє, що говорити і все. наведіть мені приклади, що він зробив ... ходить тільки триндить як баба
Відповісти
А де була Свобода як гарант приїжджав в Луцьк???
Відповісти
Чому ніхто не звертає уваги що у Романюка радник Назар та його товариші шайка Медведчука у Луьцку
Відповісти
Вспомнился анекдот про "Неуловимого Джо" - который никому не нужен! ))) Хотя, видимо, "Дед Мороз" и закончит эту "рЭволюцию" - ставлю на 4 дня при температуре -7, отмазкой для организаторов "гешефта" будет сакраментальное - "мы показали свою силу.... будем готовиться к президентским выборам.... наш президент - гражданин Германии боксёр Этинзон, ой - Кличко! .... бла-бла-бла..... ))))
Відповісти
Всі на мітинг на революцію, блокувати обласну раду і вимагати відставки Клімчука
Відповісти
Гузь піарщик, який жодної копійки сам не заробив.
Відповісти
Будь-ласка перед тим як кричати страйк і революція подумайте і ОЦІнІТь, що зробив Клімчук для нашого краю.
Відповісти
Будь-який дурень, навіть з середньої освітою, поділить бюджетні (народні) кошти своїм підрядникам за хороші відкати. От і вся його робота.
Відповісти
...а що зробив Клімчук для нашого краю???...
Відповісти
а все таки він зробив багато для області. хто б, що не казав. і треба дивитися правді в очі, а не кричати про відставку
Відповісти
Шановний ви були вчора на Театральній площі? Якщо були то напевно чули хто такий Борис Клімчук! "а все таки він зробив багато для області"-це газети пишуть, а вони не є такими незалежними як хотілось би. Те що він член Партії Регіонів вже багато про що говорить!!! ІМХО
Відповісти
Тобто незмістовні крикі в мікрофон без жодних фактів для вас більш аргументовані. Прекрасна позиція.
Відповісти
У мене є факти!! на прикладі церкви у селі Піддубці!!!
Відповісти
церква в нас окремо від держави - це гарантує конституція
Відповісти
Ось ось!! Клімчук тільки привласнює всю славу собі!!! і нічого він сам не досяг!!!
Відповісти
Дитино - йди у школу!!!
Відповісти
гузь це гузка ч.р.?
Відповісти
Деякі Луцькі навчальні заклади, уподобились іншим освітнім установам і намагаються контролювати студентів, котрі хочуть відстоювати свою позицію на всеукраїнському страйку і складають списки учасників мітингів, що не відвідують пари. Це зухвале протиріччя. У тих же навчальних закладах нас вчать бути індивідами, що вміють висловлювати свою думку і в той же час забороняють проявляти небайдужість до подій країни.
Відповісти
Тільки в війну фашисти прикривались мирними жителями.
А ви - дітьми.
ТОДІ ХТО ВИ "ГУЗІ" І "БОНДАРІ"???
Відповісти
Невже для вас Гузь це ВАШ ЛІДЕР??
Мені соромно за націю...
Відповісти
Ви фото дітей школярів опублікуйте, навіть не студентів, а шко-ля-рів що біля "Білого" дому!!! Не дуріть людей!!! А для людей - "акцію" з погрозами проводять: Гузь, Бондар, Шиба, Пащенко, Вітів, Собуцький, Григоренко... Як вам такі "революціонери", що дітьми прикриваються?! Батьки! Контролюйте дітей!!!
Відповісти
шо ви на Кліма гоните? всі ці Гузі, Війтіви та інші... за все своє життя не зроблять навіть половини того що Клім для області зробив. Революція революцією але треба й мозги трохи включати. Кого замість ного? Війтіва, який навть не умудрився якісь хоча б педфак заочно закінчити?
Відповісти
про катерину..що зробив всі бачать..з руки їсиш-йди працюй на загальних підставах а не холуйом в очі дивись!африканське полішуцтво.голодом холодом вас налякали?в якому столітті живеш?совєта ,царя доброго шукаєш?стань людиною.розумом своїм живи а не завєтами ілліча!стабільні андони під проводом новомспечених проффесорів а старих придурків лохотронщиків!бійся голоду та працюй за єду!
Відповісти
в вітіва навіть середньої освіти нема,але вже студент університету і якого."УКРАЇНА".
Відповісти
Там диплом дешевший
Відповісти
Це точно, не вистачало ще Гузя при владі. Почалося все з прагнення бути з Євросоюзом, аже тут намалювалися такі як він і використовують ситуацію суто для своєї вигоди.
Мені за них соромно.
Відповісти
то за танці тутнавколо гузя тролі устроїли?в країні спротив становленню диктатури.батьку хотіли?кунановичі
Відповісти
Клімчук багато зробив для області, хто б що не казав. І перш ніж відправляти його у відставку, може хтось покаже нового губернатора? Такого, який би область тримав в руках? А то ці крикуни тільки й хочуть дістатись до влади, а як прийдуть, то впевнена, будуть ще гірші за "папередників". Треба ж реально на речі дивитись. Клімчук піде і що буде? Безвладдя? Чи Гузівщина? Чи що? Одумайтесь, люди!
