Водій автобуса замаскував контрабанду між речами пасажирів

Водій автобуса замаскував контрабанду між речами пасажирів
Ягодинські митники затримали водія автобуса, сполученням «Крефельд-Луганськ», який намагався таємно ввезти на Волинь автозапчастин на близько 193 тисячі гривень.

Про це інформує прес-центр Державної митної служби України.

Першого дня весни до митного поста «Ягодин» прибув рейсовий автобус міжнародного сполучення, який їхав із Німеччини. Під час огляду пильні митники одразу запідозрили надто знервованого водія. Той зашарівся, постійно підганяв інспекторів. А відтак, викликав підозру.

Як виявили митники під час огляду машини, водій рейсового автобуса намагався незаконно перемістити через митний кордон нові автозапчастини до автомобілів-іномарок.

«Шофер сховав від митного контролю понад 250 найменувань запчастин до легкових і вантажних автомобілів різних марок і виробників. Загальна вартість контрабандного товару сягає 193 тисяч гривень», - розповіли інспектори митниці.

Вигадливий водій заховав контрабанду в дорожніх сумках і картонних ящиках поміж валіз пасажирів, які їхали в автобусі. Тому митникам довелося розвантажувати цілий автобус, щоб дістатися до всієї контрабанди.

Тепер на контрабандиста чекає кара. Товар вилучено до рішення суддів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Водій автобуса замаскував контрабанду між речами пасажирів
02 березень, 2012, 16:19