Головний регіонал Луцька прокоментував заяву однопартійців про здачу партквитків

Головний регіонал Луцька прокоментував заяву однопартійців про здачу партквитків
У Луцьку деякі члени Партії регіонів почали здавати партійні квитки, – переконує екс-голова Луцької міської первинної (№ 21) організації Партії регіонів Олег Хітров. Натомість голова Луцької міської організації Партії регіонів Іван Смоленг заявляє, що Хітрова, як і деяких інших людей, виключили з партії ще на початку листопада.

За словами Хітрова, вранці 2 грудня заяви про вихід з партії написали близько десяти людей. Він з однодумцями теж залишив партію.

Нагадаємо, 1 грудня Олег Хітров заявляв, що разом з ним з Партії регіонів вийде більше сотні членів його «первинки».

Олег Хітров каже, що членом Партії регіонів був майже три роки. Але події в Україні, мовляв, розчарували його, тому вирішив залишити партію. Як і його однодумці з первинної організації – прості лучани: і робочі, і підприємці.

«Є деякі непогодження з керівництвом. Ми в праві діяти так, як вважаємо краще. Тобто рухатися в Євросоюз. Ми підтримуємо мирні протести і прагнення людей до кращого життя», – зазначив він.

Партійне керівництво про наміри вийти з партії не попереджували, мовляв, це рішення прийняли на вихідних.

«Штаб був закритий. Додзвонитися я ні до кого не міг. Та й попереджувати про це не треба», – розповів він.

Крім того, Олег Хітров розповів: не боїться, що керівники партії образяться.

«Абсолютно не боюся, тому що вони нормальні люди. Вони адекватно відносяться до цього. Вони політично грамотні», – пояснив він.

Тепер Олег Хітров разом зі своїми колегами планує поїхати на Євромайдан у Київ. Але головне – хоче створити громадську організацію «ЄвроУкраїна», яка допомагатиме майдану, зокрема і фінансово.

«Це добровільна організація. Будемо ще прислухатися до думки людей. Хто чим зможе – тим допомагатиме», – повідомив він.

А от президента Олег Хітров не засуджує, каже, що винні насамперед ті, хто віддавали накази і брали участь в побитті мітингувальників.

«Відбувається складний політичний процес. До такого ніхто не готовий. Я б на місці президента теж відразу не міг щось вирішити. А силові методи застосовувати – це, звичайно, неправильно. І не все президент може чути і бачити в даний момент. А є підлеглі, які, може, якісь помилки допустили, а вся вина лягає на президента. Винити тут я не можу нікого, крім тих людей, які брали участь в побитті народу», – висловився він.

Дізнатися чи дійсно деякі члени «первинки» здали партійні квитки журналіст ВолиньPost’у разом з колегою пішли у міську організацію Партії регіонів. Але там запевнили, що ніхто не приходив, аби написати заяву про вихід з партії.

«Це не публічна заява. Факту виходу немає. Це неофіційно», – пояснила працівниця міського осередку.

«Ми не даємо ніяких коментарів, дівчата. В нас є керівник. Всі питання – до керівника», – заявила журналістам депутатка Волинської обласної ради Надія Поліщук.

У телефонному коментарі керівник міського осередку Партії регіонів, депутат Луцької міськради Іван Смоленг запевнив, що Олег Хітров вводить в оману журналістів, партійців та виборців, оскільки з 9 листопада не очолює первинку та виключений з Партії регіонів.

«У нас 9 листопада відбулися збори міського осередку. П’ятеро людей разом з ним виключено з партії. До нього вже давно виникало багато питань, оскільки первинка взагалі не працювала», – розповів Смоленг.

Розповідаючи про Хітрова, Смоленг додав: «Це пристосуванець, який хотів використовувати провладну партію у своїх інтересах. Він приїздив у партію тільки зі своїми проблемами. А він мав проблеми зі податковою міліцією».

Тому слова Хітрова керівник міського осередку регіоналів називає брехнею.

«До всього, тоді, коли їх виключили, вони не здали партійні квитки, а тепер маніпулюють», – пояснив Іван Смоленг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хотів партієць смоленг?щастя та радості неземної?чи ідейний він?хай нарешті хоч одна людина озвучить ідеологію пр.то ситуативне утворення для качки бабла..
Відповісти
Цю партію треба заборонити, як заборонили колись секту "свідки Ієгови". Це є тоталітарне збіговисько данєцкіх, в якому нічого українського немає. Чи Біле братство Марія Деві Христос. Там з українців тільки один старовижівський полішук, якого вже не можна реанімувати - Курилюк. І ще Петро Пронь (дай Бог йому здоровя), полтавський "мазепа", який вже 50 років їсть волинське сало. Ось про що треба думати місцевому кармалюку Вітіву(доки ще в тюрмі не сидить). А то він ходить, вікна вибиває і портрети зека зриває. Незабаром буде ходити і дьогтем ворота вимазувати, як вимазували в сердньовіччі вдовам, які спокушували чужих чоловіків. Навіщо горобців з гармат стріляти? Навіщо пукати в муку - щоб пилюку знімати?
Відповісти
Криси першими втікають з тонучого корабля. якщо їх до себе прийме якась опозиційна партія - ганьба!
Відповісти
напевно всі люди стикалися та й досі стикаються з корисливістю, особливо це властиво іншим людям, які за три срібника і рідну людину продадуть. Так і цей Хітров, саме прізвище відображає його суть.
Відповісти
Крысы :) Что в партии за последние 3 года поменялось? Абсолютно ничего. Крысята почуяли что надо бегом бежать в другую. Народ, а ведь проголосуете за них же но уже под другой этикеткой. А крысы останутся те же :) Есть повод задуматься.
Відповісти
Йде обвальний процес делегітимізації партії регіонів. Катастрофічно падає її рейтинг і цей процес розпочався не вчора. Двигун падіння: у виборців давно виникло відчуття, що країна йде до прірви. Розвиток економіки зупинився, влада прикриває політичну і економічну стагнацію демагогією, яка викликає усе більше роздратування, позаяк цілком втратила зв'язок з реальністю. Кінця стагнації не видно, тому що практично на нулю промислове і житлове будівництво. Будівельна галузь завжди була локомотивом економіки, яка всмоктувала в себе продукцію інших галузей. Завдяки цьому Луцьк з 1971-го по 1991-й рік подвоїв населення. Про розмах корупції вже набридло говорити. Це вже стало, як «добридень». Найбільш потужним носієм протестних настроїв є середній клас міста, або ті, хто себе до нього зараховують - підприємці . Не кращий настрій і в молоді. Вони незадоволені діючим режимом і ПР. А якщо по великому рахунку, то всі українці втомилися від фіктивної влади і фіктивних людей при владі. І навіть якщо б був підписаний договір у Вільнюсі, це обов’язково трапилось би кількома місяцями пізніше. Діюча влада займалась паліативним « лікуванням» економки, яке зменшує муки вмираючого. А ще брехливою статистикою, окозамилюванням. В економіці такі «ліки» не діють. Прийшла розплата.
Відповісти
В точку!
Відповісти
Зрадник Смоленг серед своїх. Тепер ригам вірно служиш, демократ ти наш колишній
Відповісти
Останні новини
Головний регіонал Луцька прокоментував заяву однопартійців про здачу партквитків
02 грудень, 2013, 13:44