Відповісти
Я вас підтримую!!!! А мітингуючі це просто проплачене стадо баранів.. які не думають своїми головами!!!
Відповісти
Гузь у 2010 напередодні ДРУГОГО ТУРУ ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ виборів публічно заявляв, що між ТИМОШЕНКО ТА ЯНУКОВИЧЕМ жодної різниці... Гузь був у Єдиному центрі - політичній силі, яка розвалила помаранчеву команду і вела переговори із Януковичем та Партією регіонів... І сьогодні він хоче стати ватажком Волинського Євромайдану?!?! ГАНЬБА... Народе, май свою голову... Тим паче, опозиційні лідери закликали не піддаватися на провокаційні гасла радикалів, які турбуються за політичні дивіденди...
Відповісти
Незважаючи на те, що Клімчук - Регіонал, ВІН ПЕРШ ЗА ВСЕ ТОЛКОВИЙ ГОСПОДАР!!!!
Йому треба вийти із партії Регіонів, і піти з Народом!
Відповісти
єдиний розумний комент.
згідний з вами.
бачили ми на цій посаді вже керовників мєнта француза, революціонера бондаря, тихого банкіра романюка.
те що клім в регіонах - не його бажання, а вимушена стратегія, впевнений, якби це не впливало на його призначення він взагалі був би безпартійним.
до речі, не лібитель він політичних ігрищ, а от еконамічні полюбляє, але завдяки цьому та сама польща стала ближче до волині.
його здобуток вільні економічні зони і як наслідок відсутність візового режиму для проживаючих у 30 км від кордону, клім вас до європи наблизив, але ж ви бачите те, що хочите бачити.
Відповісти
Дякую за новини. Сьогодні нажаль не мала змоги приєднатися, але стараюся слідкувати за тим, що відбувається.
Студенти! Ви такі молодці! Це ВАША країна, ВАШЕ майбутнє, ВАШЕ місто! Вам вирішувати якою бути Україні!
Всією душею з вами!!!!
Відповісти
http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/2/7004262/
Три області вже оголосили про загальнонаціональний страйк. Чому Луцьк мовчить?????
Відповісти
Це бласті дармоїди-дотаційники і вони хочуть революції? Самі працюють тільки за бугром, горщики миють і права націоналістів будуть в Україні встановлювати? Що вони зробили для України окрім революції 2004-го? Хочемо повторнення???!!!
Відповісти
У вас якісь збочені поняття про "націоналізм" шановний. Я наприклад знаю одне. Я хочу жити у правовій державі, яку ця вдада мені не забезпечить!
Відповісти
Хорошо, что ФЗ слился с Батькивщиной и Гузь затеряется среди БЮТовских миллионеров в проходной список в ВР он не попадёт НИКОГДА, а МОЖОРитарку он никогда не. Максимум купит с выборов ещё одно Корейское чудо.Его будущее - это опять лидер маленькой-местечковой маргинальной партейки типа За Укр.
Відповісти
Кононовіч, а твоя участь - як завжди, за копійки обгавкувати караван. Так ти будуєш коменізм - свєтлоє будущєє для всєго чєловєчєства.
Відповісти
Ну воно все зрозуміло, але змінювати державний прапор на пропор ЄС - цее вже перебор.
Відповісти
А хіба це українці робили,то бидло Вітівське та ШибоГузьовське робило.Вони щоб пропіаритись і до влади долізти не те що Ураїну маму рідну продадуть.Тварі!
Відповісти
більше того, це вже є зрада!
Відповісти
Там три флагштоки, прапор ЄС підняли на третьому де було вільне місце. В результаті майорять Прапори України, Волині, ЄС. Будьте уважнішими, або не робіть безпідставних провокацій.
Відповісти
Клімчук справді господар, і за час його губернаторства чимало було зроблено для Волині в різних аспектах, як в соціальному так і в культурному. Його приналежність до правлячої влади не змінює цього. Щодо вигуків типу "Студенти молодці! Так тримати!" Які студенти? На майдані зараз лише школота, яка поняття не має навіщо там стоїть! априєднуюсь до вищесказаного посту, батьки, контролюйте дітей!!!
Відповісти
Заберіть дітей з страйку!! Хватить підкриватись дітьми!! Невже без дітей не можна?
Так, Клімчук господар. Він дійсно багато чого для Волині зробив. Багто шкіл і дитсадків було реконструйовано, і не тільки! А чого тількі варта реконструкція церкви в Піддубцях!!
Відповісти
Люди зараз не йде мова про досягнення Климчука, а про зміну влади загалом. Якщо він такий хороший то нехай не йде на повідку у януковичів, і думає про людей а не про себе.
Відповісти
з Клімчуком та Войтовичом зустрічались насамперед політики, які відстоюють в першу чергу свої інтереси. Пропонують піти у відставку, щоб потім самим зайняти ці посади. А молодь, котра стояла та мітингувала, це впершу чергу діти, які з радістю не підуть у школу чи університет при найменшій нагоді.
Відповісти
Я сьогодні там був,підходив до чоловік двадцяти і питав чи читали хтось з тих євромайданівців текст угоди є ЄС.ЖОДЕН не читав!!!Люди і для чого тоді ви туди приперлися???Щоб зірвати власний державний прапор і повісити прапор євросоюзу?Не подобається жити в Україні,шнуркуйте в євросоюз,чим більше вас,дурнів туди поїде,тим краще буде жити наша держава.
Відповісти
Абабагаламага,а хіба це українці,що зривають флаг своєї держави?То тупе і продажне БИДЛО!!!Це якраз вийшли на мітинг ті,що за 200 гривень продали свої голоси жиду Палиці на виборах.Іуди!!!
Відповісти
Молодець Лана!А хто тими Іудами керує?Це те помаранчеве бидло,що продало власний народ в 2004 році.Чого можна чекати від свори оціх виродків.І прикриваються дітьми,які навіть не знають,чого на цей мітинг приперлися:)
Відповісти
Там три флагштоки, прапор ЄС підняли на третьому де було вільне місце. В результаті майорять Прапори України, Волині, ЄС. Будьте уважнішими, або не робіть безпідставних провокацій
Відповісти
які ви патріоти? за гроші стоїть більшість, мені пропонували постояти на євромайдані у києві за 300 грн. З 8 до 5 години. Приводиш з собою друга +20 грн. тримаєш прапор+20грн. ви погань яка хоче у європу. Бидло навчись кидати мусор у смітник, а не за смітник..
Відповісти
А мені пропонували по 10 гривень за кожен пост на ВП, де я буду писати про проплачений мітинг.
Відповісти
Слухай, дай телефон! Я тобі не вірю, але за 300 грн на день я перевірю і сюди обовязково відпишу - як майдан закінчиться. Бо за такі гроші стоятиму скільки платитимуть.
П.С. Ви нерозумні проплачені коментаттори хоч би думали що видумуєте. Порахуйте 300грн на день це принаймні в середьому 6000 грн на місяць - нічогенька зарплата і робити нічого не треба, і чаєм поять.
Відповісти
Колись українофоб Медведчук сказав, що поважає Ющенка лише за те, що останній підтвердив істину: "під час революцій до влади приходять лише покидьки". Дивлюся й зараз під час євромайдану в Луцьку (і не тільки) намагаються "спливти" одіозні політики місцевого масштабу на кшталт "буратін - козюр", при шиб, та іншої нечисті, мета яких - власне збагачення і влада. Тому молодь повинна недопустити таких людей до влади, бо це вже політики вчорашнього дня.
Відповісти
на даний момент ми вже боремося не за Європу, а за те щоб лишитись УКРАЇНОЮ!!!
да і ніхто гроші не платить!!принаймні у луцьку!
мандите х**ню- ростете дибі***и!
Відповісти
поспілкувавшись з багатьма мітингувальниками я зрозумів, що вони не знають за що вони мітингують, а те що грошей не платять це й не дивно там стоїть молодь,яка з легкістю піде за будь-ким, хто вміє гарно обіцяти!!!
Відповісти
аи хочете в європу???а мене спитали чи треба вимені????оці дибіли в масках хочуть в європу)??а нафіг ви мені??нацики здвинуті???яка європа від кого лице ховаєте.ви свою державу неповажаєте прапор знімаєте.дибіли
Відповісти
Моя мама живе на Хрещатику в Києві.Сьогодні з нею розмовляла по мобільному.Розповіла,що в них у підїзді(та ще у двох сусідніх) і на вході у підвал оті євромайданівці влаштували пробачте громадську вбиральню.Мало того,що пообсцикали та пообсирали підїзд,так ще покрали усі квіти,що люди посадили у підїзді для краси.А ще у підїзді віднедавна появилися пусті бутилки з під горілки та пива,використані шприці і окурки-самокрутки з якоюсь гидотою.Мешканці викликали пресу,ті усе бачили,знімали,але подавати на телеканали не захотіли,бо як вони сказали це мелочі:)Отакий в нас євромайдан і євромайданівці:)А ви ще хочете у Євросоюз?
Відповісти
Юля, якщо ваша мама подасть свою квартиру на хрещатику (!), вона на ці гроші зможе купити в два рази кращу квартиру у європі та безбідно жити до старості і срати у підїзді ніхто не буде.
як вам ця розумна думка ще не прийшла у голову мене просто дивує!
Відповісти
За цією ж логікою: якби люди не столи на майдані, а лежали б на піску на курортах в Гоа – Беркут їх би не бив. Як вам ця розумна думка ще не прийшла у голову мене просто дивує?!!
Відповісти
ви капітан очеводність, вітаю вас!
реалії життя та канонізацію майдану пройшов у 2004 р.
згадайте, як тоді всі питали одне одного - а ви були на майдані?
перши рік всі гордо казали ТАК!
а через рік на це питання всі ховали очі, бо ніхто не хотів визнати себе обдуреним.
владу сьогоднішню треба міняти, але міняти не на вчорашню, щоб потім очі не ховати.
Відповісти
топа, підтримую тебе!!! Але де ж візьметься нова влада в нас, якщо до влади пруться ті самі, і вчорашні, і позавчорашні. Але якщо ми до Європи підемо, то в нас появиться маленький шанс на краще життя. А якщо ні, то кремль нас нагне, і більше ми нічого не зробимо ніколи!
Відповісти
все правильно ви кажете.
тому "лідери" типу бондарів, шиб, гузів і т.д. тягнуть туди, де ми вже були, і робити там немає чого.
майдан повинен народжувати НОВИХ ідейних чистих лідерів, але...старі пердуни і горлопани їх на сцену чи трибуну не пускають)
сумно, що цього не розуміє та молодь, яка там стоїть.
Відповісти
На рахунок мусорника і акцій вандалізму я повністю згоден. Спочатку потрібно підняти менталітет і особисту культуру, а потім малювати на кришках каналізацій прапор євросоюзу. Козаки не за той прапор боролись, щоб якесь євробидло піднімало інший. (Синій із зірочками)!
Відповісти
Вам треба прапор?????????? Чи нормальне життя Європейського рівня?
Відповісти
От тварі,і чим отому козлу Вітіву не сподобався флаг України.Колись ще ми з ним зустрінемося,та з оціми свободівцями.От весело буде:)
Відповісти
Борисе Петровичу, волиняни бачать Вашу роботу. Ви дипломат та розумна людина. У нас в області був не один губернатор і до Вас завжди було найкраще ставлення. Будь-які владці будуть не угодні народу. Але всього всім дати не можна, як і не можливо бути добрим для всіх.
Відповісти
А твій язик добрий для його дупи!
Відповісти
у нас окремо від стада не можна ніяк?
Відповісти
А у яке "крісло" Вітів мітить?:) В нього ж нема вищої освіти, у цьому році тіко-но вступив до "України" і вчитись мінімум 4 роки! А люба посада у державній службі вимагає вищої освіти! Журналісти - дослідіть тему, щоб Вітіва, на протязі 4-х років не було в жодному кабінеті влади! А депутатом на шару, по списку став, бо добре горлопанив!
Що - не правда? Доведіть що це брехня?
Відповісти
А зек, які виші закінчував, щоб в президенти вибитись? не підкажете?
Відповісти
Незнаю, ви краще в Юльки спитайте. Вона точно знатиме.
Відповісти
здається романюк погарячкував зі страйком...
не факт, що вдасться уникнути відповідальності колективним рішенням.
Відповісти
Зняли державний прапор?Не хлопці це вже перебор.Хочете у європу,вам ніхто не тримає,але таке робити це тупість.Ви вже з цього моменту не українці.Бо українець власний прапор в угоду якомусь дурню не зніме...
Відповісти
І де вас стільки свідомих набралось на нашій землі. Всім так добре живеться. Така хороша у нас влада. Сидите тут за копійки пишете... Ось такі ми Українці.
Відповісти
Зняти власний прапор в угоду кому???І це багатотисячне стадо стояло і дивилося як знімають прапор власної держави?І хто ви після цього?А я знаю хто,ТУПЕ БИДЛО!
Відповісти
дайте мені банана....
Відповісти
ВП пора публікувати IP адреси коментаторів. Багато тролів яниківських розвелося.
Відповісти
Я вважаю себе неадекватним коментатором сайту Волиньпост, перечитавши цю колонку - я зрозумів що я повністю адекватний чоловік!
Відповісти
Не розумію людей, які підтримують Шибу, Бондара, Пащенка, Григоренка, Козюру, Гузя...ці "дєятєлі" використовують людей у власних цілях, всі ці мітинги робляться із задньою думкою...НЕ ВІРТЕ ЇМ!!! ліміт довіри до них вичерпаний...толку від цих людей ніякого...в них уже були певні посади і не показали хорошої якості роботи, не виправдали надії людей(
Відповісти
Студенти дійсно МОЛОДЦІ... рушійна сила РЕВОЛЮЦІЇ...
а керівників області потрібно СПИТАТИ - чи вони дійсно зі ЗЛОЧИННОЮ владою - чи проти неї...
якщо проти - нехай виходять із ПАРТІЇ РЕГІОНІВ...
Відповісти
Скільки тупої заздрісної ненависті. Правий був Шевченко:неначе люди подуріли... Одиниці просто притомних, сумно.Окремо Юлі Мазур - Ви забули написати як добре Вам було в СССР в квартирі на Хрещатику.
Відповісти
Владислав Дорошенко,я б дуже хотів побачити як би в вашому підїзді зробили громадський туалет.Жити по вуха в лайні це напевно добре???:)
Відповісти
з прапором реально перебор.
Відповісти
перебор для алкаша - норма.
прівет вітіву, пірожку, алєксееву і другім братчікам...
буль буль...
Відповісти
Якщо такі розумні, то згадайте діяльність Бондаря після зняття з крісла губернатора! Оббивав пороги та коліна у владних кабінетах! А "всплив" тільки під час Євромайдану! Знову у крісло захотів! Включить мізки люді!!!
Відповісти
Хто така Люда?
Відповісти
Це ж яким придурком треба бути,щоб зняти державний прапор України?І оті мітінгувальники стояли і на це дивилися?І ви ще називаєте себе українцями?Дійсно ви не люди,а якесь стадо!
Відповісти
Ми Українці в серці, а не на тканині з двох кольорів!!!
Відповісти
ви на власні очі бачили що прапор України знмали? Я був присутній, і бачив таку картину: висіли прапор України, прапор Волинської області, і на третю щоглу підняли прапор ЄС, тому перед тим якщось написати перевірте достовірність інформації. Дякую за увагу.
Відповісти
Там три флагштоки, прапор ЄС підняли на третьому де було вільне місце. В результаті майорять Прапори України, Волині, ЄС. Будьте уважнішими, або не робіть безпідставних провокацій
Відповісти
Ми Вимагаємо повну незалежність від "Російської Імперії" Ми проти такого режиму, ми не проти Російської мови, не проти звичайних пересічних Росіян, бо вони такі як і ми, теж хочуть кращого життя. В нас можливо все поф_г тим хто заробляє 4000-5000 тис грн на місяць(можливо не всі) В нас люди змушені працювати на роботі за 700-1000грн. чи не так? В Європі вдвічі нижчі ціни на продути, проживання, житло, автомобілі і все інше, що потрібне для життя! За що ми платимо лишні гроші? Де тут справедливість? Може на сході краща ситуація?
Відповісти
Ви українці?Куди Вам у Європу. Ви бидло яке не знає як себе поводити. Ви як худоба ходили по клумбах біля облради. О це Ваша культура.
Відповісти
Поддерживаю Волынь!!
Партию регионов нигде никто терпеть не может, просто на восточной Украине всё больше затянуто и люди реально больше боятся, чем на западной!! поэтому от западной и инициативы больше! Молодцы!
Только не Гузь и прочие пустословы должны рулить, а реально мужчины! только пока таких не очень видно, но время найдёт!
Слава Украине!!
Відповісти
На майдані в 2004 не стояв і горжусь цим, в 2013 не буду стояти і теж цим горжусь. Всі хто стоїть - душевнохворі люди
Відповісти
А ти працівник психлікарні?
Відповісти
Твоя думка, тих хто стоїть зараз на Майдані не хвилює)))
Відповісти
Кто получил выгоду от ночного разгона Евромайдана в субботу? Либо внешние враги Украины, которым необходимо посеять у нас зерна раздора, либо инициаторы политических майданов, для которых свертывание акции смерти подобно. Эти догадки подтвердили и воскресные события на Банковой.

Начиная с пятницы, перед украинцами и Западом разыгрывается спектакль, постановщики которого сами не знают, что будет в эпилоге, но поскольку актеры уже на сцене, то диалоги им пишутся по ходу пьесы. Итак, первое действие спектакля. Вечер пятницы, «Шустер LIVE». Туда как к себе домой заявляются Кличко, Яценюк и Тягнибок. Свою минуту славы они получают: провоцируют конфликт, уходят, но дело сделано – интернет гудит о том, как троицу не пустили в эфир. В студии остаются традиционные говоруны от «Свободы», «УДАРа» и «Батькивщины» Ильенко, Геращенко и Соболев. Второе действие спектакля: получив на мобильники сообщение о якобы разгоне майдана, оппозиционеры демонстративно встают, бывшая пресс-секретарша Ющенко толкает пафосную речь и все трое покидают студию. Куда подалась нардепы, история умалчивает. Впрочем, это и не интересно, поскольку у спектакля было третье, кульминационное действие.

Под эфирное время Шустера Евромайдан принял резолюцию, в которой кроме политических требований четко указывалась дата новой акции: 1 декабря. Участники Евромайдана команду «вольно» услышали и в подавляющем большинстве разошлись восвояси. На всенощное бдение осталось около тысячи человек, с ними некоторое время потусили нардепы, но из 190 с хвостиком парламентских оппозиционеров не нашлось ни одного, кто остался бы мерзнуть с евромайданерами до утра. Зачем там были нужны депутаты? Помните знаменитую фразу Сент-Экзюпери: «Мы в ответе за тех, кого приручили»? Так и оппозиция в ответе за тех, кто стоит на майдане. В ответе и за то, с чем в головах и руках стоят эти люди. Тем более что оппозиция всю неделю то и делала, что пыталась направить мирный протест Евромайдана в радикальную сторону.

Радикализация и политизация - это и был ее план «А». Точнее, сначала плана у нее не было вообще, но когда митинги за Европу начались шириться страной, оппозиционеры решили возглавить процесс. Еще 24 ноября агрессивные действия «свободовцев» под Кабмином чуть было не закончились масштабными потасовками с милицией. Тогда зажженную спичку вовремя потушили. В том числе и сами оппозиционеры, на время отказавшиеся от политической символики на майданах. Понятно, почему они так поступили: 29-30 ноября саммит в Вильнюсе, значит, толпа будет собираться сама. Тут же ситуация в корне изменилась: саммит завершился и значительная часть участников Евромайдана, в большинстве это студенты, принялись расходиться по общагам и разъезжаться по домам. Политический Евромайдан нуждался в срочной реанимации. Иначе численность его участников неустанно сокращалась бы. Евромайдан умирал. Лучший способ реанимации – шок. Оппозиции был жизненно необходим жесткий конфликт евромайданеров с милицией. Это – план «Б». Оставалось конфликт спровоцировать. В ночь с пятницы на субботу это удалось. Неспроста же в это время на Майдане Независимости не оказалось ни одного мандатоносного оппозиционера.

Вы верите, что это не преднамеренная подстава детей под милицейские палки? Всю субботу в соцсетях украинцы возмущались: почему вожди откровенно сдали майдан! А еще возмутило, что у них не хватило смелости извиниться за трусость. Понятно, что свое предательство они не признают никогда. Что об этом говорили на Михайловской площади? «Сц…ы», - дал емкую характеристику оппозиционерам парень с перебинтованной рукой. «Где же вы были, когда нас избивали?», - прямо в лицо группе нардепов бросил один из участников Евромайдана. Но вожди сделали вид, будто обращаются не к ним, а к стенам Михайловского монастыря. А что, у них все хорошо, фурор, спектакль удался. Народ опять сам собирается, Запад встал на дыбы, побитых молодых людей уже чуть ли не канонизировали, а попавшую под «беркутовские» дубинки девушку успели прилюдно «похоронить» и даже поминки устроить. Она ведь жива, лежит в больнице! А кого это интересует. Врач сказал в морг, значит в морг. В качестве мертвой она лучше смотрится для майданной пропаганды. Трупы вообще впечатляют толпу.

В искренность оппозиции, объявившей нынешние массовки мирной политической акцией, не верится. В субботу ночью ее не было на Майдане Независимости. В воскресенье оппозиционеры появились на Банковой, когда там уже обстановка накалилась донельзя. Очевидцы утверждают: еще около часа дня злосчастный грейдер стоял на перекрестке Банковой и Институтской. Он вроде как перегораживал въезд к зданию Администрации Президента. Когда на Банковую начали заходить первые митинговщики, грейдер, управляемый непонятно откуда взявшимися молодчиками, двинул на штурм милицейского оцепления. За ним побежала разношерстная публика, в том числе и с символикой националистов. Вечером Тягнибок рассказывал, что не надо поддаваться на провокации. Да, Олег Ярославович, не надо было делать со своей партии хулиганствующее пугало, тогда бы мирные протестующие отличали провокаторов от активистов партии «Свобода». И не надо кому не попадя раздавать свои партийные знамена. Вернемся к грейдеру. Когда на Банковой где-то с час хозяйничала орава провокаторов, а участники акции успели понюхать перцового газу, там объявился первый оппозиционный политик - Порошенко. Народ возмущался: а где наши вожди, может Порошенко в президенты, а не этих «сц…нов»?

Угомонить толпу Петру Алексеевичу частично удалось, народ повалил с Банковой. Но в это же время под здание АП стекались новые митинговщики, которые слов Порошенко не слышали. Тягнибок, Кличко, все тот же Порошенко и несколько оппозиционных депутатов появились на Банковой, когда «Беркуту» уже пришлось силовыми методами утихомиривать толпу. Вопрос: почему эти «герои» не остановили грейдер с самого начала, если это действительно была провокация? Они не знали, что под зданием Администрации разворачивается силовой сценарий? Брехня. Знали. Новости с Банковой разлетались как жареные пирожки. Так что, господа-оппозиционеры, поздравляем: два предательства за два дня. Сегодня они созвали людей под Кабмин. Может украинцам туда лучше не идти, а то вожди их снова кинут на амбразуру, а сами спрячутся в кустах?
Відповісти
четко, разложено по полках!!! Неплохая версия!!! :)
Відповісти
УКРАЇНА=РЕВОЛЮЦІЯ !!!!
БАСТУЄМ ВСІ ЕВРОПА НАМ ПОМОЖЕ !!!!!ДОЛАР РОСТЕ !!! НАС ЧЕКАЮТЬ В ЕВРОПІ ,,,,,, МИТИ ,,,,, ТІЛЬКИ ДАЙТИ ВІЛЬНИЙ ВИЇЗД!!!! А ТО ПОДОХНЕМО НА ЦІЙ РЕВОЛЮЦІЇ!!!
Відповісти
Якщо ви хочете в Європу, то наберіть побільше сала, натріть їм дупу і йдіть в те місце у яке так гарно рифмується слово Європа.
Відповісти
Повністю підтримую Вас..
Відповісти
мішка митрополит піариться. Відробляє романюку 20 мільйонів. ще й гузар огузар ррийшов. Його черви в землі шукають
Відповісти
Страна неляканих ідіотів:)
Відповісти
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?pitannya_pro_vstup_ukrayini_do_yes_navit_ne_stoyit__yevropeyskiy_ekspert&objectId=1296510
Для окремих дурнів на Євромайдані...
Відповісти
Вам не має що робити тільки вже обирати губернатора.
Спочатку потрібно добитися справедливості та людського відношення до простих Українців. І досить паплюжити майданівців!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!
Відповісти
Вже котрий день чую мітинг з площі! Нормальна людина цей зібрання буде обходити десятою стороною. Нагнетається якась істерія, не вистачає тільки піднятих доверху рук у фашистському "Хайль". Відбувається просте зомбування людей під гаслами фальшивого спасіння України. Злочинна влада? А ви хто? Хто ви такі, щоб він імені усіх закликати до страйків, повалення влади? Я не хочу бути натовпом, тупим керованим бидлом, яке преться за цими брехливими лідерами. Я не проплачений ПР троль, я нормальна людина, людина, яка має іншу думку в цьому регіоні. Невже я не маю на це право? Якщо не маю, то , скажіть мені_ навіщо ви претесь у ту Європу, де, перш за все цінують демократичні цінності?
Відповісти
Підтримую!
Відповісти
"Відбувається просте зомбування людей під гаслами фальшивого спасіння України"
А так воно і є! Гузь - нащадок Бондаря, тільки тому вдалось у 2004-му вскочити у "крісло" і отримати посаду за те, що голосніше за всіх горлянку рвав, а Гузь залишився у розбитого корита, так ото тепер хоче наздогнати втрачене! Депутат обласної ради - мілкувато для такого "великого" політика, от і пнеться, горлянку рве, щоб всіма правдами-не правдами, за спинами студентів і школярів кудись ускочити, у владний кабінет!
Ну а про Шибу, Собуцького, Пащенка, Козюру... взагалі говорити не має про що, хто дорослий - тому не треба пояснювати! Ото такі "революціонери" у Луцьку!:)
Відповісти
Нормальна людина не буде підтримувати побиття Беркутом українських громадян, які не виявляли ніякої агресії...багато людей на майдані саме через це. ти очевидно це схвалюєш...ну і роби висновок яка ти.
Відповісти
правду кажуть, що дуже легко заволодіти чужими головами і думками, посіяти смуту і підбурити людей. Так і сталось у нас на Волині. Зібрали студентів, зараз готують так званих "агітаторів", що ходитимуть по ВНЗ Волині. Студенту потрібно вчитись і здобувати знання - а вже після занять висловлювати свою точку зору, однак цього ніхто не розуміє. Чому? відповідь проста - дурнем легше управляти. А управляє хто? так звані опозиціонери, мова про Волинських опозиціонерів. Бондар, Шиба, Гузь, Осіпов і т.д. Але, дорогі наші опозиціонери, перш ніж говорити про інших (я про Романюка, Клімчука) згадайте про себе, свої вчинки, те, що ви зробили для людей, для Волині, для міста. Звісно Ви про це не скажете, тому я сам про це скажу, бо вже "дістала брехня" і "двуликість". Бондар - який став Головою ОДА у 2005 році вихвалявся притоком іноземних інвестицій на Волинь - однак, інвестиції "йшли" самі, бо іноземний інвестор повірив в Україну, а сам Бондар нічого не робив. Шиба - брехун і мрійник, став міським головою, залишив мільйонні борги місту, купивши автобуси, фактично нічого не робив, заганяв місто у "боргову яму", а його програми розвитку міста грунтувались лише на кредитах, позиках і нарешті йдучи на новий термін на посаду міського голови обманув багатьох людей, яким заборгував чималі гроші і "кинув" свій виборчий штаб; а ще варто йому напевне пригадати смертельну ДТП на Рівненщині, де загинули невинні діти, а перевірку на стан алкогольного сп'яніння провели через кілька днів, порушивши всі правила. Приховували правду і "рятували" від покарання Шибу? Так! Гузь - лише кричить і кричить, змінив безліч політичних сил, постійно породжує боротьбу, у нього навіть "манія переслідування", живе за рахунок дружини або інших. Вам потрібен такий лідер? Мені ні! Осіпов, бачить лише справи інших, свої ні. Шукає лише на чому підловити інших, в т.ч. міського голову, неодноразово "кидався" на голову ОДА, але нічого не вийшло. Тепер вирішив "виїхати на Олімп" під "шум революції". Називає себе юристом - але хіба юристи порушують Закон? Ні - вони його поважають! Хіба юристи підбурюють? Ні - адже за це передбачено відповідальність! Юристи допомагають простим людям. І тут можна ще говорити дуже-дуже багато. А ще варто згадати заклики до страйку і блокування роботи органів влади. Кому від цього буде краще. Страйк - це не виплата заробітної плати працівникам, ненадходження податків (в першу чергу до місцевого бюджету), невиплата пенсій, одним словом "фінансовий безлад". Блокування роботи органів влади, вимоги про відставку Голови ОДА - це небезпечні речі, адже це органи, які тим чи іншим чином координують спокій у регіоні, забезпечує роботу державного казначейства на Волині, роботу соціальних служб і т.д.
Зрештою, я підтримую Євроінтеграцію, підтримую людей, які знаходяться на майданах нашої країни, підтримую дії представників місцевого самоврядування Волині, але не підтримую "кущових отаманів" - Гузя, Бондаря, Шибу і інших. Від них можна "заразитися" і стати "болтуном, брехуном, невдахою". Ми прагнемо до Європи, а там найвищі цінності повага до інших, визнання своєї неспроможності, говорити завжди правду. А лідери нашого майдану можуть цим похвалитися? Звісно ні! Вирішуйте самі. Але я сказав правду і свою особисту думку!
Відповісти
правильно і тверезо.
від мене - так.
Відповісти
потенциальным холопам, безработным, банковским рабам и проституткам - знания получать необязательно - об этом ещё один "евроинтегратор" - Адольф Гитлер популярно объяснил в 1941 году.
Відповісти
зачитуєшся Mein Kampf?)))
Відповісти
просто зачитываюсь - это не оттуда.
Відповісти
о то ти ще й мабуть відео з виступів Гітлера і Гебельса любиш переглядати)))
Відповісти
это не только стандартные занятия для ЛЮБОГО политтехнолога, но и просто познавательно для любого интересующего методами развода баранов.
Відповісти
на те, що наші з вами "герої дня" читали саме таку літературу і скористалися набутими знаннями сповна. баранів розведено, що далі? хто б розказав їм тепер, яку літературу потрібно читати, щоб втихомирити розбурханий народ і не довести країну до війни.
Відповісти
Люди схаменіться!!! Подумайте своєю головою!!!живу у Луцьку вже 40 років,Клімчук це той,хто робить для Луцька те , що не робили інші!!! Дайте людині спокійно працювати!!!
Відповісти
україньціс хаменіться,хто вами керує армянська жидівка Григан по чоловікуТимошенко,жид Яценюк,комсомолець Тягнибок,боксер який двох слів звязати не може -ці покидькі рвуться до влади,а ви лише інструмент для них,вас нічому не навчив 2004 рік,ви знову стали стадом баранів яких вони використовують як хочуть,ви носите на руках Порошенка який входить в список 100 найбагатьших євреїв світу,україньці вирішили що жиди приведуть їх у світле майбутнє,це ж повний маразм,жиди їх використають і викінуть як це зробили в
2004-2005 роках і почнуть повертати гроші які витрачають на цей бунт якій гарно називають євроінтеграцією,гляньте історію ,жиди разом з німцями у 1914-1917 роках розвалили могутьню на той час Російську імперію,а що говорити про нинішню Україну,вони її просто знищать,жиди завжди думають тількі про зиск,Яценюк зараз-це Троцький(Бронштейн)у 1917 навіть манери схожі,порівняйте і призадумайтесь ті хто ще здатен мислити,а не як стадо баранів стовбичити на майданах.
Відповісти
вибачте, будь ласка, мені всі тут підписані. я скажу щось зовсім інше. чому всі забули, що надворі Різдвяний піст, що завтра велике свято Введення? таке враження, що ми - не віруючі та не церковні. невже нам керувати, якою буде Волинь чи Україна? невже над нами всіма немає вищої сили? прошу вас усіх, зупиніться на хвильку й подумайте...
Відповісти
Справді люди одумайтесь!!!я згідна з тим, що потрібно боротись за свої права,але будьте свідомими і не забувайте про справжні цінності в житті!!!
Відповісти
Миру майдану Україні.
Відповісти
ЛУЦК - в Луцке находится семья из 5 человек, с маленьким ребенком. У них проблема с жильем (выделили жилье без света, воды... - с маленьким ребенком в таких условиях находиться нельзя), кто может забрать к себе семью вынужденных переселенцев из Луганска, или помочь им бесплатно снять жилье? Люди, сделайте перепост в Луцк, может, кто отзовется. Мама ребенка - 096-410-61-54, Татьяна.
Відповісти